Horoscop SĂPTĂMÂNAL 9-15 IULIE 2018. Vin 3 evenimente mari! SuperLuna Noua şi veşti bune

Horoscop săptămânal. Iată horoscopul săptămânal 9-15 iulie 2018 pentru 7 zile ce se anunţa pline de cel puţin 3 evenimente astrale majore pentru contextul lunii iulie 2018. Pe fondul a ŞASE astre retrograde la începutul săptămânii – Marte, Jupiter, Saturn, Neptun, Pluto şi Chiron, Universul se pregăteşte să ne ofere noi ocazii de a merge mai departe, a evolua, a ne debarasa de ce nu ne mai serveşte, a trăi cu adevărat.
Alina Costache
07 iul. 2018, 17:09
Horoscop SĂPTĂMÂNAL 9-15 IULIE 2018. Vin 3 evenimente mari! SuperLuna Noua şi veşti bune

Marti 10 iulie, Jupiter isi incheie miscarea retrograda inceputa pe 8 martie si incepe miscarea directa in Scorpion.

Cand planeta norocului, cresterii si abundentei isi reincepe miscarea directa, se reinstaleaza speranta in noi si visele incep sa se implineasca din nou. Jupiter direct este o veste MARE pentru toata lumea.

Jupiter direct in Scorpion aduce lucrurile la lumina, deci te poti astepta ca mai multe teme specifice Scorpionului sa apara. Poti avea un sentimentul de genul „Nu pot sa mai tin acest lucru in mine sau doar pentru mine, trebuie sa il aduc la suprafata” si este un lucru bun pentru ca ce s-a eliberat isi pierde puterea asupra ta.

Tranzitul lui Jupiter prin intensul si pasionalul Scorpion ne indeamna sa mergem dupa dorintele inimii.

Acum intelegem ca, pentru a ne vindeca, trebuie sa ne focusam pe ce conteaza cu adevarat pentru noi. Pentru ca Jupiter este extravagant, trebuie sa fim in garda daca este contextul de „prea mult”. Moderatia nu este ceva natural nici pentru Jupiter nici pentru Scorpion.

Scorpionul e semn de apa care se ocupa de trairi si emotii iar acest tranzit ne invata sa ne acceptam emotiile, sa le intelegem si sa le exprimam si altora. Suntem incurajati sa crestem emotional si sa devenim mai intimi cu altii si cu noi insine.

Tot pe 10 iulie, Venus intra in Fecioara, dupa ce in ultimele saptamani a fost in stralucitorul Leu.

Venus, planeta iubirii si frumusetii, ne va da in Leu o abordare pragmatica a relatiilor afective. Practic, datorita Fecioarei, reusesti sa ramai motivat si in relatii monotone dar si in sarcini monotone ale vietii de zi cu zi.

Venus este foarte importanta pentru noi intrucat ne arata cum sa dam si sa primim iubire, altora si noua insine.

Citeste aici totul despre Venus in Fecioara si efectele ei asupra relatiilor sentimentale!

Cand Venus este in Fecioara, ea adora sa fie de ajutor. Venus in Fecioara este foarte implicata si ii pasa de altii. Indiferent unde este Venus in harta ta natala, in saptamanile urmatoare vei simti ca esti mult mai dispus si disponibil sa iti oferi serviciile si sa fii de baza si alaturi de altii. Vei fi mult mai atent la nevoile nerostite si la dorintele altora. Si vestea buna este ca si altii vor fi la fel ! Venus in Fecioara ne atinge pe toti.

Venus in Fecioara poate fi mai neindemanatica in a-si arata iubirea dar iubirea ei este reala si foarte profunda, ei ii pasa cu adevarat de tot ce te priveste, iar in final, asta este ce conteaza.

Insa Venus in Fecioara vine si cu un aspect mai delicat care poate transforma o relatie de iubire sau o poate incheia.

Vineri 13 iulie avem SUPERLUNA NOUA in Rac ce vine impreuna cu eclipsa partiala de Soare!

Luna Noua reprezinta finalul unui ciclu si inceputul unui nou ciclu. Efectul unei Luni Noi dureaza patru saptamani dar a unei eclipse solare aproximativ sase luni.

Practic, mesajul acestei combinatii este ca toate posibilitatile pentru tine si viitorul tau sunt pe masa in fata ta si tu chiar poti alege constient din ele pentru noile tale planuri de viitor. Este asadar timpul sa iti pui intrebari daca vechi obiceiuri si comportamente mai sunt de folos sau poti alege un nou start proaspat si entuziast in baza noilor tale scopuri. Acum le poti pune pe scris, crea si constientiza iar momentul cel mai bun pentru a demara concret un nou start este o data cu Eclipsa de Luna din 27 iulie cand este si Luna Plina Sangerie.

Faptul ca Luna Noua este in Rac inseamna ca lucruri marunte te pot misca emotional cu usurinta si esti foarte sensibil. Ai nevoie acum de inteligenta emotionala, mai mult ca oricand, sa filtrezi emotiile, care sunt ale tale si care nu, este cazul sau nu sa te consumi pentru orice si oricine, oricat de mult ii iubesti.

Iata horoscopul saptamanal pentru 9 – 15 iulie 2018:

In fiecare duminica, va asteptam pentru horoscopul general al saptamanii urmatoare pe Sfatulparintilor.ro.

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Saptamana iti poate aduce surprize placute pentru finantele tale. Asta nu trebuie insa sa te incurajeze sa cheltuiesti mai mult decat trebuie. Ai grija la sfaturile pe care le poti primi de la alta persoana pe tema cheltuielilor pentru ca ele contin anumite elemente de risc. Nu te lua dupa nimeni si practica prudenta in bani. Intreaga luna este nevoie de echilibru in ceea ce priveste finetea cheltuielilor pentru a mentine un echilibru si a invata sa te uiti mai mult la necesitate decat la placere.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Exista o situatie care poate lua o turnura surprinzator de buna pentru tine in aceasta saptamana, dandu-ti un sentiment de placere si stare de bine. Orice sperante pe termen lung pot avea mai multa stabilitate atasata de ele decat ai sperat. Doar a intrat Jupiter in miscare directa, visele pot deveni realitate. Trebuie sa ramai comis si decis mental la absolut orice lucru pe care ti-ai pus atentia pana acum. Si alti oameni implicati vor incepe sa se miste mult mai bine la ceva la care lucrati impreuna.

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Daca in ultimul timp ti-ai dat voie sa devii prea distras de la ceva important, acum va fi nevoie sa te confrunti cu orice ai lasat in urma sau cu consecintele a ceva ce nu ai facut la momentul potrivit. Daca acest lucru implica aspecte financiare ce au legatura cu o alta persoana, este posibil ca aceasta sa aiba anumite pretentii. Ocupa-te cu responsabilitate de tot ce ti-a ramas restant, desi mintea iti sta mai mult la relaxare. In caz contrar, legea actiunii si reactiunii isi va spune cuvantul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Gigantul din energie care a cumpărat Enel a făcut o nouă mutare spectaculoasă în România. Investiția se ridică la 700 de milioane de euro
Capital.ro
Ungurii, stăpânii Europei. Sunt imposibil de oprit: Au eșuat a treia oară
Playtech.ro
BREAKING TAS a luat prima decizie în cazul Sabrinei Voinea. Hotărâre de ultimă oră
DailyBusiness
AVERTISMENT PENTRU PENSIONARI! Nu transmiteți aceste date confidențiale!
Adevarul
Jurnaliștii britanici au mers pe Via Transilvanica, o aventură pe ruta de 1.400 km prin inima României. Momentul „palinca-o-clock”
Spynews
Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună
Spynews
Fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, obișnuit de mic cu localurile exclusiviste. Micuțul Aris, prima ieșire la restaurant cu părinții și bunicii din partea tatălui / PAPARAZZI
Evz.ro
Se mărită Kira Hagi. Surpriză! Cine este ginerică
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
„Viața cu persoane, un coșmar” Mesajul apărut pe contul Oanei Ciocan, după despărțirea de Jador
Cancan.ro
BREAKING | Daniel, un polițist din Vâlcea proaspăt căsătorit, s-a sinucis! Ce a scris în biletul de adio
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Tragedie în Portul Midia! Patru persoane și-au pierdut viața după ce o navă a fost cuprinsă de flăcări
Capital.ro
Se plătesc bani direct în conturile românilor. Statul dă 10.000 de euro în plus pentru fiecare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul
substantial.ro
Treisprezece baraje vor fi modernizate cu fonduri prin PNRR
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ALEGERILE din SUA! S-a AFLAT ACUM despre HARRIS și TRUMP
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!