Patru zodii cu intenţii ascunse. Nu sunt de încredere pentru că au două feţe

Sunt persoane care îți transmit un sentiment negativ încă de la prima vedere și îți dai seama imediat că nu poți avea încredere în ele.
Alina Costache
19 mai 2018, 09:26
Patru zodii cu intenţii ascunse. Nu sunt de încredere pentru că au două feţe

Încredere este foarte greu de câștigat și nici după o viață nu poți spune că ai ajuns să cunoști o persoană în totalitate.

Astrele ne dezvăluie care sunt cele mai false zodii și în care nu poți avea încredere niciodată pentru că se schimbă după cum bate vântul.

Acum zâmbesc, iar în secunda următoare își schimbă total starea de spirit și atitudinea față de tine.

FECIOARĂ:

Chiar dacă acești nativ par a fi cele mai dulci și minunate persoane la prima vedere, în sufletul lor zace multă nervozitate.

Se poate transforma de la o clipă la alta, trece de la o stare la alta și se poate transforma în cea mai groaznică persoană.

Poate că și-au format o părere despre tine, dar dacă faci ceva care să-l deranjeze pe acest nativ, își va schimba părerea imediat despre tine. Bineînțeles că nu îți va spune nimic și va ține totul pentru el.

SCORPION:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal au schimbări bruște de comportament. Dacă are nevoie de afecțiune te va păstra în viața lui, dar după ce se plictisește nu va face nimic pentru a repara lucrurile, ci va pleca pur și simplu.

Acești nativi se folosesc de toate atuurile lor pentru a obține ce-și doresc. Sunt persoane carismatice și au un șarm aparte. Sunt răzbunători și dacă le-ai greșit nu vor uita niciodată. Când se răzbună ar fi mai bine să te ferești pentru că răzbunarea va fi crâncenă.

GEMENI:

Se știe că nativii din această zodie au dublă personalitate și își schimbă dispoziția în funcție de evenimentele din viața lor.

Chiar dacă acum sunt fericiți și râdeți împreună, în secunda următoare pot să se schimbe la 160 de grade și să devină cea mai groaznică persoană.

Deși au o capacitate mare de a se adapta în orice situație, nu vor să se abțină atunci când îi calci pe nervi. Nu este bine să te pui cu ei atunci când sunt nervoși pentru că o vei scoate la capăt, ba chiar situația se va înrăutății.

RAC:

Racul o să-ți câștige încrederea imediat pentru că este o persoană foarte sinceră și deschisă. Prima dată îți va arăta latura pozitivă a personalității sale și va spune că te înțelege perfect.

Sunt prieteni adevărați când găsesc o persoană cu care să fie compatibili 100%.

Însă, atunci când nu empatizează cu cineva și cu simte nici un fel de atracție din nici un punct de vedere, te vor săpa pe la spate și te vor bârfi cu prima ocazie. Pentru că sunt persoane directe, îți vor spune drept în fața ce au de spus și ce simt.

Deși au un comportament demn de urmat când vor, racii tind să-și schimbe imediat starea de spirit și uneori au un comportament psihotic. Trebuie să ai un caracter tare pentru a avea de a face cu acest semn zodiacal.

Spynews
Guess Who, prins cu substanțe interzise, în toaletă la Untold! Artistul, implicat într-un nou scandal
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să pui în fasolea de post ca să iasă delicioasă și aromată. Nu o să mai simți nevoia de carne, iar rețeta va fi una completă
Capital.ro
Telefoanele mobile sunt interzise! Regula se aplică de la 1 septembrie 2024
Playtech.ro
Primul răspuns de la TAS în cazul Sabrinei Voinea. Nimeni nu se aștepta, detaliul ȘOC care schimbă totul
DailyBusiness
SE SCHIMBĂ RO-ALERT! Toți românii trebuie să știe asta
Adevarul
EXCLUSIV. Dezvăluiri din dosarul morților suspecte de la Spitalul „Sf. Pantelimon”: „Practica era de a stabili cine trăiește și cine moare”
Spynews
Meteorologii, anunț de ultimă oră! Cod galben de ploi și vijelii în 16 județe din România. Care sunt zonele vizate / FOTO
Spynews
Costel Biju vrea să ia fetița pe care o are cu amanta de lângă mamă, la 5 ani după ce s-a aflat că are un alt copil. De ce o acuză pe Florentina Ioniță de neglijență
Evz.ro
Pont pentru șoferii români. Unde e mai bine să alimentezi
Ego.ro
Imagini incendiare cu concurenta de la Insula Iubirii care i-a furat iubitul celei mai bune prietene FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
wowbiz.ro
Geta Sterp este însărcinată! Primele imagini cu ea gravidă! A făcut anunțul în urmă cu puțin timp
Cancan.ro
Cea mai râvnită divă de pe ”Dorobanți” și-a găsit iubirea la Monaco! E un oligarh rus și… ”Este exact ce-mi trebuie!” Detalii senzaționale și siropoase
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Cunoscutul rapper Guess Who, prins cu un plic ce conținea o substanță albă, la festivalul Untold. Incidentul a avut loc după ce artistul a susținut un concert
Capital.ro
Tragedie în sportul românesc. Maestrul s-a stins fulgerător: Ne-a părăsit
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta cumnată a lui Ilie Năstase arată senzațional la 43 de ani!
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Doi bărbați implicați în scandalul de la sala de fitness din Timișoara, prinși la graniță
MediaFlux
RĂSTURNARE DE SITUAȚIE în războiul din Ucraina. Oamenii sunt PANICAȚI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!