VIITORUL – ASTRA 1-1: Emoţii pentru Hagi, ar putea rata play-off-ul. REZULTATE, PROGRAM ŞI CLASAMENT LIGA 1

Formaţia FC Viitorul a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, vineri, pe teren propriu, în compania echipei Astra Giurgiu, în etapa a XXIII-a a Ligii I.
Romania TV
02 feb. 2018, 20:37
VIITORUL - ASTRA 1-1: Emoţii pentru Hagi, ar putea rata play-off-ul. REZULTATE, PROGRAM  ŞI CLASAMENT LIGA 1

VIITORUL – ASTRA 1-1. Pentru FC Viitorul a marcat Chiţu, în minutul 45, iar pentru Astra a punctat Matei, în minutul 10, din penalti. Acest rezultat, coroborat cu o eventuală victorie a lui Dinamo cu CSU Craiova duminică, ar urca formația lui Miriuță pe loc de play-off.

Viitorul ocupă locul 5, cu 35 de puncte, în timp ce Astra e la trei lungimi peste. Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat, vineri seară, că FC Viitorul ar fi meritat să câştige meciul cu Astra Giurgiu. „Meritam să câştigăm, important e că am produs fotbal, că am încercat să facem un joc bun. Ianis are nevoie de multe meciuri, a ajutat echipa, a avut momentele lui, dar se vede că nu are minunte, nu are meciuri, dar va juca şi mai bine. A tras echipa după el, a creat faze. Sperăm să câştigăm cele trei meciuri şi să ajungem în play-off”, a declarat Hagi la Digisport.Formaţia FC Viitorul a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, vineri, pe teren propriu, în compania echipei Astra Giurgiu, în etapa a XXIII-a a Ligii I. 

Tehnicianul formaţiei Astra Giurgiu, Edward Iordănescu, a declarat, vineri seară, că jucătorii săi se aşteptau la un meci foarte greu cu FC Viitorul, despre care spune că este o „fabrică de jucători”.

„Am întâlnit campioana României, este o fabrică de jucători, ne aşteptam la un meci foarte greu. A fost un joc greu, important, nu a fost uşor de gestionat. Mă bucur că Matei a debutat cu gol, că echipa nu a cedat şi a luptat”, a declarat Iordănescu la Digisport.

Celelalte meciuri ale etapei a 23-a:

2 februarie
Sepsi – ACS Poli 1-0
3 februarie
18:00 Voluntari – Poli Iași
20:45 Gaz Metan – FCSB
4 februarie
18:00 Botoșani – Juventus
20:45 Dinamo – CSU Craiova
5 februarie 
20:45 CFR – Chiajna


Cum s-a marcat:

1-1: Chiţu egalează în ultimul minut al primei reprize.

0-1: A marcat: Fl. Matei 10, din penalty.

 

ECHIPELE:

Viitorul (4-3-3): Cojocaru – Căpușă, Țîru, Hodorogea, Cr. Ganea – Cicâldău, C. Băluță, Vână – Chițu, Ianis Hagi, Lima Duarte
Antrenor: G. Hagi
Rezerve: Tordai, Mladen, De Nooijer, Mățan, Voduț, Ciobanu, Drăguș

Astra (4-2-3-1): Iliev – Belu-Iordache, Bejan, Poczak, Al. Stan – Mrzljak, Dandea – L. Buș, Fl. Matei, Balaure – Urko Vera
Antrenor: E. Iordănescu
Rezerve: Lazar, Biceanu, Radunovic, Butean, Erico, Chipirliu, Romario Moise


Partida dintre Viitorul si Astra este în direct la Digi Sport 1, Telekomsport şi Look tvde la ora 20:45.

Echipele probabile:
FC Viitorul: Tordai – Căpuşă, Țîru, Hodorogea, C. Ganea – Cicâldău, T. Băluţă, Vînă – Hagi, Chiţu, Lima
Astra Giurgiu: Iliev – Belu, Bejan, Erico, Stan – Seto, Mrzljak – L. Buş, Fl. Matei, Balaure – Vera

”Putem să zicem că s-a echilibrat diferența între noi și ei, nu cred că e o echipă la fel de puternică cum a demonstrat-o în tur. Cred că e o echipă bună, puternică, iar noi mergem să câștigăm. Ne dorim să câștigăm, victoria va fi extraordinară pentru noi. Bineînțeles că va fi în continuare o luptă pentru cele patru meciuri cine va intra în play-off”, a fost de părere Gheorghe Hagi, manageril tehnic de la FC Viitorul.

Ambele echipe au pierdut jucători importanți în iarnă – Țucudean și Alex Ioniță sunt acum coechipieri la CFR Cluj. Viitorul și-a recuperat însă căpitanul.

”Da, Ianis e căpitan, îl susținem, ne bucurăm că s-a întors și sperăm să facem o treabă cât mai bună împreună”, a spus Bogdan Ţîru, complet chiar de căpitanul echipei: ”am revenit să îmi ajut colegii și ei să mă ajute pe mine. Vrem să jucăm cât mai bine și vom vedea unde vom fi. Prima oară sunt meciurile astea patru, care sunt cele mai importante și vom vedea după aceea”.

Liga 1, etapa 23. Viitorul – Astra (ora 20.45, Digi Sport, Telekomsport, Look). Ultimele două campioane ale țării trag cu dinții de un loc de play-off.

Arena din Ovidiu programează încă din prima zi de fotbal intern din 2018 un duel extrem de important în lupta pentru un loc în play-off, cel dintre Viitorul şi Astra, nimeni altele decât ultimele două campioane ale României.

Dobrogenii sunt neînvinşi în ultimele șapte jocuri disputate în Liga 1 Betano pe teren propriu, interval în care au bifat șase victorii şi o remiză.

Giurgiuvenii au avut un final de an excelent, cu patru succese şi un rezultat de egalitate în precedentele șase jocuri din campionat, singurul insucces fiind cel de la Iaşi, 1-0 pentru CSM Poli (3 decembrie 2017).

Astra a marcat cel puţin un gol în 18 dintre cele 22 de jocuri disputate până acum, capitol unde doar Universitatea Craiova (20 jocuri) şi CFR Cluj (19 jocuri) au stat mai bine.

Liga 1, etapa 23. Viitorul – Astra. Ambele echipe și-au pierdut cei mai buni marcatori
Viitorul a strâns 11 meciuri fără gol încasat, poziţia a doua în acest clasament, după CFR Cluj (15 meciuri).

– Doar două goluri au primit elevii lui Gheorghe Hagi din faze fixe, cele mai puţine dintre toate cele 14 competitoare.

Este de remarcat faptul că ambele echipe şi-au cedat în această iarnă pe cei mai buni marcatori, George Ţucudean – 11 goluri, respectiv Alexandru Ioniţă 10 goluri, ambii fiind transferaţi de către CFR Cluj.

Viitorul şi Astra s-au mai întâlnit de 15 ori în Liga 1, de cinci ori s-au impus dobrogenii, de opt ori au câştigat giurgiuvenii, iar două jocuri s-au încheiat la egalitate.

Palmares cu Viitorul gazdă: șapte jocuri – trei victorii Viitorul – o remiză – trei victorii Astra.

– Primul meci a avut loc pe 5 august 2012, la Constanţa şi a consemnat singura remiză albă dintre cele două combatante. Acestea erau antrenate la vremea respectivă de Cătălin Anghel (Viitorul), respectiv Bogdan Stelea (Astra).

– În returul ediţiei 2012-2013, gruparea de la malul Dunării s-a impus cu 2-0, marcatori Budescu şi Fatai. Budescu avea să fie eroul principal şi în partidele din stagiunea 2013-2014, atunci când giurgiuvenii s-au impus la Chiajna cu 4-0 (hatrick Budescu, Amorim) şi cu 2-0 în retur (Budescu, Yoda).

– Viitorul şi-a luat revanşa în sezonul 2014-2015, în care şi-a trecut în cont toate cele șase puncte puse în joc, 1-0 în deplasare şi 2-0 acasă.

– Cele mai multe goluri s-au înscris în ultimul meci jucat pe arena dobrogenilor: 29 aprilie 2017, Viitorul – Astra 3-2, marcatori Vlad Morar, George Ţucudean – dublă, respectiv Daniel Niculae şi Geraldo Alves.

– 18 septembrie 2017, cea mai recentă confruntare: Astra – Viitorul 3-1 (Balaure, Ioniţă, Abang / Ciobanu).

Viitorul a fost echipa care a utilizat cei mai mulţi jucători în primele 22 de runde, 33 de fotbalişti bifând cel puţin o prezenţă. Dintre aceştia, 12 sunt născuţi după 1 ianuarie 1996.

Astra s-a bazat doar pe 25 de fotbalişti, 14 dintre aceştia contribuind la reuşitele giurgiuvenilor cu cel puţin un gol sau o pasă decisivă.

Spynews
Dana Badea și Alin s-au despărțit, la scurt timp după ce au ieșit din arest! Influencerița trece prin momente grele
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Wizz Air a lansat o nouă ofertă limitată de care pot profita și românii. Sunt doar 10.000 de locuri disponibile
Capital.ro
România a ajuns o mare forță a Europei. Comoara la care oamenii au tot visat
Playtech.ro
Americanii nu vor să dea medalia. Lansează o nouă teorie. Eroarea gravă pe care ar fi făcut-o TAS
DailyBusiness
Ministrul Agriculturii cere Comisiei Europene sprijin URGENT pentru fermierii afectaţi de secetă
Adevarul
Noua lege a pensiilor îi avantajează pe bugetari. Hossu: Legea trebuia bazată doar pe contributivitate
Spynews
Prețul pe care l-a plătit Ioana Grama pentru o noapte de cazare în Dolomiți. Suma depășește cu mult salariul minim în România
Spynews
Noi informații cutremurătoare despre ce se petrecea la Spitalul Pantelimon. Au fost făcute noi sesizări. Alte cinci decese sunt investigate 
Evz.ro
Cât costă, de fapt, șapte zile la all inclusive în Antalya. Sumă incredibilă
Ego.ro
Fotografie rară cu fiicele Danei Budeanu. Cât de mult au crescut gemenele creatoarei de modă, sunt studente în Marea Britanie
Prosport.ro
FOTO. Rebela tenisului feminin românesc s-a pozat într-o pereche de pantaloni mult prea mulați şi a postat imaginile controversate pe internet
wowbiz.ro
Un al treilea ADN, găsit pe trupul doctoriței ucise. Cu cine era Marina în cabinet?!
Cancan.ro
Cine este tatăl Elizei Iliescu, de fapt. Adriana Iliescu i-a spus adevărul fiicei ei, în sfârșit
Playsport.ro
L-a ÎNȘELAT pe fostul jucător din naționala României! Prima ei explicație este INCREDIBILĂ
kanald.ro
Un al treilea tip de ADN a fost descoperit pe corpul Marinei Gavril, dentista ucisă în propriul cabinet medical. Cui aparține acesta
Capital.ro
Ungurii ne-au întrecut definitiv. Umilință pentru România. Toată planeta i-a aplaudat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
stirilekanald.ro
Ireal ce au găsit polițiștii în mașina jandarmului care s-a împușcat în cap! Breaking news!
substantial.ro
Donald Trump discută cu Elon Musk despre Ucraina și relațiile comerciale cu UE
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIA în SUA! DONALD TRUMP aruncă BOMBA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...