Horoscop saptamanal detaliat pentru SAPTAMANA 26 februarie – 4 martie 2018. Cui ii va merge foarte bine si cine primeste vesti rele!

Horoscop saptamanal. Iata care sunt previziunile situatiilor pentru care astrele te predispun pentru saptamana 26 februarie – 4 martie 2018, conform horoscopului detaliat pe toate domeniile de interes pentru care configuratia astrala a saptamanii actioneaza.
Romania TV
23 feb. 2018, 21:20
Horoscop saptamanal detaliat pentru SAPTAMANA 26 februarie – 4 martie 2018. Cui ii va merge foarte bine si cine primeste vesti rele!

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Daca esti nascut sub semnul Berbecului, saptamana aceasta vei fi incarcat emotional de conversatii sau evenimente ce au legatura cu un barbat trecut de 35 ani. Acum poti sa cauti raspunsuri la intrebari ca o justificare pentru comportamentul sau atitudinea lui fata de tine.

Aceasta saptamana nu este una foarte productiva pentru tine. In curand va trebui sa iti mentii pozitia, sa salvezi ce ai obtinut si sa nu iti risipesti banii si energia pe lucruri fara insemnatate.

Vesti neplacute pot fi parte din viata ta si esti tentat sa te ambalezi in ele.

Daca lucrezi cu clienti, evita o confruntare cu ei saptamana aceasta, indiferent daca ai dreptate sau nu. Accepta opinia sau dorinta lor si incearca sa fii diplomat.

Poti vizita medicul de familie sau specialist pentru ceva ce te supara.

Vei avea experiente placuta cu copiii sau cu membrii tineri ai familiei. Poti sarbatori o onomastica a cuiva tanar, sau succesul unui copil sau adolescent din familie poate fi motiv de mandrie si de sarbatoare.

Barbatii Berbec tind sa aiba emotii pesimiste, nostalgii despre trecut sau despre oportunitati pierdute.

Horoscop saptamanal. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Daca esti nascut sub semnul Taurului, saptamana aceasta vei primi vesti importante sau decizii de la alti oameni, de la o institutie de stat sau juridica. Asteptarile si actiunile tale din saptamanile trecute vor primi o turnura pozitiva. Poate fi o schimbare care va avea loc incet incet sau va demara ceva mai tarziu in acest an. In aceasta saptamana, te poti bucura de bani sau de vesti bune de la o femeie ce traieste si munceste in alt oras.

Pe durata acestor 7 zile, vei putea fi surprins placut de evenimente neasteptate, intalniri sau alte experiente ce au legatura cu un barbat tanar sau un baiat.

Per ansamblu, viata amoroasa a Taurilor va avea un curs pozitiv, atat in relatiile deja existente cat si in aparitia altora noi. Orice experiente vei avea in aceste zile, accepta-le caci acestea sunt destinul tau.

Femeile tinere Taur vor avea o saptamana foarte favorabila sa calatoreasca sau sa isi dezvolte interesele financiare.

Barbatii tineri Taur vor avea o saptamana de oportunitati neasteptate si experiente care vor fi in mod special importante in vietile lor personale.

Horoscop saptamanal. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Daca esti nascut sub semnul Gemeni, saptamana aceasta vei avea mai multe contacte cu prieteni ce te pot vizita acasa sau cu care te poti intalni la ei acasa. Prin intermediul lor, vei putea intalni oameni noi dar asta nu inseamna ca noile cunostinte vor avea aceeasi valoare ca vechile prietenii. Vei incerca si reusi sa fii dragut si placut cu oamenii noi intalniti in perioada aceasta.

Saptamana aceasta nu va fi doar foarte favorabila ci si foarte importanta ca sa rezolvi situatii problematice din ultima perioada.

Poate trebuie sa faci compromisuri dificile, dar macar vei scapa de o povara emotionala.

Saptamana aceasta iti este benefica pentru afacerile tale financiare si asta priveste intreaga ta familie, nu doar pe tine. Vei castiga bine si te vei astepta la si mai bine. Vei rezolva probleme financiare sau vei castiga o stabilitate importanta.

Un conflict cu o femeie mai in varsta o va incuraja sa te faca sa te simti jenat in vreun fel. Nu te lasa implicat in asa ceva, puterea e in tine.

Atentie, pentru femeile trecute de 35 de ani : evitati conflictele si tendinta de a pacali sau manipula pe altii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Băutura pe care e bine să o bei dimineața. E mai bună decât ceaiul ori cafeaua și îți dă energie întreaga zi
Capital.ro
Doliu național. S-a stins un titan al muzicii românești: A dus numele țării pe toate continentele lumii
Playtech.ro
Stațiunea din România, adorată de turiști! E o reală comoară! Vin de la mii de km să o viziteze!
DailyBusiness
Este vestea cea mare! BNR anunță ce se întâmplă cu ratele românilor
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Spynews
”Nu îmi este frică”. A fost sau nu Gabi Bădălău bătut de Bianca Drăgușanu?! Ce spune despre presupusele acte de violență ale vedetei de la o petrecere
Evz.ro
Oana Cuzino, victorie în procesul deschis Primăriei Capitalei. Ar putea încasa o sumă uriașă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
O nouă tragedie pe litoralul românesc! O tânără în vârstă de 25 de ani s-a înecat după ce ar fi făcut sărituri de pe dig
Capital.ro
Statul român ia terenurile înapoi. Decizie definitivă în justiție. Zero lei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Taxă pe lux pentru românii cu case și mașini scumpe
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!