CASTIGATOARE BRAVO AI STIL ALL STAR 2018. Maurice Munteanu a scăpat porumbelul: „Ea este câştigătoarea All Stars!”

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL ALL STAR 2018. "Ea este câştigătoarea", spune Maurice, iar ceilalţi juraţi au reacţionat imediat.
Romania TV
21 mai 2018, 10:02
CASTIGATOARE BRAVO AI STIL ALL STAR 2018. Maurice Munteanu a scăpat porumbelul:

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL ALL STAR 2018. Maurice Munteanu : 

Denisa continua seria dezvaluirilor motivelor pentru care a parasit competita „All Stars”

Denisa a parasit competita de stil in cel mai discret mod, fara a face valva in jur si fara a arata cu degetul. Motivele pentru care a luat aceasta decizie, le-a explicat chiar ea pe o retea de socializare.

„Am citit toate mesajele voastre. Ati fost in asentiment cu decizia mea. Am regasit in fiecare din textele voastre cate ceva din TOT adevarul. Foarte multi dintre voi ati pus degetul direct pe „rana”. Ma gandeam deunazi, ce ar fi sa i se citeasca cumva cu „japca” ceea ce ati scris aici pseudoprofesionistei care are exclamatii de genul: No Denisa, please!
 
Am si raspunsul, n-ar intelege nimic…nu poate!” 
 

Reactia Silviei dupa ce Denisa a parasit competitia „Bravo, ai stil! All Stars”! Nu te asteptai la asa ceva din partea ei, uite ce a spus despre fosta concurenta 

 

Toata lumea a fost surprinsa in Gala „Bravo, ai stil! All Stars” de ieri seara in momentul in care Ilinca Vandici a anuntat ca Denisa a parasit competitia pentru totdeauna.

Spre Marea Finala se indreapta asadar 6 concurente, care vor da tot ce au mai bun pentru a castiga voturile fanilor.

Aseara pe primul loc a iesit Silvia, care a tinut sa le multumeasca simpatizantilor ei printr-un mesaj postat pe contul ei de Instagram.

 

In acelasi mesaj Silvia a dezvaluit si ce parere are despre plecarea Denisei din competitie.

„LOCUL I din nou! Suntem multi, uniti si puternici! Este coplesitor sentimentul pe care il traiesc de cand cu aceasta emisiune si probabil va fi unic in aceasta viata, iar asta datorita sustinerii si devotamentului vostru.

„Este nepretuit ceea ce simt si va multumesc pentru asta! Stiu cand este cu adevarat bine si simt cand totul este mai putin bine, stiu destule… Mai stiu ca exista oameni de succes si oameni valorosi, iar eu ii prefer pe cei valorosi. Daca reusesti sa fii ambele e wow! 

„Un om valoros pt mine este Denisa. Un copil frumos de la care eu am avut de invatat si regret ca nu va fi in dreapta mea in finala pentru ca acolo este locul ei, dar sunt convinsa ca pe podiumul vietii va fi nr 1. Imi lipsesti Potecaru Denisa”, a scris Silvia pe contul ei de Instagram.

BRAVO, AI STIL! ALL STARS! Imediat, după anunțul că a fost scoasă din competiție, Denisa a postat pe o rețea de socializare care este motivul pentru care nu va mai concura pentru titlu de cea mai stilată femeie din România.

„Mi-a placut, m-a ajutat si m-a durut! Mi-a placut pentru ca am avut ocazia sa prezint si sa ma desfasor in zona hainelor si accesoriilor. M-a ajutat pentru ca mi-am descoperit latura puternica si ca m-a motivat sa reusesc sa raman ferma pe pozitie. M-a durut pentru ca mi-a fost impus sa car de fiecare data „sacul” cel mai mare si mai greu. M-a durut cand am fost fortata sa ma explic ca la ancheta pentru comentarii foarte normale si adevarate. Cand te doare, te cauti si te tratezi.Asta fac acum, sunt sub tratament cu o medicatie deosebita. Familie, oameni de calitate si proiecte parfumate. Fiti fara griji, ma vindec repede cu asa medicamente! Revin!”, este mesajul Denisei. 

Votul juriului: Beatrice 17 puncte + 3 puncte

Silvia 16 puncte
Alina 16 puncte
Iuliana 10 puncte
Marisa 9 puncte
Otilia 9 puncte

Silvia 29,6% votul telespectatorilor.

BRAVO, AI STIL! ALL STARS. La ediția de vineri, a avut un nou schimb de replici între Marisa și Denisa, după ce câștigătoarea sezonului 2 a fost trimisă în atelierul de creației și a eșuat lamentabil cu tema.

„Marisa este ceva de speriat astazi, si nu prin tinuta! Si-a luat tricoul cu muschi, ceva sublim! Ceva mai kitschos nu am vazut in viata mea, o combinatie de materiale mai kitschoase nu am vazut! A mai simtit ea nevoia sa isi puna o pietricica si in talie, nu fusese de ajuns ca isi mai pusese si nasturi”, a fost de parere Denisa.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Orașul din România care a interzis centralele termice pentru apartamentele noi. Singurele locuințe exceptate în care le mai poți instala
Capital.ro
S-a dat ORDIN de la UE. Devine obligatoriu în România din August. Anunț pentru cei cu telefoane mobile
Playtech.ro
Se verifică OBLIGATORIU buletinele de identitate. Legea este oficială acum în România și...
DailyBusiness
România vizează aderarea la OCDE în 2026. Secretarul general al Guvernului: „Este cel mai important obiectiv de țară”
Adevarul
„Amărâților!” Tzancă Uraganu și-a etalat pe TikTok banii pe care i-a făcut într-o singură noapte VIDEO
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
E colț de Paradis în România. Turiștii au interzis total
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Iulia Vântur, amanta lui Bogdan Vlădău?! Gina Chirilă a spus TOT 😲 'Am zis să fiu total sinceră'
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Cum s-a produs accidentul de la Târgu Lăpuș. Rareș și Bogdan, cei doi polițiști decedați, nu au avut vreo șansă în urma impactului devastator
Capital.ro
Rămâi fără permis pentru 90 de zile. Amendă de 1.500 de lei. Interzis înainte de a te urca la volan
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
De ce a murit, de fapt, Nicu Covaci: Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că...
substantial.ro
Moment emoționant la Jocurile Olimpice: Tamires Morena de Araujo își ajută adversara accidentată
MediaFlux
AMENZI de 800 de lei! PERSOANELE FIZICE riscă CONTROALE
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?