Horoscop APRILIE 2018: Ce îţi pregatesc astrele, în funcţie de zodie. Este luna sincerităţii, nu a păcălelilor

Luna aprilie vine cu o serie de schimbari pentru toate zodiile – Iata ce rezerva astrele pentru zodia ta!
Alina Costache
26 mart. 2018, 06:54
Horoscop APRILIE 2018: Ce îţi pregatesc astrele, în funcţie de zodie. Este luna sincerităţii, nu a păcălelilor

Berbec

In prima parte a lunii, Soarele trece prin zodia Berbec si vei resimti aceasta trecere prin nevoia de a face anumite schimbari  in multe aspecte ale vietii tale. Pe plan financiar vei simti nevoia sa fii mai organizat. De asemena, simti din ce in ce mai acut nevoia de a iti schimba jobul.

Taur

Nativii din zodia Taur sunt macinati, in luna aprilie, de intrebari existentiale. Acesti vor simti chiar nevoia de putin timp petrecut in liniste, departe de familie si apropiati, dar si de presiunile sociale care ii fac sa se simta sufocati. Este un moment oportun pentru ca Taurul sa isi dea seama ce vrea sa faca cu viata lui, dar si ce pasi trebuie sa urmeze in acest sens.

Gemeni

In a doua parte a lunii distractia va fi principala ta preocupate. Cu cat muncesti mai mult, cu atat vei simti nevoia sa te distrezi mai mult. Nu trebuie sa te simti vinovat, pentru ca meriti aceasta distractie cu varf si indesat.

Rac

Ai stiut dintotdeauna ce vrei sa faci cu viata ta, insa acum incepi sa ai indoieli. Nativii din zodia Rac simt nevoia sa se revolte si sa faca o schimbare radicala. Nu te teme de propriile ganduri si asculta-ti inima – nu vei da gres procedand astfel.

Leu

Ai fost intotdeauna dispus sa ii ajuti pe cei din jur, insa luna aceasta vei trage o linie clara. Ai nevoie de liniste si de timp pentru tine. Luna aprilie este luna ideala pentru a-ti pune gandurile in ordine.

Fecioara

Fecioara isi va face timp luna aceasta pentru a face toate lucrurile pe care le amana de ani de zile. Satisfactia pe care o va avea dupa ce va pune in aplicare planurile vechi nu se va compara cu niciun sentiment avut in ultimii ani.

Balanta

Luna aprilie vine cu o energie pozitiva pentru nativii din zodia Balanta. Acestia vor simti nevoia sa se rasfete cu sesiuni de cumparaturi interminabile, cu un nou look si cu weekenduri petrecute in afara orasului. Este luna ta, bucura-te din plin de ea.

Scorpion

Stii ce iti doresti si mai stii si ca meriti sa primesti tot ce iti doresti. La locul de munca vei fi din ce in ce mai apreciat si e posibil sa te alegi chiar si cu o marire de salariu, daca stii cum sa speculezi momentul. Nu uita sa iti pastrezi timp si pentru tine si sa nu pleci chiar de fiecare data ultimul de la serviciu.

Sagetator

Luna aprilie este o luna a relaxarii pentru nativii din zodia Sagetator. Iti planuiesti vacanta, petreci mai mult timp in compania celor dragi – ceea ce este minunat, ai grija insa sa nu iti neglijezi indatoririle de la locul de munca.

Capricorn

Pentru nativii din aceasta zodie, luna aprilie va fi una foarte incarcata, cu un program extrem de ocupat. Ai facut multe promisiuni, te-ai implicat in multe proiecte, iar acum te simti coplesit. Fa tot posibilul sa iti gasesti timp si pentru odihna si evita, pe viitor, sa te implici in atatea proiecte in acelasi timp.

Varsator

Luna aprilie este luna in care trebuie sa spui lucrurilor pe nume. Nu te mai invarti dupa deget si nu mai amana momentul adevarului. Pastreaza-ti totusi diplomatia. Comunicarea este cheia relatiilor de succes.

Pesti

Nu poti avea pretentia sa fii iubit de cei din jur, daca tu insuti te sabotezi si nu te iubesti suficient. Regandeste situatia si schimba-ti atitudinea fata de tine – apoi, toate se vor rezolva de la sine.

Spynews
Matteo și-a cerut iubita de soție! Cum a avut loc momentul special: ”Nu a înțeles nimic” | VIDEO
Bzi.ro
Elena Merișoreanu a ajuns pe perfuzii! Ce a pățit îndrăgita cântăreață
Fanatik.ro
Leguma din România care a avut un randament de vis. Au ieșit pe plus toți cei care au cultivat așa ceva
Capital.ro
A lovit tragedia! Marele sportiv al ţării s-a stins. L-a ucis un șofer beat, chiar pe trotuar
Playtech.ro
Antonia, apariție de INFARCT. A dansat la bară provocator. Numai Velea o vede așa.
DailyBusiness
Șoferii tineri primesc o VESTE PROASTĂ! Ce vor liderii UE să le interzică
Adevarul
Disperare în vreme de război: un ucrainean de 28 de ani s-a căsătorit cu soacra sa pentru a se muta în străinătate
Spynews
Elena Udrea, mesaj pentru fiica ei, în prima zi de școală, din spatele gratiilor: „O durere pe care nu o pot descrie”. Adrian Alexandrov a însoțit-o pe Eva
Spynews
Momente emoționante pentru Mihai Petre și soția lui, Elwira! Cei doi au fost surprinși în prima zi de școală a fiicelor cuplului! | PAPARAZZI
Evz.ro
De ce România nu poate doborî dronele rusești care încalcă spațiul aerian
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor
Cancan.ro
De ce a fost ucisă Marina Gavril, de fapt. S-a aflat motivul crimei din Brăila! 😲
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
„M-a împietrit de tot durerea ta…” Un tânăr de 18 ani și-a pierdut viața în timp ce se întorcea de la muncă
Capital.ro
Elena Udrea suferă cumplit. Alexandrov i-a rupt inima: O durere pe care n-o pot descrie în cuvinte
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
VIDEO "M-a apucat de gât, m-a izbit de spătarul patului şi m-a strangulat extrem de tare". Mărturia înfiorătoare a unei femei despre Andrew Tate. Victima îl acuză de abuz, după 10 ani
substantial.ro
Foști oficiali militari americani sprijină candidatura Kamalei Harris și critică sever pe Donald Trump
MediaFlux
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE din SUA! E bomba ZILEI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...