ULUITOR! Doi fraţi despărţiţi în copilărie s-au întâlnit după 80 de ani

Doi fraţi care au acum 82 şi, respectiv, 84 de ani, s-au reîntâlnit după 80 de ani, de când au fost despărţiţi, cel mic fiind trimis la orfelinat după ce mama lor murise.
Romania TV
17 aug. 2012, 11:16
ULUITOR! Doi fraţi despărţiţi în copilărie s-au întâlnit după 80 de ani

Ed Muir, în vârstă de 84 de ani, a călătorit din Florida în Dakota de Nord pentru a se întâlni cu fratele lui mai mic, Kenneth Corcoran, în vârstă de 82 de ani, după ce îl regăsise întâmplător, navigând pe Internet, dar şi cu ajutorul mai multor rude care ştiau povestea lor şi explorau reţelele de socializare.

„L-am recunoscut imediat ce l-am văzut pe aeroport”, s-a confesat Corcoran postului de televiziune WDAY-TV. Fraţii fuseseră despărţiţi după moartea mamei lor, când cel mare avea 4 ani, iar cel mic, 2 ani şi fusese dus la orfelinat, împreună cu alţi doi fraţi ai săi vitregi, care acum nu mai sunt în viaţă. Tatăl lor credea că nu va putea avea grijă de toţi când a luat dureroasa hotărâre de a-şi da copiii la orfelinat.

Fraţii din orfelinat au fost adoptaţi în familii diferite, în state americane diferite, şi-au schimbat numele şi şi-au pierdut urma cu timpul. Totuşi, o legătură „invizibilă” s-a menţinut între Muir şi Corcoran, în special în ceea ce a însemnat drumul fiecăruia dintre ei în viaţă şi chiar familiile şi preferinţele lor. Amândoi au ales să facă armata, şi-au crescut copiii în mod asemănător şi au descoperit acum că aveau şi o melodie favorită, „Wabash Cannonball”.

Muir a intrat în rândul Forţelor Armate Aeriene americane în 1946. Mai târziu s-a căsătorit şi a făcut patru copii. S-a stabilit în Chicago şi a lucrat ca electrician până în 1987, iar în 1887 s-a mutat la Naples, în Florida.

Corcoran a ales Marina americană, apoi a lucrat la Căile Ferate. S-a căsătorit şi are şase copii. Fiica lui, Pam Gregerson, a petrecut 9 ani pe Internet încercând să-i găsească tatălui ei fratele. Dar luna trecută, când nici nu mai sperau, fiul lui Pam, Alex, i-a cerut mamei sale, pe care o văzuse deznădăjduită şi obosită de atâtea încercări, să îl lase şi pe el să caute.

Nu aduce anul ce aduce ceasul

Minunea s-a întâmplat. Adolescentul l-a găsit pe Ed Muir după numai un sfert de oră de navigat pe Internet. După câteva ore, vorbeau deja cu Muir la telefon şi îşi luaseră şi biletele de avion pentru a merge la el în vizită, în Dakota, scrie Daily Mail.

„Aceşti bătrâni parcă ar fi gemeni. Sunt identici. Arată la fel, se comportă la fel, ne-au crescut pe noi la fel. Toate se întâmplă la fel”, povesteşte Pam.

„Suntem din nou împreună, glumim împreună şi asta nu după două-trei zile, ci chiar din primul moment în care ne-am regăsit”, povesteşte Corcoran, care urmează să îi întoarcă vizita fratelui său. „Asta înseamnă familia. Aşa trebuie să meargă lucrurile”, mai spune el.

Muir a spus la rândul lui că „80 de ani înseamă o lungă perioadă de despărţire. E trist când te gândeşti la toţi aceşti ani pierduţi”.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Locul din Grecia unde turiștii sunt jefuiți pe bandă rulantă. Un român a pățit-o deja: ”Nu lăsați nimic la vedere”
Capital.ro
Plan de pace în Ucraina. Anunț istoric din SUA: Războiul se oprește imediat
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Meghan, atacată cu acid sau cu cuțitul, la Londra. Prințul Harry, scenariu incredibil
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce studii are Marcel de la Insula iubirii? Lui 'Maluma' i-a plăcut mai mult 'şcoala vieţii'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Va fi noua ordine mondială! Viktor Orban, anunţ în România: Centrul dominant al lumii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Prăbușirea unui avion Su-34 în Volvograd și un elicopter Mi-28 în Kaluga au avut loc în acest weekend
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!