Horoscop SĂPTĂMÂNAL 11-17 iunie 2018. Cine reuşeşte, cine străluceşte, cine o ia de la capăt?

Horoscop saptamanal. Horoscopul saptamanal 11-17 iunie 2018 prezinta viata zodiilor intr-o succesiune de zile si de evenimente astrale foarte importante si frumoase pe alocuri care ne aduc o gama larga de emotii noi, situatii noi, provocari noi dar si sustineri sau mesaje noi din Univers. Patru mari miscari astologice definesc contextul saptamanii:
Alina Costache
09 iun. 2018, 18:29
Horoscop SĂPTĂMÂNAL 11-17 iunie 2018. Cine reuşeşte, cine străluceşte, cine o ia de la capăt?

De marti 12 iunie, Mercur seful comunicarilor intra in emotionalul si casnicul Rac, deci pregateste-te pentru cateva saptamani de vorbit si gandit dedicat spre zona familiei, casei, copiilor si amintirilor emotional

Miercuri 13 iunie, o zi cu dubla forta : Luna este noua in Gemeni iar senzualul si iubaretul Venus isi schimba semnul in stralucitorul Leu. Acum sa te tii iubire la puterea a zecea!

Vineri 15 iunie, Venus proaspat intrat in Leu este in patrat cu celebrul Uranus instalat in Taur pana in 2026. Venus este despre iubire si relatii iar Venus in Leu despre iubirea AUTENTICA. Uranus ne va scutura putin credintele despre ce este cu adevarat iubirea autentica.

Iata ce inseamna pentru noi, concret, aceste patru evenimente astrale!

Marţi 12 iunie Mercur intra in Rac pana in 29 iunie

– Mercur conduce fluxul dintre oameni si informatia, invatatul, comunicarea, schimburile, scrisul, vorbitul, social media, transportul, calatoriile, miscarea, ideile si gandurile.

– Mercur NU este dominat de emotii, insa atunci cand este in Rac totul se schimba. Tot ce inseamna Mercur se adapteaza dupa sensibilul, emotionalul, romanticul, iubitorul si casnicul Rac.

– Mercur in Rac te face sa te plimbi pe bulevardul amintirilor ca sa te reconectezi cu vechi prieteni si rude sau cu copilul tau interior pentru a primi apropiere profunda de suflet. Este ca si cum o usa magica spre trecut se deschide si acum poti pasi prin ea. Intuitia, imaginatia si memoria sunt foarte puternice acum.

– Pe de alta parte, mintea este mult mai irationala, emotionala si subiectiva in aceste saptamani. Cuvintele devin incarcate cu trairi si tind sa fie luate personal. Deci, daca te lasi implicat in discutii incarcate emotional, poti ajunge imbibat cu lacrimi. Ai incredere in instinctele tale si procedeaza cu atentie.

Miercuri 13 iunie Luna noua in Gemeni

– Luna noua, Luna care ne da ocazia sa reincepem un nou ciclu al vietii, este de aceasta data in Gemeni, un semn care conduce mintea. Este, deci, momentul sa iti propulsezi ideile in miscare si actiune!

– Gemenii sunt semn de aer si conduc activitatea mentala si tot ce tine de functionarea mintii tale. Tine minte ca in orice crezi sau decizi sa crezi acum este extrem de puternic!

– Gemenii usor de plictisit adora sa se plimbe pe suprafata vietii, tanjind dupa stimulari constante de noi oameni si noi idei. Aceasta Luna noua hraneste curiozitatea si puterea mintii sub Gemeni.

– Luna noua in Gemenei este despre a intelege dualitatea vietii. Lucrurile nu sunt albe si negre in viata, sunt despre alb SI negru in acelasi timp dar si despre combinatia lor in infinite nuante de gri, fiecare acompaniate de propriile sale emotii. Opozitiile nu doar coexista dar sunt conditia insasi a vietii pe pamant.

– Poti profita din plin de Luna noua in Gemeni daca te lasi plutind cu fluxul universal al vietii si urmezi calea minimei rezistente.

– Luna aceasta noua este excelenta pentru a incepe ceva care sa te ajute sa integrezi tot ce ai invatat in ultimele luni.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Spynews
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cinci zodii care vor scăpa de ghinion în următoarele 3 zile. Noi oportunități și schimbări mari în viața acestor nativi
Capital.ro
Se schimbă complet BANII VECHI. Anunț categoric privind trecerea la Euro: Nu e pozitiv
Playtech.ro
BREAKING TAS a luat prima decizie în cazul Sabrinei Voinea. Hotărâre de ultimă oră
DailyBusiness
Atenție! Se schimbă radical vremea în următoarele 4 săptămâni!
Adevarul
Jurnaliștii britanici au mers pe Via Transilvanica, o aventură pe ruta de 1.400 km prin inima României. Momentul „palinca-o-clock”
Spynews
Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună
Spynews
Fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, obișnuit de mic cu localurile exclusiviste. Micuțul Aris, prima ieșire la restaurant cu părinții și bunicii din partea tatălui / PAPARAZZI
Evz.ro
Băsescu, dezvăluiri despre Schengen. Ce s-a întâmplat, de fapt. Românii abia acum află
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
wowbiz.ro
„Viața cu persoane, un coșmar” Mesajul apărut pe contul Oanei Ciocan, după despărțirea de Jador
Cancan.ro
Reginele TikTok-ului au împărțit același bărbat, căsătorit cu fosta lui Bodi! Patrulater amoros cu nume grele!
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Tragedie în Portul Midia! Patru persoane și-au pierdut viața după ce o navă a fost cuprinsă de flăcări
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Obligatoriu și în localitate. Legea se aplică pe toate drumurile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta cumnată a lui Ilie Năstase arată senzațional la 43 de ani!
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Cluj și Brașov incluse în clasamentul mondial al celor mai fericite orașe
MediaFlux
2000 de lei ÎN PLUS la PENSIE. Vine MAJORAREA
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!