Europa League: FC Vaslui – Inter Milano 0-2

Inter Milano a învins-o pe FC Vaslui cu scorul de 2-0 (1-0), joi seara, pe stadionul ''Ceahlăul'' din Piatra Neamţ, în prima manşă a play-off-ului Europa League la fotbal.
Romania TV
24 aug. 2012, 05:30
Europa League: FC Vaslui - Inter Milano 0-2

Inter s-a impus prin golurile semnate de Esteban Cambiasso (23) şi Rodrigo Palacio (73) şi este cu un pas în grupele competiţiei. Inter a luat jocul pe cont propriu din debut şi a acuzat neacordarea unui penalty în min. 3, când mingea a lovit mâna lui Milanov în propriul careu. ”Nerazzurri”, care au evoluat în roşu în acest meci, au dominat şi au deschis scorul în min. 23, prin Cambiasso, cu un voleu din marginea careului, la o minge respinsă de apărarea vasluiană.

Inter a avut şi alte acţiuni ofensive, dar ocaziile mari de gol nu au fost multe. Guarin a tras periculos (35), dar mingea a fost deviată în corner.

FC Vaslui a ieşit mai mult la joc, iar cea mai importantă situaţie a fost şutul lui N’Doye (41), respins în corner de Castellazzi. Totuşi, în finalul primei părţi, Inter a fost aproape să-şi mărească avansul, dar bara s-a opus la mingea trimisă de Palacio din careu (45+1).

În partea secundă, Guarin a irosit o bună şansă (55) din careul vasluian, după care columbianul a fost mai aproape de ţintă, două minute mai târziu.

FC Vaslui a avut două şanse bune de gol, dar şutul lui Varga a trecut prin faţa porţii (68), iar Charalambous a reluat peste transversală (70), după un luft al lui Ranocchia.

Inter şi-a dublat avantajul în min. 73, când Guarin l-a lansat bine pe Palacio, iar acesta a trimis mingea peste Coman, ieşit neinspirat din poartă. Coman a fost însă atent la şuturile lui Guarin (76) şi Coutinho (79).

Echipa lui Şumudică a căutat golul de onoare şi acesta a fost aproape în ultimele minute, când şutul lui Antal a fost deviat în corner de Silvestre (83), iar apoi Castellazzi a respins de sub transversală mingea reluată de Sburlea (84). Echipa lui Stramaccioni a obţinut o victorie meritată, diferenţa dintre cele două formaţii fiind una clară. FC Vaslui a fost copleşită de numele adversarului şi nu a reuşit să se ridice la un nivel prea bun de joc.

De notat că ”veteranul” Javier Zanetti (39 ani) a disputat la Piatra Neamţ meciul cu numărul 800 pentru Inter.
Manşa secundă va avea loc pe 30 august, pe stadionul ”Giuseppe Meazza”

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
S-a pus limită la banii cash. Anunț pentru cei care retrag numerar la bancomat. Banca te obligă
Playtech.ro
Cine sunt românii care vor avea pensia mărită cu 700 de lei. Ce se întâmplă până pe 15 august
DailyBusiness
METEO. ANM anunță ce îi așteaptă pe români în luna august
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Cea mai fină ciocolată de casă. Rețeta de care nu te poți sătura
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
David Popovici explică succesul victoriei de la JO 2024. Ce a făcut după startul cursei, asta i-a adus AURUL
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Asociația de proprietari nu are niciun drept. Anunț pentru proprietarii de apartament care au câini sau pisici
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Marina rusă începe exerciții majore implicând flotele sale
MediaFlux
BETTY SALAM, cum n-a fost VĂZUTĂ NICIODATĂ! EXCLUSIV PAPARAZZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!