Horoscop februarie 2018: Previziuni complete pentru fiecare zodie

Horoscop pentru luna Februarie, anul 2018, citeşte ce ţi-au prevăzut astrele.
Alina Costache
01 feb. 2018, 04:15
Horoscop februarie 2018: Previziuni complete pentru fiecare zodie

Berbec

O luna dinamica, se tot reconfigureaza anturajul, apar oameni noi, idei noi, propuneri si multa activitate sociala.

E important sa accepte invitatii la diverse manifestari de grup, pentru ca astfel pot descoperi oportunitati de incepere a unui propiect interesant dar si a unei relatii amoroase, daca ii intereseaza.

Berbecii insa trebuie sa fie dispusi, in aceasta luna, sa renunte uneori la punctele lor de vedere sau chiar la fanatism. Altfel, pot imbratisa cai nepotrivite si pot face alegeri doar din ambitie ori rigiditate, ceea ce nu-I avantajeaza acum.

Pot aparea oameni de destin, care ii inspira, incurajeaza si sustin pe nativii Berbec sa-si urmeze visele.

Taur

Taurii au o luna cu multe aspect benefice, mai ales in plan relational, amoros, partenerial. Unii Tauri au de luat decizii importante legat de o relatie de cuplu si e bine sa fie atenti intrucat exista posibilitatea de a se iluziona sau de a renunta prea usor din cauza unor motive nefondate.

Profesional si in cariera, sunt sanse de schimbare neasteptata. Pot aparea surprize, li se aduc la cunostinta schimbari, unii Tauri sunt nevoiti sa se reinventeze sau sa gaseasca rapid solutii la o situatie aparent fara iesire.

Au multa creativitate in aceasta luna si foarte multa disponibilitate de a iubi si a se deschide in relatii cu oameni pe care-I indragesc si de care le pasa.

Gemeni

O luna interesanta, a carei energie ii sprijina pe Gemeni sa evolueze, sa invete ceva nou, sa gandeasca dincolo de sabloanele sociale si dincolo de propriile limite. Au vise, dorinte, aspiratii mari si e posibil chiar sa se implineasca parte din ele.

Relatia de cuplu si relatiile cu cei din jur in general, sub influenta lui Marte situat in zona parteneriatelor si cooperarii, se incing, sunt pasionale, consumatoare de atentie si energie. Gemenii pot sa se implice alaturi de altii in proiecte curajoase, dar trebuie sa fie atenti la accesele de impulsivitate si chiar furie, sau la rivalitatile care ii epuizeaza fara sens.

In cariera, au parte de impliniri, apreciere si rezultate frumoase, inclusiv financiare, cand sunt relaxati si urmaresc sa faca din pasiune si bucurie lucrurile, nu din ambitie sau pentru a demonstra ceva cuiva.

Rac

Prioritatea se pare ca este, in aceasta perioada, pentru Raci, segmental financiar. Aici are loc si eclipsa partiala de Soare din 15 februarie, si tot axa finantelor a fost activata si de eclipsa totala de Luna din 31 ianuarie. Prin urmare, Racii sunt cumva impinsi de la spate sa faca schimbari, sau schimbarile sunt facute sub presiunea umplerii paharului. In orice caz, e o ocazie buna sa acceseze niste fonduri, sa se decida sa o ia intr-o directie riscanta dar mult mai avantajoasa pe termen lung.

Racii sunt chemati sa se bazeze mai mult pe ei si darurile lor, si mai putin pe ideile si fortele altora.

Este o luna interesanta si la capitolul munca si sanatate. Aici este nevoie de multa energie, asumare, initiativa, pentru a rezolva problem stagnante.

Leu

O luna importanta pentru Lei, mai ales ca eclipsele, cea din 31 ianuarie si cea din 15 februarie, ii vizeaza in mod direct si le poate aduce schimbari fara preaviz. Aceste schimbari se adreseaza parteneriatelor, relatiei de cuplu, imaginii sociale, credibilitatii. Leii sunt pe trambulina acum si trebuie doar sa fie atenti la aterizare. In rest, mari sanse de progres, recunoastere si succes, cu conditia sa evite sa faca prea multe valuri, ele oricum vor exista.

De muncit muncesc destul de mult si isi iau sarcinile in serios, programandu-si pasii de facut si punand la punct strategia de lucru in cel mai mic detaliu.

Vin bani usor, insa trebuie sa fie atenti la respectarea acordurilor, legilor, contractelor.

Sentimental, exista multa pasiune si foc interior, unii Lei se indragostesc la prima vedere, insa si aici e de facut mentiunea ca e posibil sa se arunce prea repede in situatii buclucase.

Fecioara

Pentru Fecioare, surprizele vizeaza zona muncii si a carierei. E posibil fie sa apara schimbari care ii aseaza pea cesti nativi pe un nou drum profesional, fie se implica intr-un proiect inedit, cu oameni noi. Fie schimba echipa, conditiile de lucru, mijloacele, decorul etc. Schimbarile sunt progresiste, asa ca nu trebuie sa se teama de necunoscut ci sa fie ceva mai deschisi la nou.

Un alt aspect important este legat de zona relatiei de cuplu si inelegerea cu cei din jur. Aici sunt vesti bune: mai cu seama in a doua parte a lunii, Fecioarele au parte de armonie, iubire, recunoastere.

Sunt posibile schimbari sau reparatii in locuinta sau legat de un sediu, un punct de lucru.

Balanta

Pentru Balante este o luna extrem de efervescenta, cu multa creativitate, chef de viata, de distractie si de… iubire. Balantele se trezesc tot mai mult la viata si au parte de experiente inedite, idei noi si nastrusnice pe care le pun rapid in aplicare, manifestari mai demonstrative in ce priveste iubirea si devotamentul.

Unele Balante se indragostesc sau ajung in preama copiilor ori le acorda mai multa atentie propriilor copii si au satisfactii prin ei, altele devin mai implicate in proiectele pe care le iubesc, creeaza mai mult, sunt mai inspirate.

Munca este bazata pe informatie, invatare, cunoastere, scriere, transmitere a cunostintelor mai departe. Aici trebuie sa fie insa prudente, pentru ca exista riscul de a fi prea credule, grabite sau prea exaltate deranjandu-I pe altii.

Scorpion

Chiar daca vor fi scosi deseori din zona de confort in aceasta luna, deci va fi nevoie sa stranga din dinti si sa se adapteze, e o perioada excelenta pentru Scorpioni, din multe puncte de vedere. In special in ce priveste dragostea si casatoria, acesti nativi au parte acum de experiente frumoase. In a doua parte a lunii, unii chiar se lasa cuceriti sau isi seduc cu succes alesul/aleasa inimii, in timp ce altii se gandesc sa faca un copil sau sa se casatoreasca.

Nu doar iubirea e prioritara si sustinuta energetic in februarie, ci si zona banilor si a afacerilor. Aici este consumata multa energie, Scorpionii sunt pusi pe treaba si pe castig. Sa fie totusi prudenti cand semeneaza acte sau fac tranzactii semnificative, intrucat exista riscul de a se pacali.

De asemenea, sa evite pe cat posibil cheluielile hazardate si extravangantele sau jocurile de noroc.

Sagetator

Multa energie, determinare, magnetism, initiativa, dar si erotism la cote inalte, in februarie, gratie planetei Marte care traverseaza acum Sagetatorul. Asadar, acum e momentul pentru actiuni curajoase, pentru proiecte care asteptau cuminti un semnal, pentru a face un pas inainte in anumite relatii si mai ales pentru a initia o poveste de dragoste daca sunt interesati.

Surprizele nu-i ocolesc nici pe acesti nativi, in cazul lor vizeaza zona cuplului si a parteneriatelor, unde anumite vesti, informatii, mesaje vin sa intoarca la 180 grade un context cunoscut.

Au parte de intelegere in familie si de o oarecare armonie si empatie, mai ales cand au nevoie de sprijin.

Cu munca si banii, stau bine, insa nu trebuie sa se astepte ca va cadea ceva din cer, totul vine acum prin disciplina, efort si curaj.

Capricorn

Banii reprezinta segmentul cel mai important pentru acesti nativi, in luna februarie. Aici are loc o eclipsa si multe alte aspecte care ii motiveaza pe Capricorni sa-si imbunateasca statusul financiar, sa faca un salt fiind mai creativi si indrazneti. Totusi, exista elemente de noutate pe care nu le pot anticipa si la care va fi nevoie sa se adapteze din mers, mai ales pe la jumatatea lunii. Atunci e posibil sa apara schimbari bruste care le schimba perspectiva si cadrul. Sa fie pregatiti pentru a crea pe loc o strategie de success.

In ce priveste munca si proiectele, nu duc lipsa, iar in a doua parte a lunii succesul se bazeaza pe capacitatea lor de a negocia, de a vinde si a promova ceea ce stiu.

Una peste alta, Capricornii ar trebui sa profite de contextul progresist al acestei luni.

Varsator

O perioada pe placul Varsatorilor, pentru ca li se da apa la moara sa creeze, sa inoveze, sa fie creativi si cu un pas inaintea tuturor, ba chiar inaintea vremurilor. Acum Varsatorii au parte de acel elan creator, de acea inspiratie proaspata dupa care tanjeau. Asadar, sa nu ezite sa se puna pe treaba, sa-si noteze ideile si mai ales sa le dea curs.

Eclipsa partiala de Soare in semnul lor, pe 15 februarie, e posibil sa le aduca vesti neasteptate, schimbari de planuri, dar si schimbari relationale. Se prind de ceva, inteleg altfel o situatie parteneriala, sunt gata sa schimbe, cu detasare, ceva ce nu functioneaza sau sa se alieze cu persoana potrivita, aparuta sau recunoscuta spontan, pentru finalizarea unui proiect.

Pesti

Desi in primele doua saptamani Pestii ar putea sa se simta fie devitalizati, fie singuri si dezamagiti, este doar o perioada pe care ei ar trebui sa o foloseasca pentru introspectie, odihna, relaxare si ingrijire personala.

Le revine tonusul spre jumatatea lunii, iar optimismul va reveni si el totodata. Pestii incep din nou sa se simta utili, in forma si mai ales apreciati.

Marte se afla in zona carierei pe tot parcursul lunii, asa ca le da acestor nativi un imbold puternic sa iasa la rampa, sa-si sustina ideile si cauza, sa se implice mai mult pentru interesele lor. Totusi, sa faca asta fara sa genereze sau sa intretina conflicte, mai ales cand acestea nici macar nu sunt ale lor.

Sa mizeze pe dragoste si sustinere, dar si pe intuitia sau mesajele pe care le primesc pe diverse cai pentru a-I ghida. Iar daca vor sa invete ceva, sa inteleaga mai bine ceva, acum e momentul.

Spynews
Matteo și-a cerut iubita de soție! Cum a avut loc momentul special: ”Nu a înțeles nimic” | VIDEO
Bzi.ro
Elena Merișoreanu a ajuns pe perfuzii! Ce a pățit îndrăgita cântăreață
Fanatik.ro
Leguma care conține o cantitate foarte mare de vitamina A și protejează vederea. Este delicioasă și are multe beneficii pentru sănătate
Capital.ro
Elena Udrea suferă cumplit. Alexandrov i-a rupt inima: O durere pe care n-o pot descrie în cuvinte
Playtech.ro
Cum a apărut Carmen Iohannis în prima zi de școală. Toți au rămas mască, uluitor cum s-a îmbrăcat prima-doamnă
DailyBusiness
Rusia atacă România? Declarații de ultimă oră
Adevarul
Marea armată cecenă a lui Kadîrov nu există. Ce trucuri folosește omul lui Putin pentru a masca realitatea
Spynews
Elena Udrea, mesaj pentru fiica ei, în prima zi de școală, din spatele gratiilor: „O durere pe care nu o pot descrie”. Adrian Alexandrov a însoțit-o pe Eva
Spynews
Momente emoționante pentru Mihai Petre și soția lui, Elwira! Cei doi au fost surprinși în prima zi de școală a fiicelor cuplului! | PAPARAZZI
Evz.ro
UE schimbă regulile de circulație. Interdicția la care nimeni nu se aștepta
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare
Cancan.ro
Carmen Iohannis NU mai ARATĂ cum știai! Soția președintelui și-a schimbat look-ul! Cum a apărut în prima zi de școală
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
„M-a împietrit de tot durerea ta…” Un tânăr de 18 ani și-a pierdut viața în timp ce se întorcea de la muncă
Capital.ro
Demisie de răsunet în televiziune. O celebră prezentatoare a părăsit pupitrul știrilor după 20 de ani: Mi-au ajuns
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"M-a apucat de gât, m-a izbit de spătarul patului şi m-a strangulat extrem de tare". Mărturia înfiorătoare a unei femei despre Andrew Tate. Victima îl acuză de abuz, după 10 ani
substantial.ro
Europarlamentarul Ryszard Czarnecki acuzat de fraudarea Parlamentului European cu 203.000 euro
MediaFlux
NATO de DECIS! ANUNȚ după DRONELE RUSEȘTI din ROMÂNIA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...