Regizorul producţiei „Top Gun” s-a sinucis din cauza unei boli cumplite

Celebrul regizor de la Hollywood, Tony Scott, s-a sinucis după ce aflase că suferă de cancer la creier şi că acesta nu putea fi operat. Prin gestul său tragic, el a vrut să îşi scutească familia de durerea de a-l vedea chinuindu-se şi murind lent.
Romania TV
20 aug. 2012, 20:14
Regizorul producţiei

Tony Scott, regizorul celebrului film Top Gun, s-a sinucis duminică. Avea 68 de ani şi aflase că suferă de cancer la creier şi că medicii nu mai puteau face nimic pentru el ca să îl salveze. El a vrut astfel să îşi cruţe familia de suferinţă psihică şi a ales sinuciderea, aruncându-se de pe Podul Vincent Thomas, după ce a lăsat un bilet prin care şi-a explicat gestul, informează ABC News pe site-ul său.

Cu câteva săptămâni înaintea sinuciderii, mai precis pe 23 iulie, Scott fusese fotografiat când pleca dintr-un restaurant  din Beverly Hills. Pe faţă i se citea o oarecare tristeţe, chiar suferinţă. La începutul verii, fusese internat în spital şi le spusese prietenilor săi că făcuse o operaţie la şold. Ei ştiau însă că suferea de cancer şi au bănuit că boala se acutizase.

„Nu era deprimat, a fost un tip minunat”, a declarat o sursă apropiată familiei pentru publicaţia New York Post. „El a avut cancer, dar se vindecase într-o perioadă. Apoi a recidivat. Nu avea probleme nici cu banii, nici în căsnicie”, a spus o altă sursă. Îndrăgitul regizor care a regizat filmele Top Gun, Beverly Hills, Enemy Of The State era fratele mai mic al regizorului Ridley Scott.

Când s-a aruncat de pe pod, a căzut la câţiva metri de o barca de croazieră, duminică,  în jurul orei 12:30, îngrozindu-i pe turiştii care au văzut scena sinuciderii. „A căzut chiar lângă barca noastră de agrement,  iar mulți dintre noi au văzut totul,” a declarat un martor, care era pe un vas de croazieră în apropierea portului din Los Angeles, scrie TMZ.

Cadavrul lui Scott a fost recuperat din apă în jurul orei 3 după-amiază. Poliţiştii au găsit în maşina sa, Toyota Prius, parcată pe pod, o listă cu nume şi numere de telefon, inclusiv cu numărul soţiei sale, astfel încât familia şi prietenii să fie informaţi despre moartea lui. În biroul lui s-a descoperit mai târziu şi un bilet de adio, al cărui conţinut nu a fost însă dezvăluit, după dorinţa familiei, care a cerut discreţie totală deocamdată.

O autopsie este încurs, iar rezultatele acesteia se vor da publicităţii în zilelele următoare, mai scrie presa americană.

Moartea inopinată a regizorului a bulversat Hollywood-ul, dar şi pe admiratorii lui. Scott lasă în urmă doi băieţi, gemeni şi pe soţia sa, Donna, fotomodel şi actriţă care a apărut într-unele dintre filmele sale.

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Acesta este cel mai puternic animal din lume. Poate ridica mașini și doborî copaci
Capital.ro
Permisul de conducere obligatoriu pentru a conduce un triciclu. E lege în România
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia desfășoară obuziere de pe vremea lui Stalin pe frontul din Ucraina. Moscova rămâne și fără stocurile din epoca sovietică
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
ȘOCANT! Criminalul din Vaslui, care și-a băgat victima în valiză, a mai comis o crima. Audierile au scos la iveală detalii macabre
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Doliu în lumea filmului! Bob Newhart, actorul din „Elf” și „The Big Bang Theory” s-a stins din viață la 94 de ani
Capital.ro
Simona Halep a fost EXCLUSĂ. Ion Țiriac a taxat-o: Uite că nu-l primește
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Partidul lui Macron câștigă președinția Adunării Naționale după un vot strâns
MediaFlux
Se dau 250 de lei de STAT! Vezi dacă te ÎNCADREZI
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'