Lovitură DEVASTATOARE pentru IONUŢ LUPESCU. Detaliul care poate influenţa decisiv lupta pentru şefia FRF

Răzvan Burleanu şi Ionuţ Lupescu luptă cu toate armele înaintea alegerilor de la FRF, programate pe 18 aprilie. Fostul internaţional a primit, joi, o lovitură devastatoare din partea actualului preşedinte al federaţiei.
Filip Stan
22 mart. 2018, 15:29
Lovitură DEVASTATOARE pentru IONUŢ LUPESCU. Detaliul care poate influenţa decisiv lupta pentru şefia FRF

Răzvan Burleanu a prezentat, joi, în ședința Comitetului Executiv, contractele lui Ionuț Lupescu din perioada în care acesta a lucrat la Casa Fotbalului. Forul federal s-a reunit pentru a pune lupa pe neregulile reclamate deja public de șeful FRF, pe blogul personal.

FRF, înglodată în datorii. Până la sfârşitul anului are de plătit peste 4,5 milioane euro

„Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal din data de 22 martie 2018, întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 47 alin. (2) din Statutul Federației Române de Fotbal, în prezența majorității membrilor săi, lipsind domnii Valeriu Argăseală, Gino Iorgulescu, Mihai Stoichiță, Dănuț Coman și Kyros Vassaras, adoptă următoarele decizii:

– Aprobă cu unanimitate de voturi deciziile Comitetului de Urgență nr. 2 din 06.03.2018 și nr. 3 din 12.03.2018.

– Ia act de informarea cu privire la contractele comerciale încheiate între FRF și societăți comerciale deținute de domnul Ioan Angelo Lupescu sau membri ai familiei sale în timpul când acesta deținea funcția de Director General al FRF.

– Aprobă cu unanimitate de voturi modificarea calendarului competițional al Ligii I de fotbal în sală, play-off, astfel: etapa a 2-a din 18.04-19.04 în 21-24.04, etapa a 3-a din 21-24.04.2018 în 25-26.04.2018.

– Aprobă cu unanimitate de voturi componența nominală a Comisiilor de licențiere pentru sezonul 2018-2019.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile ocazionate de jocurile amicale ale echipei naționale de seniori, respectiv Israel – România și România – Suedia. 

– Se amână pentru ședința următoare solicitarea domnului Octavian Goga cu privire la amânarea unor jocuri de baraj pentru promovarea în Liga 3.

– Se amână decizia asupra propunerilor completare ROAF formulate de CCA conform dezbaterilor din cadrul ședinței Comitetului Executiv din 28.02.2018, ulterior clarificării de către CCA a aspectelor semnalate în cadrul acestei ședințe.

– La propunerea domnului Mihai Dăscălescu, aprobă cu unanimitate de voturi modificarea datei de desfășurare a etapei din Liga 3, programată în zilele de 23-24.03.2018, pentru data de 03.04.2018.

– La propunerea domnului Auraș Brașoveanu, având în vedere condițiile meteo nefevorabile care afectează etapa din Liga 2 Casa Pariurilor programată în zilele de 23-24 martie 2018, se aprobă reprogramarea la o dată ulterioară a jocurilor dintre Sportul Snagov – Dacia Unirea Brăila și Pandurii Tg. Jiu – CS Balotești.

– La propunerea domnului Cătălin Cighir, se aprobă cu unanimitate reprogramarea etapei din 23-24.03.2018 pentru datele de 02.05.2018, etapa de Cupă din 02.05.2018 se reprogramează pentru data de 09.05.2018, iar etapa de Cupă din 09.05.2018 se reprogramează pentru data de 16.05.2018.

– La solicitarea Liceului Tehnologic ”Lucian Blaga” din Reghin, se aprobă cu unanimitate reprogramarea la data de 30.03.2018 a jocurilor disputate de echipele de juniori U17 și U19 programate inițial pentru data de 01.04.2018″.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Locul de muncă plătit cu 465 de lei net pe zi. Un gigant face angajări în România
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Munții de bani pe care stă Charles. Ce avere deține regele
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
El este Robert, românul care a murit electrocutat în timp ce lucra în grădina unei vile, în Italia: „Plecăm de acasă pentru a merge la muncă și nu ne mai întoarcem”
Capital.ro
Se pierd toți banii. Obligatoriu până la 31 iulie. Statul român a dat avertismentul final
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Mircea Geoană confirmă discuția „tangențială” cu Nicolae Ciucă despre candidatură la summitul NATO
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!