Dumitru Dragomir: „Alibec e derbedeu, dar are calităţi”. Reacţia lui Becali după ce atacantul şi-a cerut iertare

Joi poate fi "Ziua Z" pentru Alibec, fotbalist care de luni bune se antrenează singur, după ce a fost exclus din lotul FCSB. Dumitru Dragomir e convins că jucătorul este extrem de dificil, însă dacă reuşeşti să ţi-l apropii poţi obţine maximum de la el.
Filip Stan
26 iul. 2018, 11:28
Dumitru Dragomir:

În direct la Fotbal Club, pe Digi Sport 1, Becali a dezvăluit că sunt şanse mari ca astăzi să se facă transferul lui Alibec. Destinaţia? O echipă din Liga 1. Concret, Astra a făcut deja o ofertă concretă, de un milion de euro. Însă Gigi aşteaptă ca discuţiile cu o rivală în lupta pentru titlu, cel mai probabil CFR, să se finalizeze. Asta pentru că cea de-a doua echipă oferă o sumă mai mare, 1,4 milioane de euro în schimbul jucătorului care a marcat un singur gol stagiunea trecută. 

La FCSB Alibec a fost o umbră, însă Dragomir crede că acesta nu e un fotbalist terminat. Deşi a dat dovadă în repetate rânduri de lipsă de profesionalism, dacă reuşeşti să îl motivezi şi să îi dai încredere, Denis poate fi util.

”Alibec este derbedeu, dar are calităţi de fotbalist adevărat. Se poate schimba, dar cred că cei de la FCSB nu au ştiut cum să comunice cu el. Dobrin şi Lăcătuş aveau şi ei personalitate puternică. Însă, atunci intrau pe teren făceau diferenţa. Dacă va reuşi să-l transfere pe Alibec, Astra va lua campionatul”, a declarat Dumitru Dragomir.

Până acum, Alibec a avut o carieră dezamăgitoare. Ajuns la Inter la 18 ani, Denis nu a făcut faţă. Peste tot a avut prestaţii modeste, cu o excepţie: sub bagheta lui Şumudică, la Astra, a evoluat excelent, marcând 32 de goluri în 64 de partide.

„Am vorbit cu băiatul, mi-a zis că a slăbit, că e forţă. ‘Intru şi rup tot!’, mi-a zis”

Gigi Becali ar fi fost dispus să îl ierte pe Alibec dacă nu era episodul în care i-a vorbit urât lui Dică. Patronul a explicat de ce nu poate să treacă peste acea ceartă.

Alibec este între Astra şi probabil CFR, uşa la FCSB fiindu-i închisă definitiv. „Am vorbit cu băiatul, mi-a zis că a slăbit, că e forţă. ‘Intru şi rup tot!’, mi-a zis”, a spus Becali aseară pentru Digi Sport Special, pentru ca apoi să adauge că nu îl poate primi pe Denis înapoi ca urmare a incidentului cu antrenorul. „Nu pot să îi fac asta lui Dică”, a punctat patronul.

Azi, latifundiarul a vorbit despre incidentul pe care Dică a încercat mereu să îl ascundă, negând în mai multe conferinţe de presă că Alibec i s-a adresat aşa cum a relatat presa.

„Cel mai rău a greşit la obrăznicia cu Dică. Faptul că îi vorbeşti obraznic antrenorului înseamnă că ai trecut şi peste mine şi peste toată lumea. Asta n-am iertat, cearta cu antrenorul. Şi poate şi cu MM. În rest, le-am iertat pe toate”, a declarat Gigi Becali la ProX.

Pe finalul sezonului trecut, după ce a fost certat de Dică la un antrenament, Denis s-a răzvrătit, simţindu-se frustrat că antrenorul îi reproşează doar lui nereuşitele.

„Să vorbești când oi da și tu vreun gol la Steaua!”, i-a retezat Dică impertinenţa, însă Denis, în loc să se calmeze, a explodat: „Să nu vorbesc eu? Dar tu de ce vorbești, mă? Ești ‘o pușcărie’ de antrenor! Măcar să mă fi certat un antrenor bun, nu tu!”

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Horoscop zilnic pentru luni, 22 iulie 2024. Oportunități pentru nativul Fecioară
Capital.ro
Mașinile care au interzis. Au interdicție. A intra intrat în vigoare de pe 18 iulie 2024
Playtech.ro
Țeapa pe care și-a luat-o un român într-o benzinărie din Grecia: Aveți mare grijă, verificați pompa
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Gropile săpate în nisipul de pe plaje se pot dovedi mortale. Cazul care a șocat opinia publică din SUA
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
Drum de mare viteză în România. Traseul pornește din București
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
DEZVĂLUIRI NOI | Ce au descoperit legiștii sub unghiile Marinei, dentista din Brăila. Cât ar fi plătit suspectul pentru serviciile ei
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
Suspendare permis auto, 30 de zile. Este ilegal în sensul giratoriu, chiar dacă ești singur pe șosea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Kamala Harris anunță că va candida pentru nominalizarea prezidențială democrată
MediaFlux
Se MODIFICĂ VÂRSTA de PENSIONARE! Simona Bucura Oprescu a anunțat EXACT
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'