HOROSCOP FEBRUARIE 2018: Despărţiti dureroase şi iubiri noi şi pasionale. Două zodii sunt norocoase

Februarie 2018 este o lună aglomerată și destul de stresantă. Ar fi bine să menții un echilibru între muncă și odihnă. Fiindcă Marte se află în casa bolilor Racilor, există un anume risc de afecțiuni acute sau inflamatorii, de răniri și accidentări. Pe de altă parte, luna februarie este adecvată inițiativelor medicale energice, intervențiilor stomatologice ori chirurgicale și altor demersuri care cer curaj și hotărâre.
Romania TV
22 ian. 2018, 08:37
HOROSCOP FEBRUARIE 2018: Despărţiti dureroase şi iubiri noi şi pasionale. Două zodii sunt norocoase

BERBEC

Prima decadă din luna februarie 2018 o regăseşte pe Venus, planeta iubirii şi stăpâna casei cuplului Berbecului, într-o poziţie norocoasă, care naşte speranţe dar ajută şi la împlinirea lor.

Socializarea favorizează armonia în cuplu, iar participarea la evenimente care adună mai multă lume laolaltă poate fi benefică apariţiei unei legături romantice, dacă asta doreşti.

După data de 11 februarie 2018 Venus se află în Peşti, o zodie care-i conferă forţă, dar într-o casă care nu lasă prea mult câmp liber alegerilor. Se poate, aşadar, ca în decada a doua şi a treia să ai sentimente puternice, dar asta să nu te facă neapărat fericit(ă).

Este posibilă o iubire secretă.

TAUR

Februarie 2018 este o lună promiţătoare pentru Tauri în plan relaţional.

Jupiter, Marele Benefic, se află în casa cuplului Taurului, în “recepţie mutuală” cu Marte, stăpânul casei – o configuraţie de bun augur, care-i face pe Jupiter şi Marte să colaboreze în avantajul tău. Iar asta nu e tot!

 

În decadele a doua şi a treia se creează un splendid trigon între Jupiter şi Venus, planeta iubirii. Ambele planete sunt benefice, aduc împliniri şi oportunităţi. Aşteaptă-te, însă, să trebuiască să treci un hop, înainte ca visele să ţi se împlinească.

Dacă la un moment dat este nevoie să faci o alegere, gândeşte-te bine, fiindcă aparenţele pot fi înşelătoare! Dacă te străduieşti să nu idealizezi, să rămâi cu picioarele pe pământ, va fi bine.

GEMENI

Cu Marte în casa cuplului Gemenilor, februarie 2018 este o lună plină de dinamism pasional.

Cheltuieşti multă energie împreună cu omul drag, pentru susţinerea acestuia sau pentru cucerirea sa. Ideal ar fi să te implici în proiecte de cuplu curajoase, novatoare şi utile.

Dacă te afli într-o campanie de cucerire, caută ca intenţiile tale să nu fie prea evidente şi nici atacurile prea directe. Eventual, combină-le cu abordări subtile, prin învăluire.

Dacă relaţia trece prin momente tensionate, nu te lăsa pradă impulsivităţii! Marte este înstare să “dea cu băţul prin gard” ca să işte o încăierare pe cinste.

Privind dintr-o altă perspectivă, în februarie 2018 există legături strânse între relaţiile şi cariera Gemenilor.

RAC

Viaţa de cuplu a Racilor are un aer serios în februarie 2018. Cu Saturn şi Pluto în casa relaţiilor Racului, convieţuirea pare grevată de responsabilităţi, de asumarea unor interese comune sau a unui efort comun.

Se poate să priveşti lucrurile mai matur, să vrei să descoperi unele adevăruri despre nevoile tale relaţionale reale. Tranzitul lui Venus din prima decadă a lunii predispune la o analiză detaliată a situaţiei, la dezvăluirea unor secrete sau la încercarea de a înţelege resorturile psihologice ale perechii.

Ultimele două decade din februarie pun accentul pe afinităţile de natură intelectuală, culturală sau spirituală.

În fine, să nu uităm că Jupiter se află în casa erotismului Racului. Prin urmare, componenta sexuală a vieţii de cuplu funcţionează bine, iar ofertele amoroase nu lipsesc.

Citeste continuarea AICI

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Singura cazare spectaculoasă care e gratuită în România. Se află în vârful unei stânci, în Munții Orientali, și oferă o priveliște panoramică unică, dar puțini știu de ea
Capital.ro
Lege pentru românii care au casă la curte. Vecinii sunt obligați. Trebuie să aibă aprobare
Playtech.ro
Of, Doamne, cât ești de frumoasă. Elena Ionescu, apariție de TOP pe plajă. A arătat TOT
DailyBusiness
Avertisment de la ANAF! SE SCHIMBĂ LEGEA
Adevarul
Se apropie pacea în Ucraina? Expert român în diplomație de la Oxford: „Toate acestea ridică multe semne de întrebare”
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Karmen Minune, prezență costisitoare. Cât câștigă pentru o cântare
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Acest român a comandat o salată, într-o tavernă din Thasos. A rămas cu gura căscată când a văzut nota de plată
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Drama ascunsă de regretatul Nicu Covaci. Mama solistului a fost ucisă cu sânge rece în urmă cu 22 de ani
Capital.ro
Proprietarii de apartamente sunt obligați să anunțe. Trebuie să obțină neapărat acest document
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
De ce a murit, de fapt, Nicu Covaci: Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că...
substantial.ro
Avertizări de caniculă, temperaturi de până la 40 de grade și instabilitate atmosferică în toată țara
MediaFlux
LIMITĂ la banii CASH! CÂT vom putea plăti cu BANII JOS
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?