Maria Ghiorghiu: „Am fost luată de doi îngeri până la poartă luminoasă…”

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care a prevestit tragedia de la Colectiv și multe alte evenimente nefericite, a anunțat alte catastrofe. Femeia a povestit ce urmează să se întâmple în România și nu numai.
Iulian Tudor
23 nov. 2017, 08:54
Maria Ghiorghiu:

Maria Ghiorghiu a vorbit despre copilăria ei și despre momentul în care și-a dat seama că poate prevesti tragedii, scrie huff.ro.

Citeşte şi Maria Ghiorghiu face o nouă premoniţie ŞOCANTĂ. „Începe un cutremur intens!”

„Eu prevăd tragediile care urmează nu numai în România, ci pe tot globul. Așa vrea Dumnezeu să-mi arate. Tragedia de la Colectiv am văzut-o cu cinci zile înainte. Stăteam la calculator, scriam și parcă aveam ochi pe toate părțile. Vedeam în spatele meu o încăpere mare cu multă lume și vedeam oamenii lipiți unul de altul, era multă hărmălaie, la un moment dat văd scenă luminată, încăperea s-a umplut de fum , am auzit multă lume țipând, urlând. Nu știam unde va fi, dar tot ce s-a întâmplat acolo eu am văzut cu 5 zile înainte. Am auzit o bubuitură înainte de a cădea plafonul. Așa cum curge ceară de pe lumânare, așa curgea focul din plafon și cădea pe oameni. În clipă în care am văzut m-a cuprins o durere în suflet. M-am gândit la un incendiu. Când s-a arătat la TV, am văzut încăperea care era aceeași, tinerii, plafonul. Am plans.

Cred că am început să văd lucruri de mic copil, dar o luăm că pe o joacă. Părinții mă culcau în mijlocul lor. Eu vedeam cum din cer cobora pe o rază de lumina multe sfere colorate și veneau spre mine. Eu ridicăm mânuțele din plapumă și mă jucăm cu luminițele, părinții mă certau pentru că nu mă credeau.

Citeşte şi O clarvăzătoare din America, care a prezis multe catastrofe, spune că SFÂRŞITUL ESTE APROAPE. „Se va arăta Antihristul….”

In 1995, m-a sunat mama să-mi spună că a murit bunica. Eu i-am spus că știam deja. O vedeam pe bunica mea cu o căldare cu cenușă și a murit sufocată în ea. Peste doi ani, mama a murit într-un accident de mașină, am visat-o. O vedeam pe mama mea, sora mea și nepoțica de trei ani. În visul meu, rămâne sora mea și cu nepoțica, pe mama n-o mai vedeam. Am văzut cum din trupul mamei ieșea că o rouă de lumina. Din acel moment am știut că nu sunt vise, ci mesaje”, a declarat Maria Ghiorghiu.

Mai mult, clarvazatoarea susține că a vorbit cu Iisus. „Odată am fost luată de doi îngeri până la poartă luminoasă și mi-au spus să întru. Pe pat era Iisus Hristos care arată așa cum îl vedem noi în icoane. Mi-a făcut semn să stau acolo, mi-a pus o cruciulița la gât și mi-a spus : „Să nu-ți pierzi credința niciodată!”, a adăugat ea.

Spynews
Ai văzut-o pe fetița din imagine? Dacă da, sună la 112! Alexia are 13 ani și a dispărut / FOTO
Bzi.ro
Diana Munteanu, pictorial provocator la plajă, la 45 de ani! S-a fotografiat în costum de baie și i-a înnebunit pe fani!
Fanatik.ro
Cât costă, de fapt, să-ți cumperi o insulă în Grecia. O vilă în Pipera ajunge la aceiași bani
Capital.ro
Elena Udrea e despărțită de Adrian Alexandrov. Ce a făcut tatăl fiicei sale (FOTO)
Playtech.ro
ȘOCANT Cum a ajuns să arate acum Gabriela Szabo. Este de nerecunoscut la 48 de ani
DailyBusiness
Vine CRIZA? Marile orașe ale României, grav afectate
Adevarul
Pastila „Super Mario”, „specialitate” cu potențial letal vândută de „Dana Marijuana”. „Traficanții olandezi o produc special pentru copii”
Spynews
Cristian Marinescu și Deni Stavăr de la Mireasă, ceartă aprinsă în fața tuturor. De la ce a pornit totul. Cum a reacționat Antonia, fosta iubită a bărbatului
Spynews
Bunicul Luizei Melencu, mărturisiri uluitoare. Gheorghe Dincă nu ar fi ucis-o pe adolescenta de 18 ani
Evz.ro
Trei răniți la filmările pentru pelicula lui Codin Maticiuc. Cascadorii încheiate la spital
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Imperiul lui Ion Țiriac a fost împărțit. Magnatul a luat decizia în privința averii
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Regina lui Salam, mega-mulată și super-dotată! Roxana Dobre, ieșire-fulger pe Nordului cu…
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Când intră pensiile recalculate pe card în luna septembrie? S-a anunțat data la care vor începe să fie virate noile sume
Capital.ro
Pierzi banii de la stat. Este obligatoriu să aștepți 120 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
stirilekanald.ro
"O tragedie, păcat". Și-a ucis unchiul pentru a o salva! Un tânăr din Mehedinți riscă să meargă la închisoare după ce l-a lovit mortal pe bărbatul care îi bătea bunica
substantial.ro
Kremlinul neagă întâlnirea dintre Putin și Pavel Durov înainte de arestare
MediaFlux
DOLIU în FOTBAL! A MURIT un mare ANTRENOR al NAȚIONALEI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...