Bayern Munchen – Beşiktaş 5-0 LIVE VIDEO ONLINE 2018 TELEKOM SPORT ONLINE STREAMING: Haţegan arbitrează în Champions League

Bayern München – Beșiktaș pare o partidă la îndemâna nemților, dar antrenorul Jupp Heynckes și-a avertizat elevii să nu-și subestimeze adversarii. “Turcii știu fotbal și ne pot pune mari probleme”, a declarat principalul bavarezilor.
Filip Stan
20 feb. 2018, 18:13
Bayern Munchen - Beşiktaş 5-0 LIVE VIDEO ONLINE 2018 TELEKOM SPORT ONLINE STREAMING: Haţegan arbitrează în Champions League

Bayern Munchen – Beșiktaș LIVE VIDEO ONLINE 2018 TELEKOM SPORT ONLINE STREAMING: „Beșiktaș a câștigat toate cele trei meciuri jucate în deplasare în faza grupelor. Nu se vor ascunde, pentru că le place să joace ofensiv, dacă li se permite. Aceasta este cheia: nu trebuie lăsați să-și facă jocul”, a explicat Jupp Heynckes.

“Bayern are foarte mulți jucători valoroși în lot. După Real și AC Milan sunt echipa cu cele mai multe victorii în competiție. E prima dată când începem meciul ca outsideri, dar vom încerca să marcăm măcar un gol”, a spus Şenol Güneş, antrenorul lui Beșiktaș.

BAYERN MUNCHEN – BEŞIKTAŞ 4-0 min. 88, gol LEWANDOWSKI!

BAYERN MUNCHEN – BEŞIKTAŞ 4-0 min. 79, gol LEWANDOWSKI!

BAYERN MUNCHEN – BEŞIKTAŞ 3-0 min. 66, gol MULLER!

BAYERN MUNCHEN – BEŞIKTAŞ 2-0 min. 53, gol COMAN!

BAYERN MUNCHEN – BEŞIKTAŞ 1-0 min. 43, gol MULLER!

BAYERN MUNCHEN – BEŞIKTAŞ este LIVE VIDEO ONLINE STREAM AICI.

Bayern München – Beșiktaș: echipele de start

Bayern Munchen: Ulreich – Kimmich, J. Boateng, Hummels, Alaba – Martinez – Vidal, J. Rodriguez – Muller, Lewandowski, Coman
Rezerve: Starke, Rafinha, Ribery, Robben, Sule, Tolisso, Wagner
Antrenor: 
Jupp Heynckes

Beșiktaș: Fabricio – Adriano, Pepe, Vida, Erkin – Hutchinson, Medel – Quaresma, Talisca, Babel – Vagner Love
Rezerve: Zengin, Arslan, Gonul, Lens, Negredo, Ozyakup, Tosici
Antrenor:
Șenol Guneş

Arbitru: Ovidiu Hațegan (România)

Bayern Munchen – Beșiktaș LIVE VIDEO ONLINE 2018 TELEKOM SPORT ONLINE STREAMING Cele două echipe au disputat anterior o singură “dublă”, în sezonul 1997-1998 al Ligii Campionilor, în care bavarezii s-au impus de fiecare dată cu 2-0. 

În septembrie 1997, în timpul manșei tur din acea “dublă”, suporterii lui Bayern au avut o inițiativă regretabilă: au fluturat sacoșe de cumpărături cu logo-ul unui lanț de magazine cu prețuri mici, îndemnându-i zeflemitor pe fanii lui Beșiktaș să meargă să-și facă cumpărăturile acolo.

Fanii lui Bayern și-au cerut scuze ieri, adică 21 de ani mai târziu, invitând la masă, într-un local din München, 70 de susținători ai lui Beșiktaș.

Celelalte meciuri din optimile Ligii Campionilor

Juventus – Tottenham 2-2

Real Madrid – PSG 3-1

FC Basel – Manchester City 0-4

FC Porto – Liverpool 0-5

Chelsea – Barcelona (astăzi, ora 21.45, Pro TV, Telekomsport 1)

Șahtior Donețk – AS Roma (21 februarie, ora 21.45, Telekomsport)

FC Sevilla – Manchester United (21 februarie, ora 21.45, Telekomsport)

Bayern – Beşiktaş e, la prima vedere, una din cele mai dezechilibrate optimi din aceste sezon al Ligii Campionilor, însă turcii sunt decişi să demonstreze că nu întâmplător au câştigat grupa din care au făcut parte.

  • Bayern a ocupat locul 2 în Grupa B, câştigată de PSG. Nemţii au încheiat faza grupelor cu 14 puncte, la egalitate cu formaţia din Franţa, însă au fost dezavantajaţi de rezultatele directe
  • Beşiktaş a câştigat Grupa G din Champions League, cu 14 puncte, fiind neînvinsă în confruntările cu Porto, Leipzig şi AS Monaco (4 victorii, două egaluri)

Ghinionistă la tragerea la sorţi, în condiţiile în care a dat peste una din cele mai tari echipe din competiţie deşi a încheiat pe primul loc în grupa G, trupa lui Şenol Güneş pare într-o misiune imposibilă pe Allianz Arena.

BAYERN – BEŞIKTAŞ, ÎN DIRECT PE TELEKOM SPORT 2, MARŢI, DE LA 21:45

După un start de sezon în care bavareziil-au demis pe Carlo Ancelotti şi l-au readus pe Jupp Heynckes, Bayern şi-a intrat în ritm, iar sub comanda noului antrenor a înregistrat 24 de victorii şi o singură înfrângere. Cu o serie de 15 victorii consecutive, Bayern nici nu concepe să se împiedice în faţa campioanei Turciei şi vizează din nou fazele finale ale Ligii Campionilor.

Portarul Manuel Neuer e singura absenţă notabilă pentru Bayern în meciul din această seară, insă Ulreich a dovedit că poate oferi siguranţa de care echipa are nevoie.

Pentru Beşiktaş, calificarea în optimi reprezintă deja cea mai bună performanţă în Liga Campionilor, după schimbarea formatului. E pentru prima dată când turcii au reuşit să treacă de faza grupelor, la a şaptea participare.

Bayern – Beşiktaş, echipele probabile

  • Bayern Munchen: Ulreich – Kimmich, Boateng, Hummels, Alaba – Vidal, Müller, James – Coman, Robben, Lewandowski
  • Beşiktaş: Fabri – Gökhan Gönül, Pepe, Vida, Adriano – Hutchinson, Medel, Quaresma, Talisca, Babel – Vágner Love

Declaraţiile antrenorilor înainte de Bayern – Beşiktaş, din optimile Champions League

Şenol Guneş, antrenor Beşiktaş: „Bayern poate alinia două echipe! Au un lot mare, cu mulţi jucători de top. Ne aşteptăm ca Robben şi Lewandowski să fie pe teren şi poate chiar Ribery. Dar nu contează cine va juca. Noi trebuie să avem grijă şi să ne facem treaba. Vrem să facem pressing sus şi să le facem viaţa grea. Vom juca 11 la 11, e atât de simplu…”.

Jupp Heynckes, antrenor Bayern: „Nu am o echipă A sau B. Avem un singur Bayern. Toţi jucătorii îşi ştiu poziţia şi se înţeleg între ei, deci nu cred că sunt mari probleme cu rotaţia. Sunt mai multe beneficii, pentru că astfel toţi se simt importanţi şi se menţin proaspeţi. Nu e uşor, dar cred că jucătorii sunt mulţumiţi de modul în care am gestionat situaţia până acum. Beşiktaş e o echipă care joacă un fotbal foarte bun şi nu e nicio surpriză că sunt aici. Au câştigat toate cele trei meciuri jucate în deplasare în faza grupelor. Nu se „ascund” şi încearcă să joace un fotbal ofensiv – dacă sunt lăsaţi. Asta e cheia. Ei vor aştepta orice oportunitate, iar noi trebuie să fim pregătiţi. Sper că echipa mea va oferi o performanţă de top şi să punem bazele pentru o calificare în sferturi”.

Spynews
Idei de city-break în minivacanța de Sfânta Maria. Ce prețuri au biletele de avion în luna august
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Alimentul care se vinde pe bandă rulantă în România. Este consumat din ce în ce mai mult, mulți români îl preferă în locul pâinii, iar 1 kilogram costă 7 lei
Capital.ro
Toți proprietarii de case și apartamente vor plăti. Ordin la Guvern: Intensificăm efortul
Playtech.ro
Nadia Comăneci, în doliu. Durere mare pentru fosta gimnastă
DailyBusiness
Câte semnături TREBUIE să strângă candidații la prezidențiale 2024. Procedura legală
Adevarul
Noua lege a pensiilor îi avantajează pe bugetari. Hossu: Legea trebuia bazată doar pe contributivitate
Spynews
Zodii norocoase în dragoste în toamna 2024. Nativii care au șanse mari să primească o cerere în căsătorie
Spynews
Cum arată și cu ce se ocupă Hamude Kilani, la 7 ani de când a participat la Insula Iubirii. Fanii au fost surprinși să-l vadă așa
Evz.ro
„Fenomenul” Insula iubirii. Care e secretul succesului, de fapt
Ego.ro
Fotografie rară cu fiicele Danei Budeanu. Cât de mult au crescut gemenele creatoarei de modă, sunt studente în Marea Britanie
Prosport.ro
FOTO. Rebela tenisului feminin românesc s-a pozat într-o pereche de pantaloni mult prea mulați şi a postat imaginile controversate pe internet
wowbiz.ro
Florin Piersic, apariție șoc! Cum a ajuns să arate? Problemele de sănătate l-au transformat complet
Cancan.ro
Cine este tatăl Elizei Iliescu, de fapt. Adriana Iliescu i-a spus adevărul fiicei ei, în sfârșit
Playsport.ro
L-a ÎNȘELAT pe fostul jucător din naționala României! Prima ei explicație este INCREDIBILĂ
kanald.ro
Mărturii terifiante făcute de vecinii bărbatului din Tecuci ucis de propriul fiu: ,,Umblă beat, e turbat”. Ce intenționa să facă presupusul criminal după ce a comis oribila faptă
Capital.ro
Moartea lui Putin. Zelenski a pus planul în mișcare: Va fi sfârșitul pentru el
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
stirilekanald.ro
De ce s-a sinucis jandarmul de 24 de ani din Timișoara! Acum s-a aflat adevăratul motiv
substantial.ro
Prognoza meteo: Temperaturile vor depăși valorile normale în România până în septembrie
MediaFlux
ÎNCEPE distribuirea deciziilor CU PENSIILE RECALCULATE. Ce TREBUIE să facă pensionarii
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!