PROGNOZA METEO. Vreme închisă, dar mai caldă decât în mod normal

Valorile termice, în special cele din cursul zilei, se vor menţine mai ridicate decât ar fi normal pentru începutul lunii ianuarie, informează ANM.
Alina Costache
03 ian. 2018, 19:32
PROGNOZA METEO. Vreme închisă, dar mai caldă decât în mod normal

PROGNOZA METEO JOI. Cerul va fi temporar noros; în prima parte a zilei vor mai fi ninsori slabe local în zonele montane, precipitaţii mixte pe arii restrânse în Maramureş, estul Transilvaniei şi dealurile subcarpatice din Moldova, în timp ce în sudul ţării vor fi posibile ploi slabe, izolate. În cursul nopţii precipitaţii locale (predominant sub formă de ninsoare la munte şi ploi în zonele mai joase de relief) se vor semnala în regiunile nord-vestice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane şi temporar în vest şi în sud-vest. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 11 grade, iar cele minime în general între -4 şi 4 grade. Izolat şi trecător va fi ceaţă.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Valorile termice, în special cele diurne, se vor menţine peste cele obişnuite în această perioadă din an. Cerul va avea înnorări pe parcursul zilei, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse, apoi se va degaja. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 7…8 grade, iar cea minimă de -1 grad, mai scăzută în zona preorăşenească, unde se va forma ceaţă.

PROGNOZA METEO VINERI. Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori mult mai ridicate decât cele climatologic specifice perioadei din an; temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 11 grade, iar cele minime între -4 şi 6 grade. În vestul şi nordul ţării, înnorările vor fi mai persistente, iar precipitaţiile se vor semnala pe arii mai extinse în special în prima parte a zilei; vor fi ploi în Banat şi Crişana, predominant ploi în Maramureş şi nordul Transilvaniei, iar la munte ninsori, dar şi precipitaţii mixte ce pot favoriza depunerea de polei. În celelalte regiuni cerul va avea doar înnorări temporare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona înaltă de munte. Dimineaţa şi noaptea pe arii restrânse va fi ceaţă.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va încălzi ușor, valorile termice menținându-se peste mediile multianuale ale perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare pe parcursul zilei, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 9…10 grade, iar cea minimă de 0…1 grad. Spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ.Valorile termice vor continua să crească, semnificativ față de intervalul anterior caracterizând astfel o vreme deosebit de caldă pentru această dată din an. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei în nord și nord-vest, unde însă doar cu totul izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 14 grade, iar cele minime între -2 și 8 grade, ușor mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Noaptea, în zonele joase de relief în special din sud și est, pe spații mici va fi ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va deveni deosebit de caldă pentru această dată din an. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă de
1…2 grade. Noaptea vor fi condiții de ceață.

Citeşte şi PROGNOZA METEO până la primăvară. Ce FENOMENE EXTREME lovesc România în următoarele luni VIDEO

 

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Cât de ieftine sunt, de fapt, casele în Spania. Mulți români și-au cumpărat deja locuințe cu piscină și etaj. Dai și de două ori mai puțin decât pe apartamentele din Militari, Veteranilor sau Berceni
Capital.ro
Vladimir Putin a ordonat retragerea. Umilință pentru Rusia: A însemnat o batjocură
Playtech.ro
Cele mai norocoase zodii în toamna 2024. Vor avea parte de mulți bani și iubire adevărată
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
ANALIZĂ. Cât de afectată este imaginea României de scandalul Dianei Șoșoacă în Parlamentul European
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Bătaie între Harry și William. Până unde s-a ajuns
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
De ce a pus Jador stop relației cu Oana Ciocan. Ce îi făcea artistului în intimitate 😱 E s-ar fi săturat să fie...
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere de supraveghere
Capital.ro
Amendă de 500 de lei. Este lege pentru toți șoferii: Trebuie să fie vizibil
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Nicușor Dan anunță recuperarea în instanță a unor clădiri adiacente Pasajului Macca-Vilacrosse
MediaFlux
⁠Tradiții și obiceiuri de Sfântul Ilie. Ce trebuie să respecte orice creștin
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'