REZULTATE ADMITERE MEDICINA 2018: Cum arată GRILELE şi REZULTATE ADMITERE UMF BUCURESTI CAROL DAVILA după contestaţii

REZULTATE ADMITERE MEDICINA 2018, GRILE MEDICINĂ 2018. Examenul de admitere la Medicină Bucureşti 2018 - UMF Carol Davila a avut loc miercuri. Iată grilele! Contestaţiile s-au depus în două ore de la anunţarea rezultatelor.      
Romania TV
25 iul. 2018, 13:49
REZULTATE ADMITERE MEDICINA 2018: Cum arată GRILELE şi REZULTATE ADMITERE UMF BUCURESTI CAROL DAVILA după contestaţii

REZULTATE ADMITERE MEDICINA 2018, GRILE MEDICINĂ 2018. Emoții pentru viitorii studenți la medicină. În Capitală, aproximativ 3.000 de candidați se bat pentru cele 1.402 locuri scoase la concurs de Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”. Mulți dintre ei vor să învețe în țară, dar au de gând să profeseze în străinătate. 

VEZI AICREZULTATE ADMITERE MEDICINĂ ”CAROL DAVILA” 2018.

REZULTATE ADMITERE MEDICINĂ 2018. Medicină:

REZULTATE ADMITERE MEDICINĂ 2018. Medicină Dentară:

REZULTATE ADMITERE MEDICINĂ 2018. Farmacie:

REZULTATE ADMITERE MEDICINĂ 2018. FMAM:

Specializarea Balneofiziokinetoterapie si recuperare

Specializarea Tehnica dentara 

Specializarea Asistenta Medicala Generala

Specializarea Moase


REZULTATE ADMITERE MEDICINA 2018, GRILE MEDICINĂ 2018. „S-au înscris 2.976 de candidaţi, dintre care 12 sunt absolvenţi care au obţinut media 10 la examenul de bacalaureat, iar 26 sunt olimpici naţionali sau internaţionali. Aceştia, cu excepţia celor 26 de olimpici care sunt declaraţi deja admişi, vor concura pentru ocuparea celor 1.100 de locuri, finanţate de la bugetul de stat, scoase la concurs de către Ministerul Educaţiei”, se arată într-un comunicat de presă trimis de U.M.F. „Carol Davila” din Bucureşti.

Cei mai mulţi candidaţi s-au înscris la Facultatea de Medicină, aproape 2.000 de persoane pentru cele 569 de locuri.

REZULTATE ADMITERE MEDICINA 2018, GRILE MEDICINĂ 2018. „Pentru cele 569 locuri la Facultatea de Medicină s-au înscris 1.823 de candidaţi, pentru Facultatea de Medicină Dentară, 485 de candidaţi/171 de locuri, pentru Facultatea de Farmacie, 199 de candidaţi/171 de locuri, iar pentru FMAM (4 ani de studiu), 290 de candidaţi/110 de locuri, in timp ce pentru cele 79 de locuri alocate altor specializari FMAM (3 ani de studiu) s-au inscris 179 de concurenţi”, se mai arată în comunicatul de presă.

REZULTATE ADMITERE MEDICINA 2018 BUCURESTI: Cum afli dacă ai intrat la UMF CAROL DAVILA

Dintre candidaţi, 26 sunt premianţi ai olimpiadelor naţionale şi internaţionale la discipline precum biologie, fizică sau chimie. Totodată, 12 dintre cei 2.976 de candidaţi au obţinut nota maximă la examenul de bacalaureat.

REZULTATE ADMITERE MEDICINA 2018, GRILE MEDICINĂ 2018. Pentru candidaţii ale căror medii de admitere, nu vor permite accederea la studiile universitare de licenţă pe locurile finanţate de la bugetul de stat, sunt puse la dispoziţie alte 302 de locuri cu taxă.

Sursa citată anunţă că pentru examenul de admitere în ciclul de studii universitare de licenţă, în anul universitar 2018-2019, la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie, precum şi la Facultatea de Moaşe şi Asistenţă Medicală (FMAM) au fost scoase la concurs de către Ministerul Educaţiei 1.402 de locuri, dintre care 1.100 de locuri finanţate de la bugetul de stat şi 302 locuri cu taxă.

REZULTATE ADMITERE MEDICINA 2018, GRILE MEDICINĂ 2018.  Anul trecut, la examenul de admitere în Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti au concurat 2.996 de candidati pentru ocuparea celor 1.000 de locuri la buget.

REZULTATE ADMITERE MEDICINA 2018, GRILE MEDICINĂ 2018.  În UMF „Carol Davila” București, pentru ciclul de studii universitare de licență, admiterea se organizează pe domenii de licență la următoarele specializări:

a) specializări cu reglementare sectorială în U.E.

Medicină – 360 credite (durata de studii 6 ani)
Medicină Dentară – 360 credite (durata de studii 6 ani)
Farmacie – 300 credite (durata de studii 5 ani)
Moașe și Asistență Medicală – 240 credite (durata de studii 4 ani)

b) specializări cu reglementare generală în U.E. – 180 credite (durata de studii 3 ani)

Balneofiziokinetoterapie şi recuperare

Tehnică Dentară

REZULTATE ADMITERE MEDICINA 2018, GRILE MEDICINĂ 2018. Concursul de admitere în ciclul de studii universitare de licenţă pentru anul universitar 2018–2019 pe domenii de studii va avea loc în ziua de 25.07.2018 pentru toate facultăţile Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” București.

REZULTATE ADMITERE MEDICINĂ ”CAROL DAVILA” 2018. Cu un istoric şi performanţe greu de egalat, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti numără astăzi, după 160 de ani de la înfiinţarea sa, 10.290 de studenţi, dintre care peste 8.314 sunt studenţi români, 1797 de cadre didactice, 5.306 medici rezidenţi, 1.567 de studenţi doctoranzi şi 237 de conducători de doctorat. Performanţele şi poziţionarea înregistrate astăzi, atât pe plan intern, cât şi extern de către UMF „Carol Davila” se datorează în primul rând unor nume cu puternică rezonanţă precum, Carol Davila şi Nicolae Kretzulescu, întemeietorii Şcolii Naţionale de Medicină şi Farmacie din 1857Victor Babeş, Francisc Rainer, C.I.Parhon, Thoma Ionescu, Nicolae Paulescu, Ion Cantacuzino sau laureatul premiului Nobel din 1974George Emil Palade.

Spynews
Fiica lui Vladimir Drăghia și a lui Alice Cavaleru împlinește doi ani. Ce mesaj emoționat i-a transmis mămică micuței: “Suflețel frumos”
Bzi.ro
Imagini fierbinți cu cea mai senzuală conducătoare de federație din România! Irina Deleanu arată senzațional la 49 de ani!
Fanatik.ro
Proiectul ambițios al lui Ceaușescu care a rămas de izbeliște. Lucrarea de infrastructură ar fi pus România în rând cu Italia sau Franța
Capital.ro
Avertisment pentru toți clienții Digi. Te lasă fără bani în contul bancar. Nu răspunde la telefon!
Playtech.ro
Ultima oră! Celebrul rapper a murit la 34 de ani. Fanii, în DOLIU!
DailyBusiness
Lovitură de proporții: România depășește toate așteptările!
Adevarul
Orașul din România care „fierbe” după ce o gașcă de golani a snopit în bătaie un olimpic. Șeful Poliției face declarații revoltătoare
Spynews
Cum explică Ionel Ganea scandalul cu vecinul său. Fostul fotbalist s-a ales cu ordin de protecție emis împotriva sa
Spynews
Cum îl așteaptă Iustina Loghin pe Cornel acasă! Fosta concurentă de la Insula Iubirii îl surprinde / VIDEO
Evz.ro
Încă o escrocherie ne poate lăsa cu conturile goale. Metoda ingenioasă a hoților
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede
Cancan.ro
Kate Middleton, operată de urgenţă. Ce I-au descoperit medicii la nivelul capului
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Se dau rechizite școlare gratuite pentru elevii defavorizați! Data la care începe depuneriea dosarelor
Capital.ro
România e în lacrimi. A murit marea campioană olimpică la gimnastică a țării
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025
substantial.ro
Comisar-șef din IGPR anchetat de DNA pentru instigare la fals
MediaFlux
SE DAU BANI pentru activități casnice. Ce reguli trebuie respectate
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...