Zodiile pe care Dumnezeu nu le lasă niciodată la greu. SUNT BINECUVÂNTATE

Uneori, oamenii se îndoiesc de existența lui Dumnezeu, însă acesta ne arată că nu suntem niciodată singuri și nu ne lasă de izbeliște nici o secundă. Chiar dacă nu realizăm sau nu vrem să crede, El ne trimite o mână de ajutor întotdeauna.
Iulian Tudor
24 nov. 2017, 11:45
Zodiile pe care Dumnezeu nu le lasă niciodată la greu. SUNT BINECUVÂNTATE

Astrele ne dezvăluie care sunt zodiile care au un înger păzitor care veghează asupra lor tot timpul, scrie estisuperba.ro. Chiar dacă întâmpină și ele dese ori greutăți, aleg calea cea mai bună și reușesc să o scoată la capăt mereu.

Citeşte şi Zodii cu iubiri predestinate. Dragostea lor este scrisă în stele

Aceste zodii sunt: fecioarele, gemenii, peștii, balanțele și săgetătorii.

Fecioarele nu se pot abține de la comentarii răutăcioase la adresa celorlalți și sunt persoane foarte critice. De cele mai multe ori, nu jignesc cu intenție, ci pur și simplu nu realizează că fac rău celor din jur doar cu o vorbă sau cu o privire.

Acești nativi trag de cele mai multe ori concluzii pripite, însă de fiecare dată vine în ajutorul lor îngerașul și îi trage de mânecă, în vederea revizuirii comportamentului. Este bine că le și iese acest lucru.

Balanțele își pierd foarte repede încrederea în ele și acest lucru le aduce mereu tristețe în suflet. Totuși, Dumnezeu nu doarme și le arată de fiecare dată cât de frumoasă este viața.

Chiar dacă au momente în care mai pică în depresie și se îneacă în lacul tristeții, le iese în cale un trimis al lui Dumnezeu care le călăuzește calea și care le arată că au de ce să se bucure și nu să plângă.

Nativii născuți în zodia săgetătorului au o afinitate pentru credință și o legătură puternică de tot ce ține de spiritualitate.

Săgetătorii nu au o stimă de sine foarte bună și de aceea au des sentimente negative, devin pesimiști și se gândesc la tot ce este mai rău, și uneori devin extrem de posesivi și geloși și toate aceste lucruri se întâmplă pentru că îi pun pe ceilalți pe primul loc.

Atunci, divinitatea acționează imediat și le arată că nu este bine ce fac și că ar trebui să se gândească mai mult la ei pentru că la sfârșitul zilei sunt doar ei cu ei înșiși.

Citeşte şi Horoscopul săptămânii 24-30 noiembrie 2017

Pe această listă se află și gemenii care sunt persoane sensibile și care pun suflet în absolut tot ceea ce fac. La fel sunt și cu persoanele din viața lor, se atașează foarte repede de oameni.

Când sunt dezamăgiți că celelalte persoane nu simt la fel și când cred că nimic nu mai are rost, atunci Dumnezeu le scoate în cale oameni minunați care să le demonstreze că nu toți oamenii sunt la fel și că încă merită să-și arate sentimentele.

Peștii sunt persoane extrem de sincere și de cele mai multe ori se așteaptă ca și ceilalți să fie la fel sau cel puțin să le aprecieze sinceritatea.

În momentul în care acești nativi cred că este ceva în neregulă cu ei pentru că oamenii din jurul lor se distanțează ușor ușor din cauza sincerității lor, îngerul păzitor le șoptește că nu ei sunt de vină și merg mai departe cu zâmbetul pe buze.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 3 august 2024, produsul pe care românii se bat să-l cumpere. Se va vinde ca pâinea caldă
Capital.ro
Se dau banii înapoi în România. Decizia venită chiar azi, 2 august: Contactați neapărat!
Playtech.ro
Of, Doamne, cât ești de frumoasă. Elena Ionescu, apariție de TOP pe plajă. A arătat TOT
DailyBusiness
ALERTĂ PE LITORAL! Apa mării este contaminată cu o bacterie periculoasă
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
O nouă monedă în România. Lansare BNR, pe 5 august
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Greșeala majoră comisă de ucigașul doctoriței din Brăila. Îl va costa mult, azi și-a aflat pedeapsa primită
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Adrian Elicopter de Luptă, exmatriculat de la Academia de Poliție! Motivul pentru care influencerul a fost dat afară: „Am fost vânat cu fiecare ocazie”
Capital.ro
Statul IA BANII românilor. Record istoric. Nimeni nu scapă de plata datoriei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
El conducea mașina care l-a ucis pe băiețelul de 9 ani, în Pantelimon! Camera de bord a surprins momentul
substantial.ro
Pugilista italiană Angela Carini își cere scuze față de Imane Khelif după abandonul din sferturile JO 2024
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?