BRAVO, AI STIL! ALL STARS 2018: Cum a votat publicul sâmbătă, 17 februarie, surpriză uriaşă

BRAVO, AI STIL! ALL STARS 2018: A fost o seară cu multă magie la urma căreia vo concurentă a strălucit la BRAVO, AI STIL! ALL STARS, iar publicul şi-a spus părerea prin vot.
Romania TV
18 feb. 2018, 05:38
BRAVO, AI STIL! ALL STARS 2018: Cum a votat publicul sâmbătă, 17 februarie, surpriză uriaşă

BRAVO, AI STIL! ALL STARS 2018: În gala desfășurată sâmbătă, 17 februarie, nu a fost eliminată nicio concurentă. Decizia a fost luată ținând cont de faptul că juriul nu a fost în formula completă – a lipsit Cătălin Botezatu pentru că se afla la un eveniment important programat cu mult timp în urmă.

Așadar, în gala de sâmbătă, Iuliana a fost favorita publicului. Mai mult decât atât, se va bucura de surpriza lui Cătălin Botezatu. Juratul îi va arăta, într-o escapadă la Paris, ce înseamnă moda adevărată. Totuși, până la această experiență unică, se mai pot întâmplă și răsturnări de situație, așa că, urmăriți în continuare BRAVO, AI STIL! ALL STARS pentru că s-ar putea să aveți parte de lucruri la care nu vă așteptați.

„Iuliana, fii atentă! Plecarea la Paris nu este mâine cum ar veni, așa că – mare atenție – dacă până la acel moment vei fi eliminată din competiția noastră, cea care se va bucura de această experiență va fi ocupanta locului doi”, a zis Ilinca Vandici.

BRAVO, AI STIL! ALL STARS 2018: Iată topul în preferințele telespectatorilor: Locul 3 – Denisa – 19,2%

Locul 2 – Marisa – 19,3%

Locul 1 – Iuliana – 22,4% + trei stele bonus. Așadar, Iuliana este cea care va pleca la Paris alături de Cătălin Botezatu pentru a vedea ce înseamnă modă în adevăratul sens al cuvântului.

În această gală nu a fost nicio eliminare.

Denisa a primit trei puncte din partea lui Alex Velea, Victor Slav și Bogdan Vlădău, iar astfel ocupă fotoliul imunității.

BRAVO AI STIL 17 FEBRUARIE 2018. Denisa si-a atacat adversarele inaintea Galei din aceasta seara! Concurenta a postat un mesaj dur pe contul ei de Instagram: „Imaginati-va doar cum ar fi reactionat „cersetoarele” de stelute in situatia mea”.

Pe masura ce timpul trece rivalitatile intre concurente devin tot mai mari la „Bravo, ai stil! All Stars”. Inaintea Galei din aceasta seara Denisa a lansat din nou un atac la adresa celorlalte concurente.

Iata ce a postat Denisa pe contul ei de Instagram:

„Le-a scos din minti reactia mea la momentul in care mi-au fost retrase trei stelute pentru faptul ca mi-a sunat telefonul in geanta. Imaginati-va doar cum ar fi reactionat „cersetoarele” de stelute in situatia mea.

„Nu-i bai, are balta peste! Am agenda mea, nu ma demoralizeaza atata lucru. Ce a fost de aratat, ati vazut. Tinuta a fost apreciata si voi ati cules informatia. Asta e castigul meu pentru emisia de ieri. Cardul s-a organizat si au pornit la atac virulent. Cainii latra, ursul trece! Am sa le dau „ignore”, stiu exact ce am de facut. Multumesc juriului profesionist si echilibrat!

„Diseara de la ora 23.15 urmeaza gala noua la KanalD. Nopti orientale. Sa vedem daca vor tine pasul cu noi. Votul este gratuit. Am nevoie de voi, va iubesc si va respect! Votati stilul curat si la propriu si la figurat! Stam grupati si parfumati si facem diferenta, IMPREUNA!”.

Stralucire, culoare, dans, intr-un cuvant spectacol total, asta vor vedea telespectatorii in seara aceasta, la Gala “Nopti orientale”, la “Bravo, ai stil! All Stars”.
Pregatite sa isi depaseasca limitele, concurentele sunt gata sa convinga ca fiecare dintre ele este cea mai buna din competiţie si ca merita, deopotriva, aprecierea publicului si a juratilor.

 

BRAVO, AI STIL! ALL STARS 2018: Juratii nu vor fi in formula completa sambata seara, deoarece Catalin Botezatu a fost invitat sa participe la un eveniment in afara tarii, insa designerul isi va face simtita prezenta in mijlocul concurentelor, chiar de la inceputul competitiei.
Catalin Botezatu, marele absent al serii, le va oferi concurentelor, prin intermediul unui mesaj video, o surpriza de proportii, menita sa recompenseze eforturile fetelor, de pana acum, din cadrul competitiei de fashion.
“Buna fetelor! Dupa cum vedeti astazi nu sunt la masa juriului pentru ca aveam planificat un eveniment cu mult timp inainte, si nu puteam sa lipsesc. Asta nu inseamna ca nu sunt cu ochii pe voi. Aceasta Gala este foarte importanta pentru voi, cu atat mai mult cu cat in aceasta seara una dintre voi va avea parte de o mare surpriza”, le-a transmis Catalin concurentelor.
Nelipsita, din aceasta Gala, va fi distractia iar concurentele nu duc lipsa de veleităţi de entertainer cand situatia o cere. Momentul artistic al concurentei Beatrice le starneste curiozitatea baietilor din “Brigada sexy”, atunci cand aceasta vine in platoul emisiunii, cu “covorasul fermecat”.
Si, pentru ca Victor, Bogdan si Alex si-au dorit foarte mult sa zboare cu “covorasul fermecat”, Beatrice nu le-a putut refuza capriciul. In frunte cu Ilinca Vandici, baietii au “decolat” catre prima destinatie.
“3,2,1 … se-nchid usile. Urmatoarea statie …”, a spus Ilinca amuzata.
Dincolo de distractie, tinutele fetelor au facut ravagii printre jurati, si cateva concurente s-au putut bucura de aprecierea acestora, concretizata prin obtinerea unui punctaj pe măsura.
Care dintre concurente au impresionat juriul, prin tinuta si interpretare, cine se afla pe primul loc in topul preferintelor telespectatorilor, dar si ce surpriza incredibila le-a pregatit Catalin Botezatu fetelor, aflati in aceasta seara, de la 23:15, la “Bravo, ai stil! All Stars”.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Orașul din România care a interzis centralele termice pentru apartamentele noi. Singurele locuințe exceptate în care le mai poți instala
Capital.ro
S-a dat ORDIN de la UE. Devine obligatoriu în România din August. Anunț pentru cei cu telefoane mobile
Playtech.ro
Se verifică OBLIGATORIU buletinele de identitate. Legea este oficială acum în România și...
DailyBusiness
România vizează aderarea la OCDE în 2026. Secretarul general al Guvernului: „Este cel mai important obiectiv de țară”
Adevarul
„Amărâților!” Tzancă Uraganu și-a etalat pe TikTok banii pe care i-a făcut într-o singură noapte VIDEO
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
E colț de Paradis în România. Turiștii au interzis total
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Iulia Vântur, amanta lui Bogdan Vlădău?! Gina Chirilă a spus TOT 😲 'Am zis să fiu total sinceră'
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Cum s-a produs accidentul de la Târgu Lăpuș. Rareș și Bogdan, cei doi polițiști decedați, nu au avut vreo șansă în urma impactului devastator
Capital.ro
Rămâi fără permis pentru 90 de zile. Amendă de 1.500 de lei. Interzis înainte de a te urca la volan
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
De ce a murit, de fapt, Nicu Covaci: Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că...
substantial.ro
Moment emoționant la Jocurile Olimpice: Tamires Morena de Araujo își ajută adversara accidentată
MediaFlux
AMENZI de 800 de lei! PERSOANELE FIZICE riscă CONTROALE
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?