PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va fi în continuare caldă, 18 grade în termometre

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi în continuare caldă pentru această dată. La munte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, local cu intensificări ziua, mai ales în est, în sud și la munte. În Bucureşti, vor fi înnorări accentuate, averse și posibil descărcări electrice. 
Filip Stan
12 mart. 2018, 18:00
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va fi în continuare caldă, 18 grade în termometre

PROGNOZA METEO PENTRU INTERVALUL 12 martie, ORA 20 – 13 martie, ORA 08 – ÎN ŢARĂ Vremea va fi în general instabilă. Înnorările vor fi temporar accentuate și va ploua în toate regiunile. Ploile vor avea și caracter de aversă și vor fi însoțite de descărcări electrice. Cantitățile de apă vor depăși local 10…15 l/mp și izolat, îndeosebi în Banat, Oltenia, Transilvania, și în zona montană, 25…30 l/mp.

Precipitații mixte vor mai fi doar în zona montană înaltă, la peste 1900 m altitudine. Vântul va avea unele intensificări în est, la munte și de scurtă durată, asociat averselor, și în restul teritoriului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 3 și 9 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiuni.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Temporar vor fi înnorări accentuate și se vor semnala averse, cu o probabilitate mai mare ca spre dimineață, acestea să fie mai intense (se vor acumula în general 6…8 l/mp) și să fie însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 7 grade.

PROGNOZA METEO PENTRU INTERVALUL 13 martie, ORA 08 – 14 martie, ORA 08 – ÎN ŢARĂ Vremea va fi în general instabilă, dar se va menține caldă pentru această dată, deși valorile termice vor marca o ușoară scădere față de ziua precedentă în majoritatea regiunilor. În estul, sud-estul, centrul, nordul țării și la munte, cerul va fi mai mult noros și va ploua pe arii extinse. Cantitățile de apă vor depăși local 15…20 l/mp și izolat, mai ales în Moldova și în estul Transilvaniei, 30…35 l/mp.

În restul teritoriului înnorările vor fi temporare și ploile locale, mai ales în prima parte a intervalului. Ploile vor avea și caracter de aversă și vor fi însoțite, pe arii restrânse, de descărcări electrice. La munte, în special la altitudini de peste 1800 m, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud, în est, la munte și pe spații mici în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 7 și 17 grade, iar cele minime se vor situa între 2 și 8 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Temporar, pe parcursul zilei, vor fi înnorări accentuate, averse și posibil descărcări electrice (se vor acumula 4…6 l/mp și izolat posibil 8…10 l/mp). Vântul va sufla moderat, cu intensificări trecătoare după-amiaza și în timpul averselor (rafale de până la 45…50 km/h). Deși valorile termice diurne vor scădea ușor față de ziua precedentă, vremea se va menține mai caldă decât în mod normal la această dată. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 5…6 grade.

PROGNOZA METEO PENTRU INTERVALUL 14 martie, ORA 08 – 15 martie, ORA 08 – ÎN ŢARĂ Vremea va fi în continuare caldă pentru această dată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 18 grade, iar cele minime se vor situa între -1 și 7 grade. Cerul va fi temporar noros și vor fi ploi de scurtă durată și posibil descărcări electrice, local în centrul, sudul, estul țării și izolat în restul teritoriului. La munte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, local cu intensificări ziua, mai ales în est, în sud și la munte.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Valorile termice se vor situa în continuare peste mediile climatologice specifice perioadei. Temperatura maximă va fi de 15…16 grade, iar cea minimă de 3…5 grade. Cerul va fi temporar noros și mai ales după-amiaza vor fi posibile ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab până la moderat.

PROGNOZA METEO PENTRU INTERVALUL 15 martie, ORA 08 – 16 martie, ORA 08 – ÎN ŢARĂ Deși valorile termice vor marca o scădere față de intervalul precedent, vremea va rămâne caldă în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 8 și 16 grade, iar cele minime se vor situa între -2 și 8 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -7 grade. Cerul va avea înnorări temporare, iar local va ploua slab, ziua mai ales în jumătatea de est a teritoriului, iar noaptea cu precădere în vest și sud-vest.

La munte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, iar în cursul zilei și în regiunile sudice și sud-estice. Noaptea, mai ales în sud-est vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi în continuare caldă, deși temperatura aerului va marca o scădere ușoară față de ziua precedentă. Cerul va fi temporar noros și trecător în cursul zilei va ploua slab. Vântul va sufla în general moderat ziua, apoi va slăbi în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 2…4 grade.

PROGNOZA METEO PENTRU INTERVALUL 16 martie, ORA 08 – 17 martie, ORA 08 – ÎN ŢARĂ Valorile termice vor caracteriza în continuare o vreme mai caldă decât în mod obișnuit pentru jumătatea lunii martie în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 9 și 15 grade, iar cele minime se vor situa între 0 și 8 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, spre -3 grade.

Cerul va fi temporar noros și va ploua, pe arii extinse în jumătatea de vest a țării și local în rest. În zona montană la altitudini mari precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, cu viteze mai mari pe creste, dar temporar în cursul zilei și în sudul Banatului.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Deși temperatura aerului va continua să scadă ușor, vremea va fi ușor mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Maxima termică se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimă va fi de 3…5 grade. Cerul va fi temporar noros și, trecător în cursul zilei, este posibil să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL 17 martie, ORA 08 – 20 martie, ORA 08 – ÎN ŢARĂ Vremea, deosebit de caldă de la începutul intervalului, se va răci treptat în regiunile vestice, nordice și centrale, apoi și în restul teritoriului. Temporar vor fi precipitații în majoritatea regiunilor.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea, cu mult mai caldă decât în mod normal în această perioadă în primele două zile, se va răci spre sfârșitul intervalului. Temporar vor fi precipitații.

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Acesta este cel mai puternic animal din lume. Poate ridica mașini și doborî copaci
Capital.ro
Simona Halep a fost EXCLUSĂ. Ion Țiriac a taxat-o: Uite că nu-l primește
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia desfășoară obuziere de pe vremea lui Stalin pe frontul din Ucraina. Moscova rămâne și fără stocurile din epoca sovietică
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Alimentul care te salvează în zilele caniculare. E mai eficient decât apa
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Cuplul de la Insula Iubirii care NU S-A DESPĂRȚIT după terminarea filmărilor 😍 A fost prezent și la nunta Iustinei cu Cornel Luchian
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autostrada București-Ploiești, închisă! În ce zone este redirecționat traficul și când se va relua circulația pe A3
Capital.ro
Se confiscă banii în România. S-a dat lege astăzi, 18 Iulie. Te duci la închisoare între 2 și 7 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Apa îmbuteliată din România, printre cele mai scumpe din Europa
MediaFlux
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'