SIMONA HALEP – ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO ONLINE EUROSPORT STREAMING: 6-3, 4-6, 9-7

Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat în premieră în finala turneului Australian Open, joi, la Melbourne, după ce a învins-o în penultimul act pe germanca Angelique Kerber, cu 6-3, 4-6, 9-7.
Romania TV
24 ian. 2018, 08:16
SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO ONLINE EUROSPORT STREAMING: 6-3, 4-6, 9-7

SIMONA HALEP – ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO ONLINE EUROSPORT STREAMING: Partida dintre Simona Halep și Angelique Kerber este programată în cursul zilei de joi, nu mai devreme de ora 07:00. În prima semifinală, care se va disputa joi dimineață, de la 05:00 (ora României), Elise Mertens o va întâlni pe Caroline Wozniacki. După înfrângerea în faţa Carolinei Wozniacki, sportiva din Spania Carla Suarez Navarro mizează pe un ultim act între numărul unu mondial, Simona Halep, şi învingătoarea de la Turneul Campioanelor, daneza care a învins-o în sferturi. Această întâlnire este a treia pe Rod Laver Arena. Ziua va fi deschisă, la ora 02.00, de un meci de dublu mixt. Va urma apoi, nu înainte de ora 05.00, cealaltă semifinală, în care se vor întâlni daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, şi jucătoarea belgiană Elise Mertens, locul 37 WTA.

SIMONA HALEP – ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO ONLINE EUROSPORT STREAMING: 

SIMONA HALEP – ANGELIQUE KERBER: 6-3, 4-6, se va juca set decisiv.

SIMONA HALEP – ANGELIQUE KERBER: 6-3, 4-5, Kerber serveşte pentru câştigarea setului

SIMONA HALEP – ANGELIQUE KERBER: 6-3, 4-4, Kerber îşi câştigă greu serviciul, dar rămâne în meci.

SIMONA HALEP – ANGELIQUE KERBER: 6-3, 3-3, meciul se echilibreză din nou pe tabelă.

SIMONA HALEP – ANGELIQUE KERBER: 6-3, 3-2, re-break Kerber.

SIMONA HALEP – ANGELIQUE KERBER: 6-3, 3-1, break reuşit de Simona, pas mare spre finală.

SIMONA HALEP – ANGELIQUE KERBER: 6-3, 2-1, set mult mai echilibrat.

SIMONA HALEP – ANGELIQUE KERBER: 6-3, 1-1, fiecare jucătoare îşi câştigă serviciul.

SIMONA HALEP – ANGELIQUE KERBER: 6-3, Simona se impune în primul set.

SIMONA HALEP – ANGELIQUE KERBER: 5-3, emoţii pentru Simona

SIMONA HALEP – ANGELIQUE KERBER: 5-2, Simona pierde două game-uri la rând, dar serveşte pentru câştigarea setului.

SIMONA HALEP – ANGELIQUE KERBER: 5-0, Simona a ajuns în timp record la un game de câştigarea setului.

SIMONA HALEP – ANGELIQUE KERBER: 4-0, nimeni nu ar fi pariat pe acest scor, Simona joacă fantastic la Australian Open.

SIMONA HALEP – ANGELIQUE KERBER: 3-0, Simona face legea la Melbourne, al doilea break al setului.

SIMONA HALEP – ANGELIQUE KERBER: 1-0, break Simona

*Caroline Wozniacki este prima finalistă, după ce a învins-o pe Mertens. Daneza are posibilitatea matematică de a reveni pe prima poziţie la finalul zilei de astăzi. Dacă o învinge pe Mertens, iar Simona Halep nu trece de Kerber, se face rocada în fruntea WTA.

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat pentru prima dată în semifinalele Australian Open, după ce a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-3, 6-2, în 72 de minute, pe sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 6. 

SIMONA HALEP – ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO ONLINE EUROSPORT STREAMING: În penultimul act, Halep va evolua cu sportiva germană Angelique Kerber, care a trecut, tot miercuri, cu scorul de 6-1, 6-2, în 51 de minute, pe americanca Madison Keys, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 17.  Kerber este pentru a doua oară în penultimul act la Melbourne, după ce a câştigat ediţia din 2016. În acelaşi an, Kerber s-a impus şi la US Open.

Halep şi Kerber s-au întâlnit de opt ori până în prezent, fiecare impunându-se în patru partide. Însă ultimele lor meciuri au avut loc în 2016. În acel an, ele au jucat cinci partide, din care Kerber a câştigat patru.

SIMONA HALEP – ANGELIQUE KERBER LIVE VIDEO ONLINE EUROSPORT STREAMING: Anul trecut, Halep a fost eliminată de americanca Shelby Rogers, cu 6-3, 6-1, în primul tur. Anterior, cea mai bună performanţă a Simonei Halep la Melbourne era calificarea în sferturi, în 2014 (înfrângere în faţa sportivei slovace Dominika Cibulkova) şi 2015 (eliminată de rusoaica Ekaterina Makarova).

Simona Halep a atins acum faza semifinalelor la toate turneele de grand slam. Ea a mai jucat în penultimul act al unui turneu „major” la French Open (2014 şi 2017), la Wimbledon (2014) şi la US Open (2015).

Angelique Kerber a vorbit despre confruntarea cu Simona Halep din semifinale: „Ştiu că sunt bună”

Angelique Kerber, adversara Simonei Halep din semifinalele de la Australian Open, a vorbit despre confruntarea cu numărul 1 WTA. 

Kerber se aşteaptă la o partidă dificilă în faţa Simonei Halep şi anunţă că bătălia pentru un loc în finala de Australian Open va fi una extrem de lungă.

„Cu Simona Halep va fi un meci lung, cu schimburi lungi. Am jucat de multe ori contra ei. Fiecare meci a fost greu şi rezultatul a fost strâns. La final, nu contează cu cine voi juca. Vreau să îmi fac jocul în continuare. 

Eu mă concentrez doar asupra mea. Ştiu că sunt bună în defensivă şi asta mă face puternică. Şi pot să alerg mult, să returnez multe mingi. Ştiu că pot fi agresivă, fac asta la antrenament şi vreau să fac şi în meciuri.  Vreau să îmi îmbunătăţesc jocul.

Mă mişc bine, returnez multe mingi, dar vreau să iau game-ul în mâinile mele şi când sunt la primire, să lovesc puternic de la retur. Vreau să fiu agresivă”, a spus Angelique Kerber la conferinţa de presă, după cum scrie şi gsp.ro.

Reacţia Simonei Halep, după ce s-a calificat la Australian Open: Cu Kerber va fi un meci diferit, nu greşeşte şi pune multe mingi înapoi în teren

Simona Halep s-a calificat, miercuri dimineaţă, în prima semifinală a carierei pe cimentul de la Australian Open, la capătul unei prestaţii la superlativ. Liderul mondial i-a cedat doar cinci game-uri Karolinei Pliskova (6-3, 6-2), apoi a explicat reţeta serviciului.

Conştientă că startul de meci nu a fost cel pe care-l dorea, iar cehoaica a luat un avantaj de trei game-uri, Simona a dezvăluit că principalul avantaj a fost în capacitatea de a citi serviciul Karolinei, iar, de acolo, lucrurile au devenit simple.

„E o bucurie să mă aflu în semifinale, am fost doar la juniori, în 2008. E un sentiment plăcut, mă bucur să joc pe această arenă minunată, vă mulţumesc mult! Nu a fost cel mai bun start de meci, dar am ştiut că trebuie să dau un restart, să nu mai ratez mingi şi am reuşit să servesc bine şi să deschid terenul. Am servit bine, totul a mers conform planului pentru mine. Cred că sunt foarte puternică la retur, antrenez asta şi e foarte important pentru mine să fac adversarul să aibă dubii în game-urile de serviciu. I-am citit de multe ori serviciul, m-am bucurat că am reuşit să o împing în spatele terenul. E un secret cum i-am citit serviciul, voi păstra asta pentru mine, pentru că data viitoare va şti.”, a spus Simona Halep.

Cât despre confruntarea din semifinale, cu Angelique Kerber, fost lider mondial, Simona ştie că nu va fi foarte asemănătoare cu meciul de az.

Spynews
Dana Badea și Alin s-au despărțit, la scurt timp după ce au ieșit din arest! Influencerița trece prin momente grele
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cinci zodii care vor termina luna august în forță. Gemenii sunt printre marii norocoși
Capital.ro
Guvernul a dat ordin. Regulă nouă pentru femeile din România. Se va aplica peste tot
Playtech.ro
Americanii nu vor să dea medalia. Lansează o nouă teorie. Eroarea gravă pe care ar fi făcut-o TAS
DailyBusiness
IMPORTANT PENTRU ELEVI, PROFESORI, PĂRINȚI! Schimbare la Bacalaureat și Evaluarea Națională
Adevarul
Dacă lui Putin nu-i convine situația din Kursk, atunci „să plece naibii din Ucraina”, spune Casa Albă
Spynews
Prețul pe care l-a plătit Ioana Grama pentru o noapte de cazare în Dolomiți. Suma depășește cu mult salariul minim în România
Spynews
Noi informații cutremurătoare despre ce se petrecea la Spitalul Pantelimon. Au fost făcute noi sesizări. Alte cinci decese sunt investigate 
Evz.ro
Schimbare majoră pentru pensionari. Se întâmplă de la 1 septembrie
Ego.ro
Din cauza soacrei mele,mi-am luat copilul și am plecat. M-a umilit și...
Prosport.ro
FOTO. Rebela tenisului feminin românesc s-a pozat într-o pereche de pantaloni mult prea mulați şi a postat imaginile controversate pe internet
wowbiz.ro
Un al treilea ADN, găsit pe trupul doctoriței ucise. Cu cine era Marina în cabinet?!
Cancan.ro
Cine este tatăl Elizei Iliescu, de fapt. Adriana Iliescu i-a spus adevărul fiicei ei, în sfârșit
Playsport.ro
L-a ÎNȘELAT pe fostul jucător din naționala României! Prima ei explicație este INCREDIBILĂ
kanald.ro
Polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni merge la închisoare. Câți ani va petrece în arest Constantin Popescu
Capital.ro
România a ajuns o mare forță a Europei. Comoara la care oamenii au tot visat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
stirilekanald.ro
Ireal ce au găsit polițiștii în mașina jandarmului care s-a împușcat în cap! Breaking news!
substantial.ro
Donald Trump discută cu Elon Musk despre Ucraina și relațiile comerciale cu UE
MediaFlux
ANUNȚUL Poștei Române pentru pensionari. CUM ARATĂ decizia de RECALCULARE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...