5 zodii care nu dau a doua şansă în iubire

Atunci când iubești cu adevărat pe cineva, îi oferi a doua șansă. Totuși, există persoane care nu fac asta din orgoliu, deși și-ar dori. Astrele ne dezvăluie care sunt semnele zodiacale care nu vor acorda niciodată a doua șansă în dragoste.
Romania TV
03 feb. 2018, 08:03
5 zodii care nu dau a doua şansă în iubire

Iată care sunt acestea, potrivit estisuperba.ro.

FECIOARĂ:

Acești nativi sunt unii dintre cei mai categorici din zodiac și de aceea nu vor să audă de a doua șansă. Consideră că oamenii nu se schimbă și de aceea nu folosesc niciodată această metodă.

Citeşte şi HOROSCOP FEBRUARIE. Top trei zodii care vor străluci în luna îndrăgostiţilor. Vezi dacă te numeri printre ele

Fecioarele sunt persoane care cer multe de la partener, iar ele oferă dublu înapoi. Dacă își vor da seama că investiția lor sentimentală nu a meritat, vor întoarce spatele persoanei iubite și vor pleca fără să se uite înapoi.

Pentru acești nativi, o relație care s-a terminat va rămâne așa pentru că fecioarele cred cu tărie că ciorba reîncălzită nu este bună și de aceea aleg să lase în trecut totul.

BALANȚĂ:

Nativii născuți sub semnul zodiacal al balanței sunt persoane sensibile deși nu arată mereu acest lucru, iar când partenerul lor greșește, au tendința să-și ia vina aspra lor. Nu cred într-o viitoare schimbare și nu acordă o a doua șansă.

Cu toate că acești nativi nu acordă a doua șansă, după ce aleg să încheie relația, se gândesc multă vreme cum ar fi fost dacă ar ma fi acordat o șansă.

TAUR:

Taurii sunt, în general, persoane foarte calculate când vine vorba să ia o decizie și, totodată, persoane destul de stricte cu partenerul de viață. Nu permit greșeli majore, dar fac multe sacrificii pentru relație.

Singurul lucru peste care nu pot trece niciodată este infidelitatea. Ei se dedică complet partenerului și de aceea nu ar putea ierta niciodată un asemenea gest.

SĂGETĂTOR:

Acești nativi nici nu știu ce înseamnă o a doua șansă. Pentru ei, acolo unde pun punct, nu mai este loc de negocieri sau schimbări. Li se pare de prost gust să te întorci la cineva după ce ai ales să pleci pentru că nu îți era bine.

Citeşte şi Zodiac chinezesc săptămâna 5-11 februarie 2018. Previziuni şi recomandări pentru toate zodiile

Nativii născuți sub semnul zodiacal al săgetătorului sunt persoane iertătoare și înțelegătoare, însă nu suportă jignirile. În momentul în care acești nativi se vor simți jigniți, vor pleca fără să se uite înapoi.

LEU:

Acești nativi sunt ca niște fiare și nu acceptă nici cea mai mică greșeală. În general, leii sunt persoane posesive și vor ca partenerul lor să joace după cum cântă ei.

Cea mai mică abatere de la regulile stabilite de lei va fi penalizată. Deci, este cert faptul că acești nativi nu sunt dispuși să facă compromisuri și să se întoarcă la persoana cu care au fost în trecut. A doua șansă nu există!

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Zonele răcorite de ploi. Unde vor fi precipitații în România
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!