Horoscop zilnic. MIERCURI 7 FEBRUARIE 2018. Soluţia zilei la conflicte şi oportunităţi, în funcţie de zodie

Horoscop zilnic. Citeste horoscopul zilei la zodia ta pentru MIERCURI 7 februarie 2018. Configuratia astrala pentru fiecare zi predispune la aparitia anumitor situatii, oportunitati sau conflicte la fiecare zodie. Dar citeste si la restul zodiilor. Chiar daca acum nu traiesti situatia indicata de astrologul Russell Grant pentru alte zodii, solutia, recomandarea, sfatul dat te pot ajuta si pe tine incredibil de mult in viitor.
Filip Stan
06 feb. 2018, 20:16
Horoscop zilnic. MIERCURI 7 FEBRUARIE 2018. Soluţia zilei la conflicte şi oportunităţi, în funcţie de zodie

Orice situatie are o rezolvare, orice conflict are o solutie, mai ales daca alegi sa vezi lucrurile diferit si sa actionezi diferit. O perspectiva diferita iti poate muta destinul de la esec la succes, de la rau la bine.

Russell Grant, astrolog celebru cu experienta de peste 50 ani, este primul astrolog care a prezentat in ultimii 300 ani o citire profesionista de horoscop unui membru al Familiei Regale Britanice, anume Reginei Mama. Este autor de carti bestseller si personalitate media, horoscopul sau este apreciat zilnic de peste 4 milioane de persoane.

Horoscop zilnic. El este considerat neoficial „astrologul Casei Regale Britanice” datorita acuratetii informatiilor oferite si a recomandarilor date membrilor familiei regale si apropiatilor lor, in aliniere cu legile Universului. Banii, sanatatea, iubirea ne vin nelimitat daca respectam aceste reguli ce ne guverneaza oricum, fie ca ne place  sau nu. 

Horoscop zilnic. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ai valoare si talent !

Ai un instinct extraordinar in legatura cu ce vrea publicul. Foloseste-ti intuitia pentru a face un produs sau serviciu pentru o piata neglijata. Acest concept va fi primit cu entuziasm si iti va aduce bani in cont. Este deasemenea un semn de intelepciune sa opresti un deal care iti da doar un procent de profit din ideile tale, sau nici sa nu incepi unul de acest tip. Sunt oameni care s-au imbogatit sau o pot face pe ideile tale. Nu te teme sa negociezi la sange cu partenerii sau investitorii tai, daca iti stii valoarea. 

Horoscop zilnic. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Stabileste limite sanatoase

Oamenii vin deseori la tine atunci cand experimenteaza probleme intense. Se simt linistiti de calmul tau si energia ta stabila. Daca te simti coplesit de solicitari, stabileste granite sanatoase. Nu trebuie sa te simti obligat sau presat sa raspunzi la telefon la orice ora. Daca cunosti pe cineva care vesnic are nevoie de tine si iti invadeaza intimitatea, taie-l din prioritatile tale. Te poate face sa te simti vinovat, dar este singura forma de a-i stopa tehnicile de manipulare constiente sau nu. Protejeaza-ti inima.

Horoscop zilnic. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Respecta-ti valoarea

Este important sa fii platit asa cum meriti si valorezi. Cere o marire de salariu sau cauta o pozitie mai bine platita. Oricine te acuza ca esti lacom vrea sa profite ca sa obtina de la munca ta cat mai mult pe cat mai putin. Tine capul sus demn si solicita ce e mai bun pentru tine. Atitudinea ta plina de incredere de sine va atrage ceea ce doresti. Lucrand cu clienti ce te apreciaza, cu clienti, pacienti sau patroni la fel iti va da o alta perspectiva luminoasa asupra vietii. Este important sa te dai jos din pat dimineata de placere in fata unei noi zile de viata decat de obligatie.

Horoscop zilnic. RAC (22 iunie – 23 iulie)

In doi este mai bine

O relatie romantica iti intareste increderea. Un obiectiv ambitios nu iti mai pare asa de coplesitor cum ti se parea in trecut. Daca ti se diminueaza curajul, cere-i iubirii tale sa te sustina moral. Te va incuraja sa iti depasesti fricile si sa implinesti dorinta inimii. Daca esti singur, vei intalni o persoana la un eveniment social, fie party, concurs, eveniment sportiv. Aceasta relatie va avea o influenta de stabilitate in viata ta viitoare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Horoscop zilnic pentru duminică, 4 august. Bani din cer pentru Gemeni, cea mai dureroasă trădare pentru Balanță
Capital.ro
Proprietarii de apartamente au interzis. Cei care stau la bloc nu mai au voie. Se elimină
Playtech.ro
SFÂȘIETOR Ce le-a spus Nicu Covaci colegilor săi înainte să moară. ȚI se rupe sufletul
DailyBusiness
Această meserie este pe cale de DISPARIȚIE în România! Motivul din spatele fenomenului
Adevarul
Se apropie pacea în Ucraina? Expert român în diplomație de la Oxford: „Toate acestea ridică multe semne de întrebare”
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Vin marile schimbări pentru aceste zodii. Viața li se întoarce pe dos
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Ultimele imagini cu Nicu Covaci în viață! Familia și prietenii i-au fost alături până la sfârșit. Video cutremurător: „Foarte trist era”
Cancan.ro
BREAKING | Sorin Porojan, un cunoscut om de afaceri din Argeș, a murit după ce a căzut cu ATV-ul într-o râpă
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Aur pentru România la Jocurile Olimpice de la Paris. Echipa feminină de 8+1 la canotaj și-a confirmat supremația în această probă
Capital.ro
S-a mai stins o stea! A murit marea doamnă a filmului: Una din cele mai bune actrițe ale generației
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
De ce a murit, de fapt, Nicu Covaci: Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că...
substantial.ro
Mariah Carey anunță un nou turneu de Crăciun: ‘Mariah Carey’s Christmas Time’
MediaFlux
DONALD TRUMP, SPERIAT! RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ALEGERILE din SUA
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?