Horoscop 22-28 ianuarie. Bani, dragoste, carieră, sănătate. Află ce te aşteaptă!

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia!
Alina Costache
22 ian. 2018, 08:00
Horoscop 22-28 ianuarie. Bani, dragoste, carieră, sănătate. Află ce te aşteaptă!

BERBEC

Este foarte important să fii deschisă în faţa partenerului de viaţă dacă vrei ca problemele dintre voi să se rezolve cu adevărat. Încearcă să îi priveşti mai des calităţile şi să nu te laşi condusă de impulsivitate şi gelozie. Dacă nu ai timp pe parcursul zilelor lucrătoare, în weekend poate fi ocazia perfectă pentru o discuţie corectă!

Este foarte important ca în aceste zile să îţi expui punctul de vedere şi ideile, indiferent dacă greşeşti sau nu. Curajul tău te va face respectată la locul de muncă, cu toate că nu mereu ai dreptate în ceea ce spui. Situaţia financiară nu se va schimba pentru moment, dar se anunţă creşteri salariale cât de curând posibil.

TAUR

Între tine şi partenerul de viaţă există unele probleme care nu par a-şi găsi de multă vreme rezolvarea. Cu toate că ai încercat, lipsa de comunicare dintre voi v-a distanţat fără să vă daţi seama. Ajungi într-o situaţie fără precedent, iar panica resimţită te va determina să acţionezi altfel decât până acum. Orgoliul nu-şi mai are locul şi scopul tău este doar să îţi salvezi relaţia. 

Ai toate şansele ca în această săptămână să câştigi mai mulţi bani, dar asta ţine doar de tine. Puterea ta de negociere şi flerul în afaceri poate face diferenţa între tine şi un alt coleg cu care ai intrat într-o competiţie. Luptă pentru ceea ce îţi doreşti cu toate resursele şi cu siguranţă vei ieşi învingătoare!

GEMENI

Se anunţă veşti bune pentru nativele singure, pentru că e rost de mai multe întâlniri şi flirt. Persoanele care intră acum în viaţa ta, vor rămâne mult şi bine şi vei lega prietenii adevărate. Cu toate că nu te vei îndrăgosti rapid de cineva, cu timpul ai toate şansele să se înfiripe ceva mai mult. 

Pe nepusă masa, în aceste zile vei primi şansa de a câştiga mai mulţi bani foarte uşor. Trebuie doar să fii dispusă să acorzi o mai mare atenţie la ceea ce se întâmplă în jurul tău şi să nu ratezi oportunităţile care se ivesc în cale. Cel mai bun randament îl ai atunci când eşti contratimp, iar acum este momentul tău să te remarci. Poţi avea cele mai bune rezultate din întreaga ta carieră!

RAC

O decepţie amoroasă recentă te împinge să îţi găseşti mai mult de lucru acum pentru a nu te mai gândi la ce a fost. E cea mai bună decizie pe care o poţi lua, axându-te pe serviciu şi pe activităţile alături de prieteni. Astrele îţi recomandă să nu te implici prea repede într-o altă relaţie crezând că aşa vei da uitării totul, pentru că nu vei face altceva decât să complici şi viaţa altcuiva. Încă nu eşti pregătită!

Concetrează-te mai mult pe sarcinile primite la locul de muncă şi lasă grijile personale deoparte. Dacă nu reuşeşti să delimitezi aceste două aspecte ale vieţii tale, vei putea avea şi mai multe probleme decât până acum. Banii nu sunt atât de mulţi pe cât ai avea nevoie, de aceea fă-ţi o listă de priorităţi şi nu te abate de la ea nici acum, nici în viitorul apropiat.

Citeşte mai multe pe eva.ro

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Singura cazare spectaculoasă care e gratuită în România. Se află în vârful unei stânci, în Munții Orientali, și oferă o priveliște panoramică unică, dar puțini știu de ea
Capital.ro
Lege pentru românii care au casă la curte. Vecinii sunt obligați. Trebuie să aibă aprobare
Playtech.ro
Of, Doamne, cât ești de frumoasă. Elena Ionescu, apariție de TOP pe plajă. A arătat TOT
DailyBusiness
Avertisment de la ANAF! SE SCHIMBĂ LEGEA
Adevarul
Se apropie pacea în Ucraina? Expert român în diplomație de la Oxford: „Toate acestea ridică multe semne de întrebare”
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Karmen Minune, prezență costisitoare. Cât câștigă pentru o cântare
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Acest român a comandat o salată, într-o tavernă din Thasos. A rămas cu gura căscată când a văzut nota de plată
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Drama ascunsă de regretatul Nicu Covaci. Mama solistului a fost ucisă cu sânge rece în urmă cu 22 de ani
Capital.ro
Proprietarii de apartamente sunt obligați să anunțe. Trebuie să obțină neapărat acest document
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
De ce a murit, de fapt, Nicu Covaci: Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că...
substantial.ro
Avertizări de caniculă, temperaturi de până la 40 de grade și instabilitate atmosferică în toată țara
MediaFlux
LIMITĂ la banii CASH! CÂT vom putea plăti cu BANII JOS
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?