Horoscop 9 Decembrie 2017: Este o zi bună pentru a-i face o surpriză partenerului de cuplu. Previziunile zilei

Horoscop 9 Decembrie 2017: Racii au noroc în dragoste, iar Scorpionii se luptă pentru a obține o promovare. Horoscop 9 Decembrie 2017 Berbec Este posibil să primești o veste mai puțin plăcută despre cineva din familie. Nu te izola de ceilalți, e mai bine să ai pe cineva alături în aceste momente.
Romania TV
08 dec. 2017, 13:08
Horoscop 9 Decembrie 2017: Este o zi bună pentru a-i face o surpriză partenerului de cuplu. Previziunile zilei

Horoscop 9 Decembrie 2017 Berbec

Este posibil să primești o veste mai puțin plăcută despre cineva din familie. Nu te izola de ceilalți, e mai bine să ai pe cineva alături în acest moment neplăcut și să nu te distragă atmosfera de la serviciu.

Horoscop 9 Decembrie 2017 Taur

Încerci să îți pui ordine în gânduri, însă și în jurul tău lumea e dezorientată. Analizează problemele pe rând și vei găsi soluții. Nu te grăbi să le rezolvi pe toate în același timp, deoarece vei fi și mai dezorientat.

Horoscop 9 Decembrie 2017 Gemeni

Ești o persoană deschisă și crezi ca poți rezolva orice printr-o comunicare bună. Fii precaut, nu toată lumea este dispusă să poarte un dialog cu tine, majoritatea persoanelor vor fapte, nu doar vorbe. Fii dispus la niște compromisuri pentru a rezolva ce ți-ai propus!

Horoscop 9 Decembrie 2017 Rac

Este o zi bună pentru relația de cuplu, iar cei singuri pot cunoaște pe cineva interesant de care se vor îndrăgosti imediat. Nu îți mai face atâtea griji, organismul tău dă semne de oboseală și uneori exagerezi cu gândurile negative. Fii mai relaxat!

Horoscop 9 Decembrie 2017 Leu

Vrei să vezi imediat rezultate, pentru că muncești foarte mult și ți se pare că nu îți sunt recunoscute suficient meritele. Ești competitiv, iar asta e un lucru bun, dar nu te descuraja! Va veni și momentul tău de glorie.

Horoscop 9 Decembrie 2017 Fecioară

Ocupă-te de problemele tale și găsește o rezolvare. Nu este bine să te implici în ceea ce fac alții, deoarece e posibil ca bunele tale intenții să se întoarcă împotriva ta. Uneori e de bun augur puțină detașare.

Horoscop 9 Decembrie 2017 Balanță

Vrei să schimbi ceva în viața ta, cauți să te implici în proiecte noi, pentru că simți că ai stat degeaba prea mult timp. Ai multe idei, dar nu știi exact cum să le pui în practică. Poate ar fi bine să găsești un partener de afaceri cu care să începi o activitate nouă.

Horoscop 9 Decembrie 2017 Scorpion

La serviciu dai tot ce ai mai bun și aștepți să observe cineva asta. Nu te mulțumești cu laude, ai vrea un post mai important. Nu îți neglija familia din cauza acestei ambiții, fă-ți timp câteva ore să mai ieși cu copiii în parc!

Horoscop 9 Decembrie 2017 Săgetător

Cei din jur îți recunosc meritele, însă simți că nu se întâmplă ce ți-ai dorit. Ai răbdare și vei vedea că apar și rezultatele. Între timp, ai grijă de tine, mănâncă sănătos și fă mai mult sport, deoarece te va ajuta pe termen lung.

Horoscop 9 Decembrie 2017 Capricorn

Nu ai o stare prea bună pentru a comunica mai ales cu cei de la serviciu. Ar fi bine să stai departe de discuțiile în contradictoriu, mai bine îți iei o zi de concediu și reflectezi la motivele stării proaste pe care o ai.

Horoscop 9 Decembrie 2017 Vărsător

Este o zi bună pentru a-i face o surpriză partenerului de cuplu. Planifică o ieșire romantică, fii relaxat și veți avea parte de momente frumoase împreună. Este bine să acorzi atenție mai multă vieții personale, îți va aduce satisfacții…

Horoscop 9 Decembrie 2017 Pești

Ai o discuție mai aprinsă cu cineva din familie despre modul tău de viață și deciziile pe care le-ai luat la un moment dat. Fii calm și flexibil, această persoană îți vrea binele. Nu e cazul să o iei personal, până la urmă decizia finală îți aparține.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Care sunt cei mai sănătoși pești de mâncat. Sunt de 10 ori mai ieftini ca somonul, plini de vitamine și se găsesc în toate supermarketurile
Capital.ro
Doliu naţional în România! A murit Nicu Covaci, fondatorul Phoenix
Playtech.ro
Of, Doamne, cât ești de frumoasă. Elena Ionescu, apariție de TOP pe plajă. A arătat TOT
DailyBusiness
SE SCHIMBĂ LEGEA! Obligaţie nouă în grădiniţe şi şcoli, din septembrie
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
A murit Nicu Covaci. Fondatorul trupei Phonix avea 77 de ani
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
BREAKING NEWS | Nicu Covaci a murit după o lună de internare. Spitalul județean Timișoara a făcut primele declarații
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Nicu Covaci a murit la vârsta de 76 de ani. Anunțul trist a fost făcut de membrii trupei Phoenix
Capital.ro
Statul ia BANII românilor. Legea pe care oamenii nu o acceptă: Va fi total pe dos
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
De ce a murit, de fapt, Nicu Covaci: Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că...
substantial.ro
Televiziunea turcă întrerupe transmisia după înfrângerea sportivei Kayra Ozdemir la Jocurile Olimpice
MediaFlux
ARMATA ROMÂNĂ face RECRUTĂRI! Cine sunt cei VIZAȚI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?