Billy Crystal va publica un volum de memorii cu accente comice, despre viaţă şi vârsta a treia

Actorul american Billy Crystal va scrie un volum de memorii cu accente comice, în care va vorbi despre viaţă şi vârsta a treia, ce va fi publicat în martie 2013, cu ocazia celei de-a 65-a aniversări a artistului, au anunţat joi reprezentanţii editurii Henry Holt and Co.
Romania TV
10 aug. 2012, 08:31
Billy Crystal va publica un volum de memorii cu accente comice, despre viaţă şi vârsta a treia

Starul american, o legendă în universul producţiilor de comedie din Statele Unite, va vorbi în acel volum despre viaţa şi cariera lui, dar şi despre o serie de aspecte care caracterizează existenţa persoanelor de vârsta a treia, precum pierderile de memorie, insomnia, nesfârşitele programări la medic, informează Reuters.

Volumul, ce va fi lansat în martie 2013, va include numeroase glume şi multe pasaje autoironice. Actorul va împlini vârsta de 65 de ani pe 14 martie 2013.

„Atât timp cât încă pot să îmi amintesc viaţa, m-am gândit că ar fi bine să o redau pe hârtie”, a spus actorul american.

„Sunt 77 de milioane de «bebeluşi» ca mine în această ţară, iar cartea mea va vorbi pe limba lor şi va descrie felul în care noi vedem lumea. Cartea nu are deocamdată un titlu. Pentru moment avem în vedere un titlu «murdar» şi un titlu «sincer»” , a adăugat actorul.

Potrivit accesshollywood, Billy Crystal intenţionează să adapteze viitorul volum de memorii într-un spectacol pe Broadway.

Billy Crystal, care a găzduit pentru a noua oară gala de decernare a premiilor Oscar în luna februarie, şi-a publicat prima autobiografie, intitulată „Absolutely Mahvelous”, în 1986, şi a scris câteva cărţi pentru copii. Spectacolul său de pe Broadway „700 Sundays”, recompensat cu premiul Tony în 2005, bazat pe amintirile actorului despre cele 700 de duminici petrecute alături de tatăl său, a fost la rândul lui adaptat pentru o carte.

Actorul şi-a construit o întreagă carieră transformând întâmplările din viaţa lui reală în producţii de comedie. Astfel, comedia „Orăşenii/ City Slickers” (1991) a avut la bază o criză de personalitate suferită de actor la vârsta mijlocie, iar în următorul lui film, intitulat „Parental Guidance”, Billy Crystal şi Bette Midler vor juca roluri de bunici, inspirate de propriile experienţe cu nepoţii lor din viaţa reală. Starul american lucrează, totodată, la o continuare a peliculei de animaţie „Compania Monştrilor/ Monsters, Inc.”.

Billy Crystal este celebru pentru comediile în care a jucat, romantice şi nu numai, de la „Când Harry a cunoscut-o pe Sally/ When Harry Met Sally” (1989), cu Meg Ryan, la „Un tată în plus/ Father’s Day”, cu Robin Williams, „Viaţa lui Harry/ Deconstructing Harry”, de Woody Allen, „Uriaşul meu/ My Giant”, cu Gheorghe Mureşan, la sfârşitul anilor ’90, până la „Răsfăţaţii Americii/ America’s Sweethearts” (2001), în care a jucat alături de o întreagă suită de vedete, ca John Cusack, Julia Roberts şi Catherine Zeta-Jones, şi „Naşul stresat/ Analyze That” (2002), cu Robert De Niro, continuarea comediei de succes din 1999 „Cu naşu’ la psihiatru/ Analyze This”.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Lidl aduce la raft de luni, 29 iulie 2024, produsele care au rupt norma printre români. Se vor vinde repejor
Capital.ro
Ungurii iau banii românilor. Au acordul BNR. Mutare istorică în 2024: A venit vremea
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Litoralul românesc în anii '80, marea piață neagră a Europei de Est. Ce averi făceau bișnițarii polonezi în vacanțele la Marea Neagră
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Cum poți călători mai ieftin. Sfaturile specialiștilor și cele mai răspândite greșeli
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Șoferii cu mașini pe motorină vor fi taxați în plus. Anunț oficial în România chiar azi, 28 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Eduard Ionescu – Victorie Spectaculoasă la JO Paris 2024 după Salvarea a Șase Mingi de Meci
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!