Organizarea Turneului Final Four al Ligii Campionilor la volei feminin costă 300.000 euro. Primăria Bucureştiului dă jumătate din bani

Consilierii generali ai Capitalei au adoptat, miercuri, un acord de cooperare între Municipiul Bucureşti, Federaţia Română de Volei şi Municipiul Blaj, în vederea organizării Turneului Final Four al Ligii Campionilor Europeni la volei feminin, la Bucureşti, în perioada 2-7 mai.
Ionela Marcu
28 mart. 2018, 15:47
Organizarea Turneului Final Four al Ligii Campionilor la volei feminin costă 300.000 euro. Primăria Bucureştiului dă jumătate din bani

Conform acordului, Municipiul Bucureşti, prin Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism, va organiza în cadrul Complexului Naţional Sala Polivalentă unele evenimente cu caracter cultural-artistic, în scopul promovării patrimoniului cultural şi creşterii atractivităţii oraşului, ca destinaţie turistică, în contextul Anului Centenarului Marii Uniri. De asemenea, va asigura sprijin financiar în cuantum de 150.000 de euro pentru acoperirea unor cheltuieli efective de organizarea a turneului.

Municipiul Blaj va suporta taxa de organizare a evenimentului, în cuantum de 150.000 de euro, care urmează să fi plătită către Confederaţia Europeană de Volei. Federaţia Română de Volei va asigura toată infrastructura şi logistica necesare organizării competiţiei, precum şi personalul auxiliar.

De asemenea, Municipiul Blaj şi Federaţia Română de Volei vor asigura completarea bugetului necesar organizării evenimentului atât din surse proprii, cât şi din alte surse. Totodată vor asigura promovarea imaginii şi a valorilor culturale ale Municipiului Bucureşti prin intermediul tuturor canalelor de comunicare, în cadrul turneului.

În raportul de specialitate se arată că CSM Volei Alba Blaj a depus dosarul de candidatură la Confederaţia Europeană de Volei cu intenţia de a organiza, pentru prima dată în istoria voleiului românesc, turneul Final Four, la Complexul Sportiv Naţional Sala Polivalentă din Bucureşti. În acest sens, a fost solicitată şi o scrisoare de susţinere din partea Municipiului Bucureşti.

Având în vedere că această candidatură a fost acceptată de Confederaţia Europeană de Volei, Primăria Municipiului Blaj a formulat o propunere de parteneriat cu Municipiul Bucureşti.

Conform raportului de specialitate, Ministerul Tineretului şi Sportului va pune la dispoziţia evenimentului Sala Polivalentă. Bugetul estimat pentru desfăşurarea acestui eveniment este de 320.000 de euro.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Domnitorul român care a fost căsătorit cu propria mătușă. A avut 4 soții de-a lungul vieții
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Sebastian Burduja: Producția de energie a României va crește până în 2027
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!