Petrecere mare la Palatul Snagov pentru mirii Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu VIDEO

Mirii Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au ajuns după ora 20.00 la Palatul Snagov, pentru a sărbători  alături de cei peste 800 de invitaţi care celebrează căsătoria fiicei preşedintelui. Nunta Elenei Băsescu s-a terminat în zorii zilei, iar ultimii care au plecat au fost chiar mirii.
Romania TV
01 sept. 2012, 17:46
Petrecere mare la Palatul Snagov pentru mirii Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu VIDEO

La eveniment au venit, printre alţii, Elena Udrea, Emil Boc şi Adriean Videanu, dar şi preşedintele PDL, Vasile Blaga. De asemenea regele Cioabă a ajuns şi el la petrecere, cu puţin înainte de ora 23.

La Palatul Snagov a ajuns şi designerul Cătălin Botezatu. Pe lângă tradiţionalele urări, Cătălin le-a dezvăluit jurnaliştilor şi ce cadou le-a adus mirilor: porţelanuri Rosenthal Versace.

Nunta a avut însă şi elemente inedite. După ce au ajuns toţi invitaţii, pe porţile palatului a intrat şi o maşină cu o pereche de cai. În spatele acestora- o maşină plină de dansatori îmbrăcaţi în costume ţigăneşti. Artiştii însă, nu au vrut să facă nicio declaraţie în faţa jurnaliştilor.

Petrecerea a început cu valsul miresei, ca toate petrecerile tradiţionale româneşti. Apoi nuntaşii au petrecut până în zorii zilei, iar unii nici nu au observat că mireasa a fost furată.

Nunta ficei preşedintelui a ţinut până în zorii zilei. Primii invitaţi au plecat în jurul orei două azi noapte. Cu toţii au avut numai cuvinte de laudă în privinţa organizării evenimentului. Printre primii care au plecat de la petrecere a fost Vasile Blaga, Mariana Bitang, Octavian Belu şi Sever Voinescu.

Este numită Nunta Anului şi a benefeciat de o pregătire pe măsură. Sâmbătă seară, la Palatul Snagov, sute de invitaţi au venit la fastuoasa nuntă a Elenei Băsescu, fiica cea mică a preşedintelui. Evenimentul s-a desfăşurat într-un cort special amplasat în grădina palatului, iar aranjamentele şi decoraţiunile au fost compuse din flori de grădină, trandafiri, bujori şi hortensii în tonuri de roz, „culoarea-tematică a întregului eveniment”, după cum a declarat chiar mireasa.

În ceea ce priveşte meniul, el a conţinut, printre altele, caviar, pastă de jambon, sărmaluţe în foi de viţă şi de varză, costiţă, mămăliguţa, smântână, ruladă de curcan şi pulpă de viţel.

Atmosfera a fost întreţinută de interpreţi care să satisfacă toate gusturile muzicale, aceştia fiind Aurel Tamaş, Călin Geambaşu, Smiley Band şi un DJ.

La evenimentul de la Palatul Snagov au participat peste 800 de invitaţi, între aceştia aflându-se Elena Udrea, Emil Boc, Adriean Videanu, Cristian Preda, europarlamentarul Traian Ungureanu, Mihail Neamţu – liderul PNR, Adrian Papahagi – liderul FCD, Cristian Boureanu, dar şi Prinţul Paul şi Prinţesa Lia. În ceea ce o priveşte pe Elena Udrea, bună prietenă a familiei prezidenţiale, ea a lipsit de la cununia civilă şi de la cea religioasă, sosind direct la petrecerea de nuntă, în jurul orei 20.45.

O apariţie insolită a fost cea a preşedintelui PDL, Vasile Blaga, care a sosit la Palatul Snagov cu un autocar.

Mirii Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au sosit la Palatul Snagov cu puţin înainte de ora 20.30, venind direct de la cununia religioasă.

Cu puţin timp înainte de ora 23.00, la petrecere a sosit şi regele Cioabă. Apariţia sa a fost precedată de un alai de dansatori şi o maşină în care se aflau doi cai. El a refuzat să dea însă detalii.

Naşii acestui eveniment sunt buni prieteni ai mirilor, Aura-Mari Mustea-Şerban şi Răzvan Mustea-Şerban, iar domnişoară de onoare este verişoara primară a Elenei, Raluca Băsescu, iar cavaler de onoare este Codin Maticiuc, conoscut sub porecla de Poponeţ.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Nu te vom uita! A murit cea mai iubită actriță. Marea doamnă a făcut accident vascular cerebral
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Chiftele cu dovlecei și telemea. Rețeta care vă face să uitați de carne
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Mutu și-a băgat soția la înaintare! Masculilor le-a stat ”ceasul” chiar în buza mării: și-a făcut apariția Sandra, într-un minuscul costum de baie!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Prețul carburanților pentru ziua de luni, 29 iulie 2024: Carburanții au înregistrat o nouă ieftinire. Cât costă un litru de benzină?
Capital.ro
Ordin UE, obligație în România. Decizie pentru cine stă la bloc. Se trece pe zero
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Doi frați, loviți în plin de o mașină în Pantelimon. Băiatul de 9 ani a murit, fata și-a pierdut un picior. La volan era un adolescent de 16 ani
substantial.ro
Președintele venezuelean Nicolas Maduro a câștigat un al treilea mandat cu 51% din voturi
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!