Cum să aranjezi festiv MASA DE REVELION în 2018

Planuiesti sa te distrezi pe cinste la final de an? Pe langa mancare, bautura si companie placuta, vei avea nevoie si de un decor festiv ca sa intretii atmosfera de sarbatoare. Iti prezentam in continuare cateva idei privind crearea unui fundal perfect pentru masa din seara de Revelion.
Alina Costache
30 dec. 2017, 06:58
Cum să aranjezi festiv MASA DE REVELION în 2018

Cand vine vorba despre planificarea unei petreceri, astfel de detalii pot fi destul de dificil de pus în practica si, adesea, ne dam seama de existenta lor in ultima clipa. 

Daca ai ramas in pana de idei in ce priveste decorarea, stai fara grija, avem noi cateva sfaturi despre aranjarea mesei de Revelion: 

Pastreaza totul simplu

O masa incarcata poate distrage atentia oaspetilor de la mancarurile gatite de tine. Asta ca sa nu mai spunem ca poate face dificila conversatia intre comeseni. Nu aglomera masa, iar, daca simti ca ai supra-decorat-o, poti inlatura unele elemente chiar inainte de a servi cina. In orice caz, asigura-te ca ai lasat destul loc pentru platouri si farfurii!

Alege o culoare

Alegerea unei culori este primul pas pe care trebuie sa il faci. Bineinteles, e indicat sa mentii totul simplu, cu una sau doua culori.

Elemente naturale

Lasa elementele naturale sa faca toata treaba! Alege conuri de pin, citrice, merisoare, bete de scortisoara sau rozmarin, ca sa accentuezi farmecul sarbatorilor de iarna. 

Iluminatul

Tipul de lumina ales de tine va ajuta la crearea unei stari de spirit potrivite pentru masa de Revelion. Daca vrei un iluminat simplu, dar de efect si elegant, leaga de candele muguri si fire de iarba, cu ajutorul impletiturilor de iuta. Pentru un aranjament mai sofisticat, asaza cateva candelabre pe masa, cu lumanari in culori neutre. Ca sa faci masa sa straluceasca, poti folosi trei candelabre mici cu lumanari de cativa centimetri, cu fitil alb.

Atentie la detalii

Nu uita sa cureti tacamurile si farfuriile! Inainte de a pune masa de Revelion, foloseste un prosop curat si uscat pentru a lustrui tacamurile si paharele – in acest mod, masa va straluci in lumina lumanarilor.

Fata de masa

Foloseste o fata de masa din bumbac. Greutatea acesteia va face ca ea sa ramana lipita de masa si va reprezenta un fundal neutru ideal pentru tacamuri elegante ce trebuie scoase in evidenta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Asociațiile de proprietari nu sunt obligate. Proprietarii de apartamente nu au drept. Legea spune clar
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Elena, soția lui Ianis Hagi, în fața celui mai mare test. Nota primită
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
O turistă și-a luat o felie de pizza într-un restaurant din Mamaia, dar a fost obligată să plătească și ketchup-ul. Câți lei a dat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Statul va controla banii românilor. Rămâi fără toți banii adunați: Extrem de riscant
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
AMENINȚAREA NUCLEARĂ: O NOUĂ CURSĂ A ÎNARMĂRII ÎNTRE SUA, RUSIA ȘI CHINA?
MediaFlux
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'