POVESTE ADEVĂRATĂ. „Ne-am cunoscut pe internet. Ambii aveam familie, dar cu toate astea eram foarte singuri. A fost ca o furtună”

S-au cunoscut pe internet și au început o relație, dar nimeni nu se aștepta la ce avea să urmeze.
Iulian Tudor
07 aug. 2018, 11:27
POVESTE ADEVĂRATĂ.

Deși povestea lor de dragoste părea unică și se înțelegeau de minune, au decis să se despartă pentru a mai da o șansă familiilor lor, scrie relatii.net.

Dar se pare că a fost cea mai mare greșeală.

„Ne-am cunoscut pe internet. Eu, am fost inițiatorul. Fiecare dintre noi avea propria familie, dar cu toate astea eram foarte singuri. I-am scris, însă nu așteptam un răspuns și nici nu speram nimic. Nu știu de ce, dar ea mi-a răspuns și între noi s-a început o corespondență îndelungată, după care mi-am dat seama că m-am îndrăgostit. N-am mai experimentat niciodată așa ceva – era nebunie, mă îndrăgostisem de o femeie pe care nu o văzusem niciodată. Ea fugea de mine și în fiecare zi mă convingea că nu va funcționa, însă eu eram insistent. Deja o iubeam și nu-mi imaginam viața fără ea. Devenise Viața mea, aerul meu, puterea și slăbiciunea mea.

Citeşte şi 5 sfaturi pentru sexul pe vreme caniculară

În fiecare zi o convingeam, îi demonstram dragostea mea și a venit ziua când ea m-a crezut și m-a iubit cu adevărat. Câțiva ani de fericire, de fericire adevărată împreună cu ea îmi dăruiau viață. Visele și speranțele pentru un viitor comun – îmi dădeau aripi și eram gata să renunț la tot și să alerg spre ea, doar să fiu alături de ea… și alergam! Cu ea am învățat ce este dragostea și fericirea adevărată.

Cu ea am cunoscut o adevărată furtună de emoții, care mi-au întors viața cu susul în jos. M-am schimbat și am devenit alt om. Tot ce era important pentru mine până la ea, a trecut pe planul secund. Am cunoscut adevărul unei vieți complete. Iubirea, tandrețea, fericirea, respectul și bucuria s-au instalat în sufletul meu.

Însă acea zi, o urăsc și acum, din cauza prostiei mele, am pus punct relației noastre.

Soția mea a aflat adevărul și mi-a fost frică. Eram gata să renunț la tot doar să-mi salvez familia și am renunțat! Am devenit rece, fără suflet și prin acțiunile mele am respins-o pe cea pe care o iubeam mai mult decât viața!

Mi se părea că îmi voi iubi soția din nou, că voi restabili totul și iubirea se va întoarce la noi. Cât eram de naiv. M-am înșelat, salvându-mi familia. Și ce am obținut? Da, mi-am salvat familia, dar în aceași zi am murit!

Nu mai există viață în mine, doar amintiri care îmi frâng inima și sufletul. Doar acum îmi dau seama cât de mult a luptat pentru noi Dragostea mea. Ea mă ruga, plângea, îmi cerea să mă opresc, să salvăm tot ce am avut.

Și n-au existat condiții, nu mi-a cerut nimic și totuși – am pierdut-o! Acum, trăind o anumită perioadă de timp fără ea, am înțeles cât de mult iubesc femeia care nu a mai suportat răceala mea și a plecat, luând cu sine inima și sufletul meu pentru totdeauna.

Puteți să mă condamnați și să strigați în toate părțile că familia este sfântă. Puteți să aruncați cu pietre, nu-mi pasă!”, a povestit bărbatul. 

Spynews
Oana Lis, în doliu! Vestea tristă care a răvășit-o pe soția lui Viorel Lis: ”Rămas bun” | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Cele șase zodii care vor avea noroc triplu în următoarele 6 luni. Vine perioada lor de aur, Berbecii și Balanțele, printre cele mai avantajate
Capital.ro
Dispare permisul auto. Se introduce Cardul My Number. Va intra în vigoare din 24 martie 2025
Playtech.ro
Ciclonul Boris își schimbă direcția. Ce județe vor fi afectate de ploile torențiale în următoarele ore
DailyBusiness
Ion Țiriac și-a cumpărat avion de 60 de milioane de euro. Cât plătește anual pentru asigurarea aeronavelor sale
Adevarul
Motivul bizar pentru care o femeie din Hawaii vrea să se mute în România. Ce sfaturi îi dau străinii stabiliți în țară și românii
Spynews
Diandra de la Insula Iubirii și-a recuperat contul de Instagram, când nu mai avea nicio speranță. Ce s-a întâmplat cu profilul ispitei | FOTO
Spynews
De ce l-a acuzat Ema Oprișan pe Răzvan Kovacs că a abandonat-o, de fapt. Fostul concurent de la Insula Iubirii știa prin ce trece soția lui: ”Ajungem să oferim...”
Evz.ro
Zodiile care scapă de singurătate în octombrie. Iubirea este la un pas de ele
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
Sorana Cîrstea a dat vestea cea mare. Ion Ion Țiriac e cel mai fericit
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Ce mamă are Livian Pop! Soția lui Nelson Mondialu' a atras toate privirile la nunta fiului ei 😲
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
„Frumoasa noastră fiică ne-a fost smulsă.” La doar 8 ani, Mia și-a pierdut viața din cauza sepsisului. Fetița a fost trimisă acasă de două ori, în ciuda simptomelor grave
Capital.ro
Doliu la Naționala României. A murit un mare campion: Îi vom onora moștenirea
StirileBZI
Se dă un salariu de 1.000 de euro lunar! Nu este nevoie de studii superioare!
Prosport.ro
Ana Bogdan, imagini hot în costum de baie. Îi prieşte viața de femeie singură
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, despre sfințirea mașinilor ca obicei creștinesc
MediaFlux
SE ÎNGHEAȚĂ PENSIILE DOI ANI! Răsturnare după RECALCULARE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...