Mihai Bendeac, în ipostaze cum nu l-ai mai văzut. Gest impresionant făcut alături de Codin Maticiuc, în Joia Mare

Mihai Bendeac şi Codin Maticiuc au vizitat mai mulţi copii bolnavi de cancer. Cei doi au stat de vorbă cu micuţii, le-au oferit cadouri şi s-au jucat cu ei. Copiii, vizibil emoţionaţi de gestul acestora, au ascultat poveştile şi s-au bucurat de darurile pe care le-au primit în Săptămâna Mare. 
Romania TV
06 apr. 2018, 08:19
Mihai Bendeac, în ipostaze cum nu l-ai mai văzut. Gest impresionant făcut alături de Codin Maticiuc, în Joia Mare

„N-am ținut niciodată post. Nici eu nici Bendeac. Doi păcătoși. Amândoi suntem botezați ortodox, eu credincios nepracticant, el inventator săptămânal de diferite religii.
L-am rugat sa meargă cu mine la Fundeni la copiii bolnavi de boala aia al cărei nume nici să-l mai scriu nu vreau. Astăzi am fost împreuna acolo.
Programasem de ceva vreme cu el știind ca are programul încărcat. Dumnezeu a făcut ca tatăl unui copil internat să-mi scrie aseară ca visul copilului lui este să-l întâlnească pe Bendeac. ASEARĂ, va jur. I-am răspuns pe loc ca îl aduc astăzi, de omul cine știe ce putere crede ca am asupra lui Mihai.
Astăzi doi păcătoși și îngerii de la Ofera in dar: UN Zambet au alergat între etajele 6 și 7 ale secției de hematologie împărățind cadouri, fructe, oncoxin dar și zâmbete, energie buna și speranța.
Bendeac este unul din puținii oameni care merita sa fie starul care este și mai mult. Am mai observat asta la el. Astăzi a întrecut orice limita. Jumătate de ora stătea in fiecare salon, se juca cu cei mai mici și se chinuia sa adauge in lista de prieteni din online pe cei mari. Trebuia să-l scot cu forța ca sa apucam sa ajungem la toți. Nu se dădea dus și când terminam un culoar, la întoarcere băga capul la fiecare sa-și ia la revedere.
Alex, pustiul care visa sa-l întâlnească pe Bendeac era in culmea fericirii. L-am reîntâlnit si pe Victor, pustiul care m-a ajutat de Craciun sa facem bradul. Din păcate era încă acolo. Nicola avea 13 ani, timida, extrem de slaba și făra par ca majoritatea de acolo cărora Bendeac le arata ca și el e la fel. A vorbit puțin cu Mihai și când am plecat din salonul ei a regretat ca n-a făcut o poza. A făcut ce nu mai făcuse de multă vreme, după spusele doamnei doctor. S-a ridicat și sprijinindu-se de bunica ei a luat-o după noi pe hol. M-am dus la ea și i-am oferit brațul și impreuna am venit la Mihai.
De la doi păcătoși, acum in Săptămâna Mare transmitem sănătate lui Victor, Costi, Alex 1 și 2, Maria, Nicola, Silviu, Smaranda, Denis, Robert și celorlalți zeci de copii bolnăviori al căror nume nu l-am reținut, de la Fundeni și de pretutindeni care n-aveau cum sa păcătuiască vreodată pana acum.”, a povestit Codin Maticiuc pe pagina lui de Facebook.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Satul din România cu plaje fine, liniște și mâncare bună. Ideal pentru cei care s-au săturat de aglomerația și serviciile de pe litoral
Capital.ro
Vestea care a distrus-o pe Simona Halep: A fost ca și cum mi-ai înfipt un cuțit în piept și mi-ai luat respirația
Playtech.ro
Stațiunea din România unde turiștii nu vor să meargă. E foarte populară, dar condiții sunt oribile
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cum au fost păcăliți pensionarii. Abia acum s-a aflat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Mușchiul Syntrichia caninervis, Candidat Promițător pentru Colonizarea Planetei Marte
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR TOTAL după DEMISIA LUI BIDEN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!