Un bărbat, abia eliberat din închisoare, prins de poliţişti după ce a jefuit mai multe covrigării

Abia eliberat din închisoare, un bărbat din Vaslui a jefuit mai multe covrigării. Cei care l-au ajutat să comită spargerile au fost doi minori. Hoţul a fost prins de poliţişti şi a ajuns din nou în spatele gratiilor.
Filip Stan
05 ian. 2018, 15:15
Un bărbat, abia eliberat din închisoare, prins de poliţişti după ce a jefuit mai multe covrigării

Originar din Tãtãrãni, Alexandru Daniel Buciumas a devenit spaima covrigãriilor din oras. Si asta pentru cã, dupã ce a fost eliberat din spatele gratiilor, la jumãtatea lunii noiembrie, condamnat pentru furt, a revenit la vechile îndeletniciri. A cooptat doi minori de 12 ani, ambii din municipiul Vaslui, si a reusit sã dea nouã spargeri pânã a fost prins de oamenii legii, scrie vremeanoua.ro.

Buciumas a fost adus în fata unui judecãtor de drepturi si libertãti cu propunere de arestare preventivã. Activitatea infractionalã a tânãrului s-a intensificat mai ales în preajma sãrbãtorilor. Atunci a dat mai multe lovituri una dupã alta si s-a axat, mai ales, pe covrigãriile din Vaslui. Conform unor surse din politie, nici una nu a scãpat. Mai mult, una dintre ele, situatã în centrul municipiului Vaslui, a fost spartã de douã ori. Hotul nu a furat decât ceva mãruntis gãsit prin sertare. Astfel, dintr-un chiosc de ziare a furat 8 lei si a vrut sã ia, de pe perete, un radiator ce semãna cu un televizor. S-a rãzgândit din cauza greutãtii acestuia (aproximativ 35 de kg – n.r.).

„Nu am vãzut în viata mea un televizor atât de greu. L-am lãsat pentru cã era greu de cãrat”, a recunoscut Buciumas politistilor.

De asemenea, chiar în ajunul Crãciunului, acelasi hot a încercat sã pãtrundã si într-un magazin de haine din zona Buium, dar nu a reusit decât sã avarieze sistemul de închidere.

Alexandru Daniel Buciumas este cunoscut politistilor. Încã de minor furturile au fost principala sa ocupatie si a stat mai mult în spatele gratiilor decât în libertate. Astfel, a fost condamnat la 4 ani de detentie pentru furt, în peioada în care nu ajunsese la vârsta majoratului. Din acest motiv, pedeapsa sa a fost schimbatã si a petrecut aceeasi perioadã de timp într-un centru de detentie pentru minori. Si-a continuat activitatea infractionalã si a fost din nou condamnat, de data asta, la închisoare cu executare într-un penitenciar. A fost beneficiarul ultimelor reglementãri legislative în domeniu si a scãpat de închisoare pe 14 noiembrie 2017. Acum are toate sansele sã se întoarcã dupã gratii dacã va fi gãsit vinovat de furt. De asemenea, politistii considerã cã acest caz este unul mult mai grav dacã tinem cont de faptul cã a reusit sã influenteze doi minori de 12 ani sã i se alãture.

Citeşte şi Hoţul de ciocolată din Vaslui, un nou atac. Tânărul de 28 de ani a explicat de ce fură ciocolată

Spynews
Românul care a înjunghiat-o pe fetița de 11 ani, în Londra, este și el tatăl unui copil de patru ani. Ce obișnuia să posteze pe Internet: ”Absolut sinistre”
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce a pățit un șofer de Tesla în București, care avea 0% baterie. Stația de încărcare era blocată de o altă mașină. Ce a urmat l-a lăsat mască: ”Mi se pare foarte tare”
Capital.ro
Şoc în România. Se întoarce Băsescu. A decis clar după câțiva ani
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
Poți depune CONTESTAȚIE pentru pensie. Dacă vei întârzia cu cererea, o să rămâi cu venitul greșit
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Ștefan și Maria de la Mireasa, sezonul 9, vacanță romantică în Italia. Cum și-a răsfățat fostul concurent soția de ziua ei onomastică / FOTO
Spynews
Cum a surprins-o Ronald Gavril pe Anamaria Prodan, de ziua onomastică. Iubitul vedetei a dat dovadă de romantismul suprem | FOTO
Evz.ro
Celebrul medic ne-a părăsit. Ce tragedie!
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Cum vrea Vlad Pascu să scape de închisoare. Părinții celor doi tineri uciși în tragedia de la 2 Mai sunt revoltați: „Vrea să fie eliberat, să-și îmbrățișeze părinții”
Capital.ro
Îți golește contul. Rămâi cu zero lei în bancă. Nu le răspunde, dacă primești mesaj
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Poliția Română avertizează asupra unei noi forme de înșelătorie: „Government Impersonation Scam”
MediaFlux
BOALA de care suferă DONALD TRUMP după ce a fost ÎMPUȘCAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...