SIMONA HALEP – NICOLE GIBBS LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT STREAMING: Simona joacă de Anul Nou

SIMONA HALEP - NICOLE GIBBS LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT STREAMING: Simona Halep joacă primul meci de simplu din 2018, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Partida dintre Halep şi Nicole Gibbs de la Shenzen se desfăşoară pe 1 ianuarie, de la ora 06:30.
Filip Stan
31 dec. 2017, 18:11
SIMONA HALEP - NICOLE GIBBS LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT STREAMING: Simona joacă de Anul Nou

SIMONA HALEP – NICOLE GIBBS LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT STREAMING: Anul nou a venit mai devreme pentru Simona Halep, care se află în China, la Shenzhen, acolo unde va participa la primul turneu al anului. Până la confruntarea din primul tur, liderul ierarhiei mondiale a participat la petrecerea jucătoarelor.

SIMONA HALEP – NICOLE GIBBS LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT STREAMING:

Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu sunt cele două românce care vor juca în prima zi a noului an la turneul WTA de la Shenzen. Tot pe 1 ianuarie joacă şi Sorana Cîrstea, în primul tur al turneului de laBrisbane.

Organizatorii competiţiei din China au anunţat programul zilei a doua a turneului WTA International, dotat cu premii în valoare de 626.750 de dolari.

Halep va juca al doilea meci al zilei pe arena centrală, după 6.30 (ora României), contra americancei Nicole Gibbs (110 WTA). Partida liderului mondial va avea loc după meciul dintre Anna Blinkova şi Shuai Zhang, care va începe la ora 5.00.

Imediat după jocul Simonei Halep, însă nu mai devreme de ora 8.00, va avea loc duelul dintre Mihaela Buzărnescu (56 WTA) şi fostul lider mondial, Maria Sharapova (59 WTA).

SIMONA HALEP – NICOLE GIBBS LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT STREAMING: Simona Halep a sărbătorit trecerea în 2018 mai devreme decât restul românilor. Aflată la Shenzhen, constănțeanca a fost în centrul atenție la petrecerea organizată de chinezi în cinstea jucătoarelor. Îmbrăcată într-o ținută lejeră, de culoare crem liderul WTA a fost premiat de organizatori, s-a fotografiat alături de fani, dar a și răspuns mai multor întrebări. Alături de Simona s-au aflat Mariah Sharapova, Jelena Ostapenko, dar și chinezoaicele Qiang Wang și Zhang Shuai.

Rivalele lui Halep luptă la Brisbane. Muguruza și Pliskova și-au anunțat planurile pentru 2018

Debutul lui 2018 a găsit cele mai bune jucătoare din circuit pe terenul de antrenament. La Brisbane, unde se află şi Sorana Cîrstea, principalele favorite Garbine Muguruza şi Karolina Pliskova au intrat devreme în noul an.

Cu gândul de a o detrona pe Halep, Muguruza se pregăteşte pentru a patra participare în turneul australian, dar nu a reuşit să-l câştige până acum. Iberica de pe locul secund WTA o va întâlni în turul doi pe Aleksandra Krunic.

„Nu am un obiectiv anume, vreau doar să ajung în fazele importante ale turneelor, în momentele importante şi să ridic câteva trofee, dacă voi putea. Pentru noul an aş vrea să am mai puţine momente negative pe durata anului şi să mă distrez mai mult” a declarat Garbine Muguruza

Aflată pe locul 4 mondial, campioana en-titre de la Brisbane, Karolina Pliskova, intră şi ea direct în turul secund. „Mă simt pregătită şi abia aştept să încep noul sezon. Este greu să-ţi aperi titlul în primul turneu al anului, să văd cum voi juca la debut” a declarat Pliskova.

Spynews
Dana Badea și Alin s-au despărțit, la scurt timp după ce au ieșit din arest! Influencerița trece prin momente grele
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Municipiul din România în care se deschide o fabrică unică în lume. UE a aprobat o investiție de circa 100 de milioane de euro
Capital.ro
Românii, taxați în plus. Intră în vigoare din 1 aprilie, nu e păcăleală: Vor achita direct
Playtech.ro
Americanii nu vor să dea medalia. Lansează o nouă teorie. Eroarea gravă pe care ar fi făcut-o TAS
DailyBusiness
DATA LA CARE INTRĂ PENSIILE. S-a aflat acum!
Adevarul
Dacă lui Putin nu-i convine situația din Kursk, atunci „să plece naibii din Ucraina”, spune Casa Albă
Spynews
Prețul pe care l-a plătit Ioana Grama pentru o noapte de cazare în Dolomiți. Suma depășește cu mult salariul minim în România
Spynews
Noi informații cutremurătoare despre ce se petrecea la Spitalul Pantelimon. Au fost făcute noi sesizări. Alte cinci decese sunt investigate 
Evz.ro
Devine obligatoriu în România. Toate mașinile sunt vizate
Ego.ro
Din cauza soacrei mele,mi-am luat copilul și am plecat. M-a umilit și...
Prosport.ro
FOTO. Rebela tenisului feminin românesc s-a pozat într-o pereche de pantaloni mult prea mulați şi a postat imaginile controversate pe internet
wowbiz.ro
Un al treilea ADN, găsit pe trupul doctoriței ucise. Cu cine era Marina în cabinet?!
Cancan.ro
Cine este tatăl Elizei Iliescu, de fapt. Adriana Iliescu i-a spus adevărul fiicei ei, în sfârșit
Playsport.ro
L-a ÎNȘELAT pe fostul jucător din naționala României! Prima ei explicație este INCREDIBILĂ
kanald.ro
Polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni merge la închisoare. Câți ani va petrece în arest Constantin Popescu
Capital.ro
Decizie pentru toți românii care au BULETIN. Au la dispoziție doar 15 zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
stirilekanald.ro
Ireal ce au găsit polițiștii în mașina jandarmului care s-a împușcat în cap! Breaking news!
substantial.ro
Donald Trump discută cu Elon Musk despre Ucraina și relațiile comerciale cu UE
MediaFlux
România se pregătește de RĂZBOI? Mișcare strategică CIUDATĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...