Bătaia dintre suporterii Stelei şi câţiva locuitori din Slimnic, anchetată de poliţie

Incidente între suporteri ai echipei Steaua şi locuitori din Slimnic, localitate aflată la circa 20 de kilometri de Mediaş, au avut loc, duminică seară, doi suporteri fiind răniţi. Poliţiştii sibieni au deschis o anchetă după conflictul izbucnit, duminică seară, înaintea meciului dintre FC Steaua şi Gaz Metan Mediaş.
Romania TV
13 aug. 2012, 08:46
Bătaia dintre suporterii Stelei şi câţiva locuitori din Slimnic, anchetată de poliţie

„Conflictul dintre suporteri şi bărbatul din localitate a fost sesizat Inspectoratului de Poliţie Sibiu. Din primele cercetări efectuate la faţa locului poliţiştii au stabilit faptul că un autocar cu sporteri ai unei echipe de fotbal a oprit în localitatea Slimnic, iar un grup de suporteri aflaţi în stare de ebrietate au pătruns în curtea unui imobil aflat în proprietatea localnicului, pentru a-şi satisface necesităţile fiziologice. În acest context, suporterii au intrat în conflict cu proprietarul lovindu-se reciproc cu pumnii şi cu pietre aflate în curtea imobilului. Cercetările în acest caz sunt continuate de către poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Şelimbăr sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, distrugere, loviri şi alte violenţe, precum şi pentru stabilirea exactă a stării de fapt”, a declarat pentru Mediafax Luciana Balteş.

Balteş a spus că în cadrul cercetării făcute la faţa locului s-a constatat că un autoturism parcat în curtea imobilului şi geamul uşii de acces în imobil au fost distruse. Potrivit sursei citate, în timpul altercaţiei, doi dintre suporteri, unul de 20 de ani şi altul de 25 de ani, ambii domiciliaţi în municipiul Bucureşti, au fost răniţi, fiind transportaţi pentru îngrijiri medicale la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Decebal Todăriţă, a declarat, la rândul său, că cei doi suporteri nu au rămas internaţi la Sibiu.

„Tânărul în vârstă de 20 ani a fost diagnosticat cu plagă tăiată antebraţ drept. A primit îngrijiri medicale, i s-a realizat toaleta plăgii, suturarea acesteia precum şi alte investigaţii medicale specifice. S-a recomandat internare pe secţia Chirurgie Plastică. Pacientul a refuzat internarea şi a fost transportat la Bucureşti. Bărbatul de 25 de ani a fost diagnosticat cu o plagă frontală, i s-au acordat îngrijiri medicale, iar starea lui nu a necesitat internare. Pacientul a plecat cu recomandări”, a spus Decebal Todăriţă.

Potrivit ProSport, un autocar cu 50 de suporteri ai Stelei venit de la Bucureşti s-a oprit în localitatea Slimnic, iar, conform localnicilor, bucureştenii au început să urineze pe gardurile lor. Imediat a început o bătaie generală, în care localnicii au folosit topoare şi coase. Bucureştenii au aruncat cu pietre, distrugând o maşină.

Liderul galeriei steliste, Gheorghe Mustaţă, a declarat la Sport.ro că un fan a fost tăiat la mână cu toporul, iar altul a fost lovit în cap cu o lopată. „Suporterul tăiat e ţinut la Sibiu la spital, nu se poate opera acolo şi trebuie mutat la Bucureşti, însă îi cer 15 milioane pentru transport. Celălalt, lovit cu lopata în cap, e ţinut la poliţie. Autocarul cu suporteri e ţinut într-o localitate lângă Mediaş de Poliţie. Starea celor doi e destul de gravă, vor să-l transporte la Bucureşti în maxim 3 ore, dar cer 15 milioane. O să facem chetă pentru el şi mă duc repede cu banii să îi plătesc. Sunt doi reţinuţi de la ei şi îl caută pe al treilea. Nu am pornit noi bătaia, nu am fost noi de vină. Unul vomita pe marginea drumului, altul s-a dus lângă gard să îşi facă nevoile şi au venit repede două persoane şi au început bătaia. Apoi au ieşit şase persoane cu lopeţi, furci şi topoare din curţi şi i-au atacat”, a declarat Gheorghe Mustaţă.

Spynews
Obiectul cu care a fost înmormântată prințesa Diana. Avea o semnificație specială pentru ea
Bzi.ro
Denisa Nechifor a făcut spectacol la piscină, în costum de baie! Cum se păstrează focoasa brunetă, la 40 de ani
Fanatik.ro
Ce să pui în vasul de toaletă ca să devină alb, așa cum era la magazin. O să scapi imediat de calcar, rugină sau mirosuri urâte. Este un ingredient banal pe care îl au toți oamenii în bucătărie
Capital.ro
Veste tristă despre Bruce Willis. Fiica actorului a anunțat acum
Playtech.ro
ȘOCANT! Cât de schimbată este Eliza Iliescu. Aproape de nerecunoscut
DailyBusiness
Proiect gigant de infrastructură. Cel mai lung drum expres din România, lansat într-un singur contract
Adevarul
Tot ce trebuie să știi despre noua lege a pensiilor. Principalele modificări care intră în vigoare la 1 septembrie 2024
Spynews
Irinel Columbeanu, abandonat în azil! Afaceristul ar fi fost părăsit de prietenii lui și trece prin clipe grele
Spynews
Dulce împăcare! Dana Roba este din nou împreună cu Beniamin! Nu au rezistat prea mult timp unul fără celălalt / FOTO
Evz.ro
Adrian Minune, umilit cumplit la Vaslui. S-a întâmplat chiar pe scenă
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Jordan Chiles, imagini incendiare, în bikini, în plin scandal cu medalia Anei Bărbosu
wowbiz.ro
ULTIMA ORĂ! Fostul preot Visarion Alexa, condamnat la închisoare!
Cancan.ro
BREAKING | Sportivă în vârstă de 28 de ani, găsită moartă în apartament: „Este o pierdere devastatoare pentru noi toți”
Playsport.ro
Apariție interzisă la propria nuntă?! Prea fierbinte! Cum s-a îmbrăcat "Perla Banatului" la cununia cu Marius Constantin
kanald.ro
Adina Iuliana Popescu, o cunoscută femeie de afaceri din Gorj, a murit după ce a făcut un infarct la volan: Femeia a apucat să oprească mașina înainte de a-și pierde cunoștința
Capital.ro
Toți șoferii vor fi prinși. Se introduce sistemul e-SIGUR în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Ion Țiriac, discurs-manifest după ce primarul Daniel Băluță a inaugurat patinoarul de 10.000.000 de euro din sectorul 4! „M-am întâlnit cu domnul David Popovici și mi-a zis asta”
stirilekanald.ro
Ce s-a întâmplat cu Luiza Melencu. Cutremur în cazul Caracal! Bunicul fetei aruncă bomba
substantial.ro
Emil Boc confirmă: Lucrările la metroul din Cluj-Napoca încep în octombrie-noiembrie
MediaFlux
ANAF face PRĂPĂD. Toate persoanele fizice sunt vizate, iar datele SUNT PUBLICE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...