Nuclearelectrica anunţă că va menţine sau chiar va creşte nivelul salarial actual al personalului

Producătorul de energie Nuclearelectrica, care operează centrala nucleară din Cernavodă, a infirmat, vineri, declaraţiile liderului Cartel ALFA, Bogdan Hossu, potrivit cărora societatea ar fi informat sindicatul de la Cernavodă că nu va putea creşte salariile brute, reprezentanţii companiei afirmând că în urma OUG privind Codul Fiscal se vor lua măsuri pentru a menţine sau chiar pentru a creşte nivelul salarial actual al personalului.
Alina Costache
10 nov. 2017, 19:28
Nuclearelectrica anunţă că va menţine sau chiar va creşte nivelul salarial actual al personalului

Reprezentanţii producătorului de energie Nuclearelectrica au transmis, vineri, un comunicat de presă în care infirmă declaraţiile liderului Cartel Alfa Bogdan Hossu potrivit cărora societatea ar fi anunţat sindicatul de la Cernavodă că nu poate creşte salariile brute.

”Conducerea SN Nuclearelectrica SA nu a comunicat angajaţilor companiei, nici reprezentanţilor liderilor de sindicat, imposibilitatea creşterii salariului brut şi nici iminentă scăderii salariului net, aşadar afirmaţiile domnului Bogdan Hossu nu reflectă poziţia şi acţiunile conducerii companiei SN Nuclearelectrica SA. Conducerea SN Nuclearelectrica SĂ a avut discuţii pro-active cu liderii sindicatelor reprezentative din industria nucleară, în care le-au fost comunicate intenţia de a analiza impactul transferului contribuţiilor sociale şi, implicit, măsurile ce vor fi adoptate pentru a menţine şi pentru a creşte nivelul salarial actual al personalului SN Nuclearelectrica SA”, se arată în comunicat.

Potrivit documentului, Consiliul de Administraţie al companiei apreciază importanţa ”resursei umane în menţinerea rezultatelor companiei”.

”Conducerea SN Nuclearelectrica SĂ va adopta o strategie compensatorie aplicabilă anului 2018 pe baza discuţiilor asigurătorii cu reprezentanţii sindicatelor din companie şi perspectivele de piaţă, prioritatea conducerii companiei fiind retenţia şi motivarea personalului din SN Nuclearelectrica SĂ, dată fiind specificitatea şi complexitatea industriei nucleare şi necesitatea menţinerii personalului înalt calificat şi nivelului ridicat de securitate nucleară”, se mai arată în comunicat.

Reprezentanţii societăţii precizează că orice decizie sau măsură cu impact asupra veniturilor angajaţilor companiei va fi ”invariabil comunicată de conducerea companiei direct către personalul companiei, dacă există astfel de situaţii”.

Liderul Cartel Alfa, Bodgan Hossu, a fost atacat în ultimele zile, atât de către premierul  Mihai Tudose, cat şi de către ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu.

Premierul a spus despre Hossu că s-a transformat în liderul sindical al bancherilor şi al unor oameni de afaceri care vor să scoată bani din ţară fără să plătească impozite statului roman, iar ministrul Muncii l-a acuzat că are interese la o firmă de tichete de masă.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Când începe postul Sfintei Marii 2024. Ce nu e bine să faci până la Adormirea Maicii Domnului
Capital.ro
Alimentul care te lasă fără permis. Nu ai voie să-l mănânci dacă te urci la volan
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Senzația verii: Se lansează cel mai picant burger. Avem și rețeta
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
România criticată în raportul Senatului american pentru legăturile militare și polițienești cu China
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'