Incident violent în plină stradă. Trei persoane au ajuns la spital după ce au fost bătute de doi bărbaţi

Trei persoane au ajuns la spital, joi seara, două dintre ele fiind bătute crunt de doi indivizi, iar o a treia lovită cu un cuţit în zona feţei, în satul Izvoru din comuna Găneasa, judeţul Olt. Imaginile cu scandalul au ajuns pe Facebook.
Alina Costache
01 feb. 2018, 21:38
Incident violent în plină stradă. Trei persoane au ajuns la spital după ce au fost bătute de doi bărbaţi

Persoana care a făcut publice imaginile cu scandalul a relatat că, mai întâi, cei doi indivizi au bătut o femeie în vârstă de 52 de ani şi pe fiul acesteia în vârstă de 29 de ani. Ea a arătat că scandalul s-a petrecut de faţă cu mai mulţi martori, făcând apel ca imaginile să fie distribuite pe Facebook.

„Un caz cutremurător: mamă şi fiu bătuţi cu cruzime şi bestialitate. Lăsaţi în baltă de sange în mijlocul drumului ,de faţă cu copiii şi lumea de pe stradă, de doi indivizi din Izvoru, comuna Găneasa, în jurul orei 18.00. Oamenii care au fost de faţă au fugit de frică. Vă rog să distribuiţi mai departe dacă doriţi să nu se mai repete astfel de cazuri dramatice…”, spune persoana respectivă, potrivit Mediafax.

Cele două persoane au fost transportate la spital, de echipajele de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi SMURD.

„Joi seara, am avut un prim apel în jurul orei 18.15, în localitatea Găneasa. La faţa locului au ajuns o ambulanţă şi un echipaj al paramedicilor SMURD. Ambulanţa a preluat o femeie de 52 ani, care prezenta un traumatism cranio-cerebral închis, iar colegii de la SMURD un tânăr de 29 ani, care avea contuzii faciale şi fractură de sinus maxilar. Ambele victime au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina pentru investigaţii medicale amănunţite”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Olt, Alina Duminică.

Ulterior, ambulanţa a mai fost solicitată de poliţiştii din localitate, pentru a prelua un tânăr lovit cu un cuţit, în zona feţei.

„La o oră după primul apel, în jurul orei 19:15, poliţia a revenit cu un apel şi a anunţat că în agresiune a mai fost implicată o persoană, care are nevoie de îngrijiri medicale. S-a deplasat o ambulanţă, iar când a ajuns la faţa locului a stabilit că este vorba de un tânăr de 22 ani, care avea o plagă înţepată obrazul stâng, care a fost provocată cu un cuţit, şi escoriaţii pe faţă. Cazul a fost preluat şi transportat la Spitalul Slatina”, a mai spus medicul Alina Duminică.

Cazul a fost preluat de poliţişti, care urmează să stabilească identitatea agresorilor şi cum s-au petrecut lucrurile.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Vacanța i s-a transformat într-un coșmar. Ce a pățit o româncă într-un hotel din cea mai cunoscută stațiune din Bulgaria. “Se auzeau 2-3 voci. Am așteptat dimineața să pot ieși din cameră”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Decizie pentru toți proprietarii de case și apartamente
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Din iulie, ne așteaptă scumpiri MARI. Care sunt produsele pentru care vei plăti MAI MULT
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Un desert fabulos cu ciocolată. E gata în câteva minute
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza: Pe ce dată se întoarce canicula în România
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interzis total pentru românii de la bloc. Ordin Raed Arafat. Nu mai faceți asta noaptea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Bugetarii vor avea o nouă minivacanță de patru zile în august
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!