HOROSCOP CASSANDRA: Mişcările planetelor aduc turbulenţe în relaţii şi pustiu în portofele. Previziuni pentru următoarele zile

HOROSCOP CASSANDRA: Cateva surprize le veti intampina in aceste zile si va veti gandi serios ce doriti de la relatiile apropiate. Previziuni pentru toate zodiile.
Filip Stan
14 iun. 2018, 12:36
HOROSCOP CASSANDRA: Mişcările planetelor aduc turbulenţe în relaţii şi pustiu în portofele. Previziuni pentru următoarele zile

BERBEC 21.03-20.04: Depuneti eforturi consistente pentru a va consolida situatia financiara, mai ales ca in viitor veti trece prin momente de cumpana ce vor cadea ca niste trasnete. De fapt, pe la mijlocul saptamanii veti purta o discutie in contradictoriu cu cineva apropiat. Este bine sa stiti clar cine si ce datoreaza, nu?!

TAUR 21.04-21.05: Miscarile planetelor prin zodia dumneavoastra va vor aduce schimbari in propria viata pentru o perioada indelungata de acum incolo. In cele din urma praful iscat in urma miscarilor puternice se va asterne si va veti simti mai liberi. Bineinteles, puternica planeta Saturn va stabiliza lucrurile in urmatorii doi ani.

GEMENI 22.05-21.06: Se pare ca toata actiunea se va petrece doar in spatele scenei. Veti avea insa o oportunitate minunata pentru a deveni mai constienti de propria valoare spirituala. Ce va ghideaza? Cu totii avem nevoie de un sistem de valori interioare pe care sa ne putem baza.

RAC 22.06-21.07: Va hotarati sa faceti curatenie in propriile dulapuri cu haine si sa achizitionati imbracaminte suficient de moderna pentru a arata bine. Intre timp, niste prieteni apropiati trec prin tot felul de patanii. Feriti-va de discutii aprinse cu acestia!

LEU 22.07-22.08: Sunteti pe val si ar fi bine sa nu exagerati cu remarcile acide. Uranus se afla in partea de sus a graficului dumneavoastra si va determina sa schimbati directia vietii. Totul vi se pare palpitant, insa cineva (poate fi un parinte, seful de la serviciu sau cel mai bun prieten) va intinde destul nervii si riscati sa explodati.

FECIOARA 23.08-22.09: Evitati subiectele controversate, cum ar fi politica, religia sau problemele rasiale, deoarece confruntarile pot deveni urate. Tineti cont ca aveti sansa unei calatorii, mai ales ca simtiti nevoia schimbarii de peisaj. Veti aprofunda noi convingeri si experiente placute.

BALANTA 23.09-22.10: Accentul puternic se va pune in aceasta saptamana pe aspectele legate de averea altor persoane. Poate fi vorba despre o mostenire, taxe, datorii sau orice altceva legat de un bun detinut impreuna cu altcineva. Faceti tot posibilul sa va consolidati situatia financiara!

SCORPION 23.10-21.11: Miscarile planetelor aflate vizavi de semnul dumneavoastra va determina sa va canalizati atentia spre parteneriatele si prieteniile stranse. Cateva surprize le veti intampina in aceste zile si va veti gandi serios ce doriti de la relatiile apropiate.

SAGETATOR 22.11-21.12: Locul de munca, sanatatea si relatia cu persoana iubita sunt lucrurile care reprezinta prioritatea dumneavoastra principala in aceste zile. Ati scris cu grija o ambitioasa lista de cumparaturi, insa va trebui sa fiti atenti la buget.

CAPRICORN 22.12-19.01: Pe lista dumneavoastra de prioritati figureaza in top romantismul, sportul si copiii. In primul rand veti dori sa va eliberati si sa va valorificati talentul creativ. O mica lupta pentru putere se va ivi intre dumneavoastra si persoana iubita sau copii. Totul se rezolva cu rabdare si tact!

VARSATOR 20.01-18.02: Si la dumneavoastra casa, familia si viata personala se afla in preocuparile stricte ale saptamanii. Unii vor fi pregatiti sa inceapa tot felul de reparatii la domiciliu, altii se vor implica in tot felul de discutii de familie. Se pare ca va cautati mai multa libertate. Fiti prevazatori!

PESTI 19.02-20.03: Saptamana se va derula intr-un ritm ametitor. Timpul este ocupat cu scurte calatorii, conversatii, comisioane, intalniri si veti face fata cu greu tuturor solicitarilor. Evitati confruntarile cu fratii sau rudele ca nu merita! Ganditi-va ca aveti multe idei inteligente pentru a rezolva situatiile dificile.

Spynews
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cinci zodii care vor scăpa de ghinion în următoarele 3 zile. Noi oportunități și schimbări mari în viața acestor nativi
Capital.ro
Permisul de conducere trebuie înlocuit! Decizie pentru cei născuți după 1971
Playtech.ro
BREAKING TAS a luat prima decizie în cazul Sabrinei Voinea. Hotărâre de ultimă oră
DailyBusiness
SE SCHIMBĂ LEGEA! STOP risipă alimentară în România
Adevarul
Jurnaliștii britanici au mers pe Via Transilvanica, o aventură pe ruta de 1.400 km prin inima României. Momentul „palinca-o-clock”
Spynews
Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună
Spynews
Fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, obișnuit de mic cu localurile exclusiviste. Micuțul Aris, prima ieșire la restaurant cu părinții și bunicii din partea tatălui / PAPARAZZI
Evz.ro
Persoanele care lucrează după ieșirea la pensie. Marea surpriză din lege
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
wowbiz.ro
„Viața cu persoane, un coșmar” Mesajul apărut pe contul Oanei Ciocan, după despărțirea de Jador
Cancan.ro
Reginele TikTok-ului au împărțit același bărbat, căsătorit cu fosta lui Bodi! Patrulater amoros cu nume grele!
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Tragedie în Portul Midia! Patru persoane și-au pierdut viața după ce o navă a fost cuprinsă de flăcări
Capital.ro
Ungurii, stăpânii Europei. Sunt imposibil de oprit: Au eșuat a treia oară
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta cumnată a lui Ilie Năstase arată senzațional la 43 de ani!
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Incidente la metrou: două persoane au pulverizat substanțe din extinctoare pe Magistrala 2
MediaFlux
2000 de lei ÎN PLUS la PENSIE. Vine MAJORAREA
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!