HOROSCOP 10 IANUARIE 2018. Se anunţă o zi intensă şi energică

HOROSCOP 10 IANUARIE 2018. Conjunctia Marte-Pluton are in general un efect de dinamizare a tuturor tipurilor de activitati. Sub influenta acestei conjunctii, totul se petrece mai intens, mai energic, mai rapid. Intrucat exista si un risc de accidente si de escaladare a conflictelor, se recomanda prudenta si atentie.
Romania TV
09 ian. 2018, 13:27
HOROSCOP 10 IANUARIE 2018. Se anunţă o zi intensă şi energică

HOROSCOP 10 IANUARIE 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

E o zi in care cuvantul poate face si desface relatii, in functie de modul si momentul in care e folosit. Negocierea, discutiile deschise cu cartile pe fata pot aduce reconcilierea sau ruptura intr-o relatie importanta, oficiala. De asemenea, e posibil ca astazi sa intuiesti si sa prevezi directia in care se indreapta un parteneriat.

HOROSCOP 10 IANUARIE 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Luna in Balanta activeaza, in cazul tau, zona muncii si a obiceiurilor, a rutinei zilnice si sanatatii. Astazi, contextul astral te sprijina sa vezi limpede o situatie de la locul de munca si sa gasesti solutii de rezolvare avantajoase pentru toata lumea. Cooperarea e foarte importanta si te poti ocupa cu spor si coerenta de sarcini.

Citeşte şi Horoscop: Acestea sunt zodiile care câştigă cei mai mult bani în 2018. Se îmbogaţesc rapid

HOROSCOP 10 IANUARIE 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Cuvintele iti vin mai usor acum, iti poti exprima opiniile mult mai coerent si iti creste cheful de vorba si de miscare. Totusi, atentie la tendinta de a fi indiscret. Luna aflata in Balanta pe tot parcursul zilei aduce o oarecare pace si armonie in relatia ta sentimentala, dar si o serie de constientizari cu privire la calitatea unor oameni. Ideile inspirate nu trebuie ignorate.

HOROSCOP 10 IANUARIE 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ziua de astazi este numai buna pentru a fi petrecuta aproape de oameni pe care-i pretuiesti si cu care te simti in largul tau. De altfel, poti vedea cu luciditate ce te bucura, ce nevoi ai si ce-ti lipseste cel mai mult acum pentru a te simti implinit. Bazeaza-te pe intuitie in tot ce alegi sa faci.

HOROSCOP 10 IANUARIE 2018 Leu (23 iulie – 22 august)

S-ar putea ca unele conversatii la care participi astazi sa fie un exercitiu de rabdare pentru tine. E necesar sa iei in considerare si punctul de vedere al celuilalt, pentru a vedea clar o anumita situatie, si sa fii dispus sa primesti ceva nou: cunostinte, experiente sau perceptii noi.

HOROSCOP 10 IANUARIE 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Luna se afla astazi in Balanta si activeaza zona banilor si a acumularilor materiale. Probabil ca vor exista cheltuieli neprevazute, mai ales in a doua parte a zilei si va fi nevoie sa apelezi la sprijinul cuiva pentru a face fata. Totusi, evita sa creezi scenarii pesimiste legat de bani, intrucat beneficiezi de protectie.

Citeşte şi Zodiac chinezesc 2018. Ce talismane norocoase să porţi în Anul Câinelui de Pământ

HOROSCOP 10 IANUARIE 2018 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Cu Luna in semnul tau natal, e bine sa fii foarte atent la nevoile tale, la ce simti cu adevarat sa faci, si mai ales cu cine. Evita compromisurile de orice fel si alege compania oamenilor in prezenta carora te simti in largul tau. E o zi potrivita pentru a-ti stabili niste prioritati si a-ti satisface cateva placeri si capricii.

HOROSCOP 10 IANUARIE 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Pentru tine, aceasta zi creeaza contextul perfect pentru relaxare, meditatie, introspectie, odihna. Esti mai degraba intr-un moment de acumulare de energie decat de consum, prin urmare evita orice activitate care te solicita prea mult, atat fizic cat si psihic. Fii atent la mesajele pe care le primesti, cu privire la o traiectorie revizuita sau complet noua, in cariera.

HOROSCOP 10 IANUARIE 2018 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ziua aceasta, cu tot cu experientele, intalnirile si conversatiile ei, vine sa-ti testeze increderea, in multe forme. In primul rand, increderea ca ai resursele necesare si ca acestea vin mereu la momentul potrivit, daca nu-ti faci griji, mai ales cu privire la bani. Apoi, increderea ca vei sti care e pasul urmator de facut si ca dorintele se implinesc.

HOROSCOP 10 IANUARIE 2018 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Tu te gandesti la proiectele si afacerile aflate in derulare. Poti sa-ti planifici intalniri sau porti o discutie cu cineva despre o oportunitate sau cu scopul de a-ti clarifica o situatie de la serviciu. In alta ordine de idei, simti nevoia sa-ti manifesti autoritatea, insa intrebarea este cum o faci si asupra cui.

Citeşte şi Horoscop: Această zodie va avea noroc DIVIN în ianuarie

HOROSCOP 10 IANUARIE 2018 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Tu poti visa cu ochii deschisi la un viitor mai senin, mai ales din punct de vedere relational. Astazi, daca esti atent, o sa vezi niste semne, o sa primesti mesaje si revelatii, care te ajuta sa intelegi care e urmatorul cel mai bun pas de facut si mai ales care sunt dorintele tale reale.

HOROSCOP 10 IANUARIE 2018 Pești (19 februarie – 20 martie)

Sa primesti nu e intotdeauna simplu, mai ales daca crezi ca nu meriti. Numai ca azi e posibil sa fii in situatia de a apela la sprijinul cuiva sau pur si simplu de a primi un dar sau o favoare facuta de cineva. Asadar, nu te sfii sa primesti si chiar sa ceri cand ai nevoie, ce ai nevoie. Nu astepta ca ceilalti sa ghiceasca ce vrei.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Stațiunea celebră perfectă pentru pensionari în august. E ferită de aglomerație, aici sunt cele mai mici prețuri și ai parte de liniște totală
Capital.ro
Lege pentru românii care au casă la curte. Vecinii sunt obligați. Trebuie să aibă aprobare
Playtech.ro
Of, Doamne, cât ești de frumoasă. Elena Ionescu, apariție de TOP pe plajă. A arătat TOT
DailyBusiness
Avertisment de la ANAF! SE SCHIMBĂ LEGEA
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Salată de roșii coapte. Rețeta care adună aromele verii în farfurie
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
💣 de la ”Insula Iubirii”! Au divorțat, dar încă locuiesc împreună cu Tanța Blonda! 😲
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Drama ascunsă de regretatul Nicu Covaci. Mama solistului a fost ucisă cu sânge rece în urmă cu 22 de ani
Capital.ro
Proprietarii de apartamente sunt obligați să anunțe. Trebuie să obțină neapărat acest document
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
De ce a murit, de fapt, Nicu Covaci: Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că...
substantial.ro
Dolce & Gabbana lansează primul său parfum pentru câini
MediaFlux
CUTREMUR în ALEGERILE din SUA! TRUMP, învins deja de KAMALA
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?