Răsturnare de situaţie în cazul morţii Anastasiei Cecati. Ce s-a aflat acum despre actriţa ucisă de propriul soţ

Frumoasa cântăreaţă şi topmodel Anastasia Cecati a fost găsită, duminică (18 februarie), fără suflare în casă. Soţul ei, un medic stomatolog din Chişinău, este autorul oribilei crime.
Alina Costache
22 feb. 2018, 09:39
Răsturnare de situaţie în cazul morţii Anastasiei Cecati. Ce s-a aflat acum despre actriţa ucisă de propriul soţ

S-a aflat că relația dintre Anastasia și Alexei Mitachi, cel care a omorât-o, era deteriorată de ceva vreme și certurile dintre cei doi erau la ordinea zilei. Publika.md scrie că Anastasia ar fi avut anumite pretenții de la Alexei, iar acesta i-a refuzat dorințele din motive doar de el știute. Mai exact, Anastasia i-a cerut lui Mitachi să îi deschidă o clinică stomatologică pe numele ei, chiar în Dubai.

Mai mult, tot conform ultimelor descoperiri în acest caz, Anastasia nu i-a permis soțului să o viziteze pe fiica celor doi și i-a cerut să achite o taxă de 1.000 de euro. Nu se știe ce reprezenta acea taxă cu exactitate.

Anastasia Cecati a fost omorâtă de soțul ei duminică, iar o fetiță de numai 3 săptămâni a rămas pe drumuri. Alexei s-a sinucis la scurt timp după ce a comis crima. Amândoi au fost conduși ieri pe ultimul drum.

La scurt timp după ce şi-a ucis cu sânge rece partenera, s-a sinucis aruncându-se de la etajul 7 al blocului în care locuia cu fotomodelul. Cei doi au lăsat în urmă o fetiţă de doar trei săptămâni, care nu înţelge nimic din tragedia care s-a petrecut în locuinţă. Apropiaţii lor încearcă să pună totul cap la cap pentru a desluşi care a fost motivul real al crimei.

Apropiaţii celor doi povestesc că medicul a avut nevoie de consulataţii de specialitate după divorţ. El a mers o bună perioadă la psiholog, însă se pare că sprijinul nu a fost suficient pentru el, informează Click. Stomatologul era cunoscut ca un bărbat carismatic, dar timid.

La scurt timp după moartea Anastasiei, a apărut un mesaj dureros pe pagina de Facebook care i-a aparținut modelului.

„In memoriam Anastasia Cia

Sperăm că aceia care au iubit-o pe Anastasia vor găsi alinare vizitându-i profilul pentru a-şi aminti de ea şi a o comemora”, scrie acum pe pagina de Facebook a Anastasiei.

Bătăile au început înainte de nuntă, pentru Anastasia Cecati. Ce spune verișoara actriței

Bătăile au început înainte de nuntă, pentru Anastasia Cecati. Un bărbat de 34 de ani din Chișinău s-a aruncat de la etajul 7 al unui bloc. În apartament oamenii legii au depistat cadavrul șoției, în vârstă de 29 de ani, care prezenta o plagă în regiunea gâtului, iar într-o altă cameră a fost găsit un bebeluș care plângea. Așa suna o știre dramatică, în seara zilei de 18 februarie. 

Acum, după decesul ei, verișoara sa a declarat, pentru Antena Stars – că Anastasia a fost bătută de mai multe ori de Alexei Mitachi, soțul său, lovind-o inclusiv cu o săptămână înainte să se căsătorească. „Ea a aflat că el a stat în spitalul de nebuni, că are probleme psihice şi părinţii lui au confirmat lucrul acesta. La telefon îmi spunea că îi este frică pentru copil şi că n-ar vrea să se apropie de el. Ar vrea să vadă fata, să îl lase să o viziteze, dar nu când e singură, să fie cu cineva,  să fie în siguranţă. I-a mai dat o palmă înainte de nuntă cu o săptămână, iar ea a tăcut şi l-a iertat pentru că el i-a jurat că nu o mai face niciodată. Am întrebat-o de ce ţi-a dat palma aia şi ea a zis aşa: Am pregătit cina şi voiam să mâncăm împreună şi m-a refuzat, a zis că are treabă de făcut, să mănânc singură. Şi atunci nu am mâncat nici eu, s-a supărat, a venit şi mi-a dat o palmă. În octombrie s-a întors la soţia lui, ceva nu a mers bine atunci şi i-a rupt piciorul şi mâna. Anastasia nu mai era cu el, ea a născut singură fetiţa, a fost doar cu mama mea şi mama ei”, a spus verişoara ei.

Mama Anstasiei Cecati, actrița din Republica Moldova ucisă de propriul soț, care apoi și-a luat viața, încearcă să obțină tutela fetiței de numai 3 săptămâni pe care cei doi o aveau împreună, scrie  publika.md.Femeia s-a declarat șocată de ce s-a întâmplat. 

Micuța este internată în aceste momente într-un spital din Chișinău. „Pe parcursul acestor două zile fetița a fost investigată. Este absolut sănătoasă, nu necesită tratament spitalicesc”, a declarat directorul Spitalului Clinic Municipal Nr.1, Iurie Dondiuc.

Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Animalul care poate trăi chiar și 500 de ani. Longevitatea sa i-a uimit pe oamenii de știință
Capital.ro
Mașinile interzise pe șosele. Ordinul UE pentru cei care alimentează cu motorină. Când devine lege
Playtech.ro
Stațiunea din România, adorată de turiști! E o reală comoară! Vin de la mii de km să o viziteze!
DailyBusiness
Este vestea cea mare! BNR anunță ce se întâmplă cu ratele românilor
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Spynews
”Nu îmi este frică”. A fost sau nu Gabi Bădălău bătut de Bianca Drăgușanu?! Ce spune despre presupusele acte de violență ale vedetei de la o petrecere
Evz.ro
Bogdan Vlădău nu știe cum să-i mai intre în grații Ginei. Vedeta îl ignoră total, cel puțin pe net
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Nuntă cu final tragic! O șoferiță și-a condus mama spre MOARTE, după ce s-a răsturnat într-o râpă.
Capital.ro
Doliu național. S-a stins un titan al muzicii românești: A dus numele țării pe toate continentele lumii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Ministrul de externe al Ucrainei, Dmitro Kuleba, în vizită oficială la Beijing pentru prima dată de la începutul invaziei ruse
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!