Horoscop DECEMBRIE 2017: ce zodii nu vor petrece sărbătorile în sânul familiei

Afla ce iti rezerva astrele pentru aceasta luna si descopera principale previziuni din horoscopul lunii decembrie 2017.
Alina Costache
06 dec. 2017, 11:49
Horoscop DECEMBRIE 2017: ce zodii nu vor petrece sărbătorile în sânul familiei

BERBEC

Iti doresti ca rezultatele muncii tale sa fie apreciate. Chiar daca lucrezi intr-un domeniu solicitant, esti voluntar sau faci parte din echipa care coordoneaza proiectele cele mai ambitioase din companie, incearca sa imbunatatesti modul in care comunici si nu te lasa niciodata influentata de parerile celor din jur; nu poti sti ce intentii au.

TAUR
Atunci cand vei fi sigura pe tine, schimbarile in viata profesionala nu vor intarzia sa apara. Decembrie e plina de oportunitati revelatoare si trebuie sa stii sa profiti. Familia este fericita si implinita, prin urmare si starea ta de spirit este plina de lumina, caldura si dorinta de a te axa mai mult pe cariera. Incearca sa ai mai multa grija la excese!

GEMENI
In prima parte a lunii, lucrurile sunt foarte optimiste, mai ales in ce priveste viata sentimentala. Venus va veghea asupra relatiei tale si te va ajuta sa iei deciziile potrivite in momente de cumpana. Desi evenimentele par ostile, reusesti, totusi, sa privesti lucrurile cu maturitate. Acest mod de a gandi te va ajuta sa intreprinzi actiunile potrivite.

RAC
O relatie de prietenie te dezamageste intr-un mod profund. Sunt momente cand trebuie sa spui stop anumitor relatii, sa incepi sa te asculti si sa te pui pe primul loc. Prietenii sunt principala sursa de energie pozitiva, dar dedicarea pe care le-o aloci e distrugatoare pentru tine. Spre mijlocul lunii, la birou, ti se impun limite neobisnuite.

LEU
Orice nou gand se potriveste intr-o particica a vietii tale! Inconjurata de persoane cu experienta de viata, inveti sa gandesti matur si constructiv, iar in anumite situatii ajungi chiar tu sa ii incurajezi pe cei din jur. Luna decembrie te introduce deja in spiritul de sarbatoare si parca nu mai ai aceeasi motivatie, mai ales cand vine vorba de aspecte profesionale care nu iti sunt pe plac.

FECIOARA
Descoperi noi modalitati de a comunica cu persoanele cu care interactionezi. In sfarsit, ai iesit din starea apatica si incepi sa accepti cu incredere tot ce ti se intampla. Activitatea de la birou si schimbul zilnic de idei creative iti hranesc partea intelectuala a personalitatii. E unul din motivele pentru care iti iubesti jobul si echipa din care faci parte!

BALANTA
Luna se anunta intensa din punct de vedere emotional. Vei trece prin mai multe etape importante si se pare ca toate vor avea o incarcatura sentimentala mare. Ai tendinta sa meditezi asupra propriilor trairi si relatiilor cu cei din jur, incercand sa-ti dai seama de ceea ce se intampla cu adevarat in sufletul tau. Marte in casa banilor sugereaza o schimbare in modul de a-ti exprima dragostea.

SCORPION
Datorita prezentei lui Jupiter, in decembrie vei fi foarte increzatoare in sarmul tau si in capacitatea de a-ti intriga adversarii. Esti plina de entuziasm, si aceasta dispozitie acapareaza atentia celor din jur. Energia pulsatila a lui Saturn te va determina sa-ti mentii standardele ridicate, chiar daca uneori simti ca ar fi binevenit si un compromis.

SAGETATOR
Prima parte a lunii decembrie va fi caracterizata de foarte multa daruire si de tot felul de decizii pripite. Iei totul exact asa cum vine si alegi sa nu mai faci nici o concesie, mai ales in plan sentimental. Te simti calma, linistita si echilibrata emotional. Partea a doua a lunii va fi una mai exploziva din punct de vedere emotional; vei schimba dispozitia calma si linistita cu dorinta de a explora si de a trai altfel. Saturn in casa banilor arata un spirit conservator in gestionarea situatiei financiare.

CAPRICORN
Conjunctura Marte-Pluto va energiza in mod constant luna decembrie. Toate evenimentele care au loc au un rol important, determinand felul in care te raportezi la viata profesionala. Din fericire, ai alaturi doar oameni de calitate, cu experienta de viata! Incearca sa-ti mentii motivatia si dedicarea la aceleasi cote mereu, si timpul va curge in favoarea ta.

VARSATOR
In decembrie te axezi pe activitati intelectuale si te implici in evenimente sociale care dezbat subiecte precum astronomia, psihologia sau filosofia. Noiembrie a fost greu din punct de vedere emotional, prin urmare, in perioada urmatoare, te axezi doar pe dezvoltarea personala si profesionala. Sarbatorile de iarna le petreci acasa, in familie.

PESTI
In ultima perioada, viata pare ca te provoaca intr-un sens negativ si-ti ofera motive pentru a fi deprimata si dezamagita. Colegii te sustin in demersurile pe care vrei sa le faci pentru modificarea unor proceduri de lucru; initiativa ta va avea succes. O importanta relatie va lua sfarsit intr-un mod surprinzator si trist, insa stii ca asa este cel mai bine.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce a pățit o româncă atunci când a ajuns la hotelul de 5 stele din Turcia. A plătit 3260 de euro pentru all inclusive, dar vacanța s-a transformat într-un coșmar: ”Nu mai ai ce să mănânci”
Capital.ro
Statul a efectuat plățile. Ultimii bani, trimiși pe 30 iulie. Românii să-și verifice contul
Playtech.ro
Of, Doamne, cât ești de frumoasă. Elena Ionescu, apariție de TOP pe plajă. A arătat TOT
DailyBusiness
TAXĂ DE 464 DE LEI pentru acești români. Dacă nu o achiți, nu vei putea face asta!
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Harry și Meghan nu mai pot continua. Acesta este sfârșitul
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
CUTREMUR în SHWOBIZ! Alex Bodi și Ema Uta s-au ÎMPĂCAT?! Avem dovada incontestabilă că petrec iar clipe fierbinți împreună! FOTO
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Al doilea caz de infectare cu virusul West Nile, confirmat în România. Un pacient din Mureș a fost internat cu encefalită virală acută
Capital.ro
UE a dat ordin. Cadourile devin complet interzisă. Nimeni nu le va mai primi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
El conducea mașina care l-a ucis pe băiețelul de 9 ani, în Pantelimon! Camera de bord a surprins momentul
substantial.ro
Ministerul rus de Externe acuză YouTube de cenzură la ordinul Statelor Unite
MediaFlux
ARMATA ROMÂNĂ face RECRUTĂRI! Cine sunt cei VIZAȚI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?