FCSB – CSMS IASI 1-0: Lupta la titlu devine mult mai dură, steliştii au golaveraj mai bun faţă de CFR Cluj

Formaţia FCSB a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0, echipa CSM Poli Iaşi, şi a urcat pe primul loc în clasamentul play-off-ului Ligii I.
Filip Stan
01 apr. 2018, 14:14
FCSB - CSMS IASI 1-0: Lupta la titlu devine mult mai dură, steliştii au golaveraj mai bun faţă de CFR Cluj

FCSB – CSMS IASI 1-0: Unicul gol al meciului a fost marcat de Constantin Budescu, în minutul 71, din lovitură liberă din afara careului.

Din minutul 69, CSM Poli Iaşi a evoluat cu un jucător mai puţin după eliminarea lui Cioinac.

Min. 71: GOOOOOOOOOL FSCB, Budescu înscrie din lovitură liberă, oaspeţii joacă în inferioritate numerică.

Min. 53. Ocazie uriaşă Alibec, după ce Platini l-a făcut remarcat pe Bălgrădean, meci cu multe ocazii pe Arena Naţională

FCSB – CSM Poli Iaşi 0-0 la pauză

Min. 38: 1-1 la bare, si Andrei Cristea loveste butul! 

Min. 28 Bosoi intră în locul lui Bădic, care iese accidentat, suspect de ruptură musculară!

Min. 8 Ocazie imensă pentru Alibec! Mingea loveşte bara

 

Echipele de start

FCSB: Bălgrădean – R. Benzar, Planici, Momcilovici, J. Morais –  Nedelcu, Ov. Popescu – Man, Budescu, Fl. Tănase – Alibec
Rezerve: A. Vlad, Bălașa, L. Filip, Gnohere, Fl. Coman, Cr. Tănase, Teixeira
Antrenor: Nicolae Dică

Poli Iași: Rusu – Bădic, Mihalache, Frăsinescu, Sin – Cioinac, Chelaru – Platini, Jo Santos, Pedro Mendes – A. Cristea
Rezerve: Kelava, Panțîru, Kizito, Qaka, Gavrilă, Bosoi, Zaharia
Antrenor: Flavius Stoican

FCSB – CSM Poli Iași LIVE VIDEO // Echipele probabile

FCSB (4-2-3-1): Bălgrădean – Benzar, Planic, Găman, Momcilovic – O. Popescu, Junior Morais – Man, Teixeira, Fl. Tănase – Alibec;
Antrenor: Nicolae Dică;

CSM Poli Iași (4-2-3-1): Rusu – Bosoi, Jagodinskis, Frăsinescu, Bădic – Cioinac, Mihăescu – Platini, Zaharia, Chelaru – Cristea;
Antrenor: Flavius Stoican.

Neînvinși pe teren propriu în campionat de pe 16 octombrie 2017, roș-albaștrii au motive să fie optimiști, dar amintirile recente îi îndeamnă și la prudență.

STEAUA (FCSB) – CSMS IASI LIVE VIDEO ONLINE 2018 STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV: Roș-albaștrii au pierdut 4 puncte cu moldovenii în sezonul regulat

hiar dacă ar putea fi impulsionată de posibilitatea de a deveni lider cu 7 etape înainte de finalul campionatului, FCSB trebuie să trateze cu mare atenție meciul de duminică, de pe Arena Națională.Alături de Astra, CSM Poli este una dintre cele două echipe care i-au luat 4 puncte în sezonul regulat, după 1-1 la București și 1-0 la Iași.

VIDEO FCSB – CSM Poli Iași 1-1. Primul duel al acestei stagiuni s-a încheiat la egalitate. În luna august, ieșenii au venit pe Arena Națională în etapa a 5-a a sezonului regulat și echipa lui Nicolae Dică a avut nevoie de un penalty transformat de Gnohere (56) pentru a anula avantajul luat de trupa lui Flavius Stoican încă din minutul 9, când Platini a deschis scorul. Era a doua remiză consecutivă a roș-albaștrilor pe teren propriu, după cea contra Craiovei.

VIDEO CSM Poli Iași – FCSB 1-0. În returul sezonului regulat, moldovenii antrenați de Flavius Stoican le-au adus roș-albaștrilor a doua înfrângere din campionat. Ionuț Panțîru a dat atunci lovitura, cu un gol marcat în minutul 47, după câteva erori în apărarea echipei lui Nicolae Dică. Până în acest moment, aceasta este și singura reușită în Liga 1 a fundașului stânga în vârstă de 22 de ani.

STEAUA (FCSB) – CSMS IASI LIVE VIDEO ONLINE 2018 STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV: Alibec – titular; Gnohere – arma secretă

Denis Alibec (27 de ani) este anunțat titular duminică seară. Șeptarul roș-albaștrilor se pregătește exemplar, potrivit ultimelor informații de la antrenamente, primite de patronul Gigi Becali din partea directorului sportiv Mihai Stoica. Oficialul de la FCSB are mare încredere în Alibec și chiar i-a spus omului de afaceri că mizează pe faptul că fostul căpitan va avea un aport deosebit la câștigarea titlului.

„Mi-a spus MM-ul (n.r – Mihai Stoica) că niciodată în viața lui nu s-a antrenat așa cum o face acum. Ei doi chiar au devenit foarte buni prieteni. Că știti că au avut un conflict… Alibec e prietenos și cu jucătorii, e primul la antrenamente. Probabil că și-a dat seama că a greșit și s-a schimbat. MM mi-a repetat: ‘Ți-am spus: ăsta o să ne facă campioni! Alibec!’ Ei îl văd cum se prezintă, îl văd la antrenamente”, spunea finanțatorul de la FCSB, Gigi Becali, săptămâna trecută, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

Cel mai probabil, Harlem Gnohere (30 de ani) va fi rezervă, din cauză că nu este la 100% din capacitate, iar antrenorul Nicolae Dică ar prefera să nu îl forțeze și să-l păstreze pentru duelurile tari care vor urma, cu Astra, Viitorul, Craiova şi CFR. Golgheterul la zi al Ligii 1 (13 goluri, la egalitate cu George Țucudean, de la CFR Cluj, care în prima parte a sezonului a jucat la Viitorul) este, de altfel, și unicul marcator al bucureștenilor din acest sezon în duelurile cu formația ieșeană. Golul din turul sezonului regulat a fost singurul reușit în poarta grupării din Copou de atacantul francez, aflat la al treilea sezon în Liga 1.

VIDEO FCSB – CFR Cluj 1-1. Pentru Gnohere, faptul că nu începe ca titular nu este niciodată un impediment. Ultima dovadă este chiar din runda trecută, de la derby-ul cu CFR Cluj, când francezul a luat startul pe bancă, dar a intrat în locul lui Alibec și a dat lovitura în primul minut de prelungiri, pentru un punct imens în fața rivalei. Fără acel gol al „Bizonului”, FCSB nu ar fi avut acum ocazia de a trece pe primul loc, în cazul unei victorii contra lui CSM Poli Iași.

STEAUA (FCSB) – CSMS IASI LIVE VIDEO ONLINE 2018 STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV: Pintilii, marea absență

Dacă în atac lucrurile sunt destul de clare, Dică are probleme din cauza absenței lui Pintilii, aflat la prima etapă de suspendare din cele două primite pentru eliminarea suferită în urmă cu două săptămâni, cu CFR Cluj. Nici starea lui Budescu nu îl liniștește pe antrenorul de la FCSB.

„Budescu are o problemă la genunchi de mai mult timp, dar s-a antrenat alături de ceilalţi jucători şi va trece peste această durere. El a mai jucat aşa, este OK. Sper să nu conteze absenţa lui Pintilii în următoarele două meciuri (n.r. suspendat pentru cartonaşul roşu direct primit cu CFR Cluj). Pentru noi el e un jucător foarte important”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă premergătoare duelului cu ieșenii.

Acesta va fi al 11-lea duel direct din campionat dintre cele două formații. Bucureștenii sunt superiori în duelurile de până acum.

Palmaresul celor 10 meciuri FCSB – CSM Poli Iași în Liga 1

5 victorii pentru FCSB
4 egaluri
O victorie pentru CSM Poli Iași

LIVE VIDEO FCSB – CSM Iasi Liga 1

La două puncte de lider, FCSB nu ia în calcul altceva decât o victorie în meciul cu CSM Iaşi. Meciurile din sezonul regulat au arătat însă că moldovenii sunt mai mult decât un adversar incomod. Echipa lui Flavius Stoican a câştigat patru puncte din duelurile cu roş-albaştrii, după 1-1 în deplasare şi 1-0 pe teren propriu. Meciul din Copou a adus chiar prima victorie a ieşenilor în istoria confruntărilor directe. 

LIVE VIDEO FCSB – CSM Iasi Liga 1

Revenind la situaţia din clasament, FCSB este clar echipa sub presiune. Orice pas greşit o poate face să piardă contactul cu liderul. De cealaltă parte, ieşenii au reuşit o performanţă prin simpla calificare în playoff. Locul 6 şi diferenţa de zece puncte faţă de podium nu le mai dă mari speranţe elevilor lui Flavius Stoican, care au însă şi un meci mai puţin disputat.

„Nimeni de la noi nu a spus că suntem câştigători dinainte. Eu spun că vom avea o partidă dificilă, nimeni nu e câştigător dinainte. Nu ştim dacă pauza ne-a prins bine sau nu, vom vedea duminică seara. Am avut mulţi jucători la echipele naţionale şi am avut mereu probleme după jocurile naţionalei.

Sperăm că nu se va mai întâmpla aşa şi la meciul de duminică să arătăm foarte bine. Aş fi ipocrit să spun că nu îmi doresc ca cei de la CFR să piardă jocul de la Craiova sau să facă egal, dar cel mai important lucru este să ne facem noi jocul şi să ne câştigăm punctele. Important pentru noi este să câştigăm meciul de la Iaşi apoi ar fi bine dacă CFR ar face un egal sau ar pierde”, a spus Dică.

Spynews
Guess Who, prins cu substanțe interzise, în toaletă la Untold! Artistul, implicat într-un nou scandal
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Laguna din România care i-a înnebunit pe turiști. Are o culoare aparte și e considerată o bijuterie a naturii
Capital.ro
Rusia a dat ORDIN de evacuare! Decizia luată acum la granița cu Ucraina
Playtech.ro
ȘOC uriaș! Ana Bărbosu ar putea rămâne iar fără medalie? Americanii au depus dovada la TAS
DailyBusiness
O nouă veste proastă pentru români. Rata inflației a urcat în luna iulie, la 5,42%. Topul scumpirilor și ieftinirilor
Adevarul
Minivacanța de Sfânta Maria Mare în 2024. Câte zile libere au bugetarii anul acesta
Spynews
Meteorologii, anunț de ultimă oră! Cod galben de ploi și vijelii în 16 județe din România. Care sunt zonele vizate / FOTO
Spynews
Costel Biju vrea să ia fetița pe care o are cu amanta de lângă mamă, la 5 ani după ce s-a aflat că are un alt copil. De ce o acuză pe Florentina Ioniță de neglijență
Evz.ro
Loredana, onorariu de ”regină”. Cât primește artista pentru o cântare
Ego.ro
Fotografie rară cu fiicele Danei Budeanu. Cât de mult au crescut gemenele creatoarei de modă, sunt studente în Marea Britanie
Prosport.ro
FOTO. Fosta cumnată a lui Ilie Năstase arată senzațional la 43 de ani!
wowbiz.ro
Florin Piersic, apariție șoc! Cum a ajuns să arate? Problemele de sănătate l-au transformat complet
Cancan.ro
Cum arată acum Mariana Bitang? Cu greu o mai recunoști! Timpul nu iartă pe nimeni...
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Un jandarm în vârstă de 24 de ani a fost găsit împușcat în cap în propria locuință. Descoperirea a fost făcută de colegii tânărului
Capital.ro
Ungaria e paralizată! Pericol la granița cu România. Ungurii sunt pe marginea prăpastiei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Rebela tenisului feminin românesc s-a pozat într-o pereche de pantaloni mult prea mulați şi a postat imaginile controversate pe internet
stirilekanald.ro
Breaking news! Cine e, de fapt, bărbatul de 24 de ani care s-a împușcat în cap acasă!
substantial.ro
Judecătorii din Malta resping extrădarea lui Paul al României. Reacția ministrului Justiției
MediaFlux
DONALD TRUMP, ATACAT! ȘOC în SUA! S-a aflat ACUM
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!