Zodii care iubesc cu toată inima. Top 5 cele mai captivante zodii în iubire

Este firesc să vrei să iubești și să fii iubit. Majoritatea dintre noi trecem prin stări imense de agitație și consternare atunci când ne aflăm în căutarea iubirii.
Alina Costache
20 dec. 2017, 08:50
Zodii care iubesc cu toată inima. Top 5 cele mai captivante zodii în iubire

1. Gemeni

Nimeni nu vrea să se îndrăgostească la fel de mult ca Gemenii, iar când o fac, este posibil să se îndrăgostească pentru totdeauna.

Sau cel puțin până când cineva le va înșela sau trăda încrederea, căci din acel moment, vor fi și primii care se vor prăbuși în cea mai cruntă depresie.

Gemenii își doresc o relație puternică și durabilă, bazată pe dragoste. Din păcate, viața nu ne oferă întotdeauna ceea ce ne dorim.

Gemenii trebuie să fie îndrăgostiți în mod continuu, iar atunci când nu sunt, se simt cu adevărat goi.

2. Săgetător

Credeți sau nu, marele arcaș este într-adevăr o persoană vulnerabilă, care vrea să se simtă îndrăgostită. Acest semn zodiacal riscă să se amăgească singur pentru perioade lungi de timp.

Asta înseamnă că dacă nu se simte iubit, va încerca să-și auto-afirme că totul este bine, doar pentru a lupta împotriva ideii că ceva ar putea să nu funcționeze cum trebuie.

Deși este adevărat că îi place să-și comunice sentimentele, nu vrea să audă nici o veste proastă, așa că preferă să creadă în deplin în dragostea pe care o au.

Nu îi place deloc să fie singur și preferă să rămână într-o relație sigură, bazată pe dragoste pasională și prosperă.

3. Balanța

Toți cei care cunosc o Balanță vor ști că este un semn senzual și flirtant, dând uneori impresia că ar putea fi chiar promiscuu. Dar Balanța este de fapt opusul.

Să fie într-o relație puternică cu o altă persoană este exact ceea ce-i oferă sentimentul de putere personală. Deși este adevărat că flirtează destul de mult, nu vrea să-și dilueze puterea intimă cu mai mult de o persoană.

Asta înseamnă că este monogamă prin natura sa. Are un puternic simț al corectitudinii și rareori ia în considerare infidelitatea.

Balanța adoră să fie îndrăgostită, căci se hrănește cu dragoste și este inspirată de aceasta.

4. Leu

Leul este unul dintre acele semne ale zodiacului care iubesc cu adevărat dragostea. Le place să o ofere, să se joace cu ea, să flirteze și să aibă o relație senzuală, puternică și bazată pe încredere.

Pentru un Leu, totul se referă la dragoste, și în ciuda stereotipului care spune că-și dorește să fie în centrul atenției și ca toată lumea să se îndrăgostească de el, acest nativ este destul de generos în a-și oferi dragostea, atunci când o și primește.

O persoană Leu se simte completă atunci când este îndrăgostită.

5. Berbec

Berbecul este un semn al focului și pe cât de insistent și inteligent este, pe atât ai putea crede că are nevoie de dragoste. Pare să-și fie auto-suficient și că nu are niciodată nevoie de nimeni pentru a se simți întreg.

Cu toate acestea, Berbecul are mare nevoie de a primi și oferi dragoste, iar atunci când simte iubire pentru cineva, devine dur și chiar periculos.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cinci zodii primesc tot de la Univers începând cu 3 august. Vine norocul triplu, lucruri minunate se vor petrece în viețile lor
Capital.ro
NU mai e necesar să meargă la ITP. RAR vine direct acasă
Playtech.ro
Of, Doamne, cât ești de frumoasă. Elena Ionescu, apariție de TOP pe plajă. A arătat TOT
DailyBusiness
Avertisment de la ANAF! SE SCHIMBĂ LEGEA
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
A murit Nicu Covaci. Fondatorul trupei Phonix avea 77 de ani
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
💣 de la ”Insula Iubirii”! Au divorțat, dar încă locuiesc împreună cu Tanța Blonda! 😲
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Drama ascunsă de regretatul Nicu Covaci. Mama solistului a fost ucisă cu sânge rece în urmă cu 22 de ani
Capital.ro
Doliu naţional în România! A murit Nicu Covaci, fondatorul Phoenix
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
De ce a murit, de fapt, Nicu Covaci: Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că...
substantial.ro
Nicu Covaci, solistul și fondatorul trupei Phoenix, a decedat
MediaFlux
CUTREMUR în ALEGERILE din SUA! TRUMP, învins deja de KAMALA
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?