HOROSCOP: Cele 5 zodii care vor găsi dragostea adevărată în această vară

Ce ți-au pregătit astrele pentru vara acestui an? Cum îți vor influența viața amoroasă? Care sunt zodiile favorizate din acest punct de vedere?
Romania TV
27 mai 2018, 15:11
HOROSCOP: Cele 5 zodii care vor găsi dragostea adevărată în această vară

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Faci alegeri doar în funcție de ceea ce simți. În iunie, va fi rândul lui Venus să-ți înlesnească o poveste de amor… ca-n filme! Iulie pare să fie o luna propice sentimentelor romantice: o întâlnire mult așteptată pentru celibatare, iar pentru cupluri, o (re)apropiere pe care o vacanță ar face-o mai eficientă! Sunt favorizate relațiile amoroase mai recente. Vara se sfârșește într-o notă amoroasă: o nouă pasiune, dovezi de dragoste sau chiar un… bebeluș!

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Iunie vine cu temperaturi ridicate și în zona afectivă, fie că va fi vorba de o relație de durată sau de un conflict de vacanță, Venus nu te va lasă singură! În iulie, viață ta privată va beneficia de sprijinul neprețuit al celor doi benefici (Jupiter și Venus): celibatarele vor avea cel puțin câteva ocazii de a cunoaște pe cineva interesant, în timp ce cuplurile vor pune in practică proiecte menite să le facă viață mai frumoasă. 

FECIOARĂ (24 august – 22 septembrie)

În iulie, astrele îți „colorează” viață socială și îți propun o locație mirifică pentru vacanță, dacă încă n-ai consumat-o. Seducția se menține în top, grație lui Venus. În august, poate fi vorba chiar de ceva mai serios în acest domeniu: logodnă/căsătorie, instalarea cuplului într-o locuința comună, nașterea unui copil. Pentru celibatare, această vară poate reprezenta momentul în care vor cunoaște o persoană cu adevărat specială, alături de care vor cunoaște fericirea autentică.

SĂGETATOR (23 noiembrie – 23 decembrie)

În vara aceasta te vei bucura de numeroase ocazii de a face cuceriri, unele dintre ele cu totul neașteptate. Dacă ești singură, prietenii îți pot face cunoștință cu cineva cel puțin interesant. Cuplurile se vor simți foarte bine chiar și acasă, în timp ce nativele singure se vor bucură de plăcerile unei amiciții amoroase! Venus te sfătuiește să ai toată încrederea în partenerul de cuplu. Dacă nu ai încă un partener, cele trei luni de vară vin cu numeroase provocări, dar și cu împliniri din punct de vedere sentimental. 

VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 18 februarie)

Astrele anunță decizii importante pentru această vară: nu ai de ce să-ți faci griji, chiar dacă lucrurile se „mișcă” ceva mai greu, finalul va fi pe placul tău! Dacă ai vacanță, vei petrece clipe de neuitat cu familia și/sau prietenii. În luna iunie, veselia și buna dispoziție vor fi la ele acasă! Iulie pare în special dedicat tandreții, întrucât Venus (mai dulce decât oricând!) îndeamnă la dragoste. Dacă ești singură, lasă-te surprinsă; dacă nu, încercați să regăsiți atmosfera de la începutul relației.

Spynews
Guess Who, prins cu substanțe interzise, în toaletă la Untold! Artistul, implicat într-un nou scandal
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Animalul domestic care poate să perceapă un miros de la 8 kilometri distanță. Doarme doar 4 ore pe zi și are multe gene comune cu omul
Capital.ro
Tragedie în sportul românesc. Maestrul s-a stins fulgerător: Ne-a părăsit
Playtech.ro
Primul răspuns de la TAS în cazul Sabrinei Voinea. Nimeni nu se aștepta, detaliul ȘOC care schimbă totul
DailyBusiness
Lidl oferă produse GRATIS. Ofertele retailerului german
Adevarul
EXCLUSIV. Dezvăluiri din dosarul morților suspecte de la Spitalul „Sf. Pantelimon”: „Practica era de a stabili cine trăiește și cine moare”
Spynews
Meteorologii, anunț de ultimă oră! Cod galben de ploi și vijelii în 16 județe din România. Care sunt zonele vizate / FOTO
Spynews
Costel Biju vrea să ia fetița pe care o are cu amanta de lângă mamă, la 5 ani după ce s-a aflat că are un alt copil. De ce o acuză pe Florentina Ioniță de neglijență
Evz.ro
Simona Halep, capăt de drum?!? Mărturii tulburătoare ale tenismenei
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
wowbiz.ro
Geta Sterp este însărcinată! Primele imagini cu ea gravidă! A făcut anunțul în urmă cu puțin timp
Cancan.ro
Data exactă când vin ninsorile în București. Anunțul oficial făcut de meteorologii Accuweather: Când vine iarna în România
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul polițistului din Vâlcea care și-a pus capăt zilelor. Tatăl bărbatului a făcut primele declarații, în timp ce o altă rudă face acuzații cutremurătoare: „Făcea presiuni asupra fiului său”
Capital.ro
Statul român taie banii. Vor rămâne cu zero lei. Au timp până pe 16 octombrie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta cumnată a lui Ilie Năstase arată senzațional la 43 de ani!
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Travis Scott reținut la Paris pentru acte de violență asupra personalului hotelier
MediaFlux
VINE URGIA în România! Vremea rea lovește din PLIN!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!