Patru trucuri care să-ţi asigure un posterior ferm, care să atragă toate privirile bărbaţilor

Toate femeile își doresc să arate mereu foarte bine și să aibă o siluetă de invidiat. Cu toate acestea, pentru multe dintre ele aceasta pare a fi o misiune destul de dificilă, mai ales dacă nu au prea mult timp la dispoziție pentru a se ocupa de alimentație și a merge la sală din cauza programului încărcat de la serviciu.
Romania TV
19 aug. 2018, 10:51
Patru trucuri care să-ţi asigure un posterior ferm, care să atragă toate privirile bărbaţilor

1. Concentrează-te pe modul în care mergi.

Înainte de toate, este important să te axezi pe modul în care mergi. De cele mai multe ori, mersul pe care îl avem ne fac fundul să pară neatrăgător sau mult ma mic și fără formă. Se recomandă să ai o poziție verticală în timpul mersului pe jos, ține-ți umerii puțin în spate și spatele ușor arcuit spre abdomen. Imaginează-ți o linie și plasează fiecare pas pe acea linie imaginară pentru a-ți face mersul mai feminin. În timp ce faci un pas, mișcă-ți piciorul spre centrul corpului, cum ar fi plasarea acestuia pe linia imaginară din fața ta.

2. Lucrează-ți și fundul, nu doar restul corpului.

Cele mai bune exerciții pentru fese sunt fandările și exercițiile cu greutăți: Un alt exercițiu care îți va lucra intens atât mușchii fesieri, cât și pe cei ai coapselor, presupune să folosești doua greutăți. Stai dreaptă, cu spatele la treapta. Urcă un picior pe ea și lasă-ți greutatea pe celalalt, în timp ce îl flexezi ca într-o genuflexiune. Următorul pas este să ridici piciorul de pe treapta și să îl aduci în fața, ridicându-l până când coapsa ajunge paralela cu solul, iar celalalt picior stă în poziție dreapta. Este un exercițiu solicitant, însă care dă rezultate fantastice dacă îl repeți măcar de 2 ori pe săptămână, în 3 seturi a câte 12-15 repetiții.

3. Ia kilogramele în plus în calcul.

Unii oameni au tendința de a se îngrășa în zona fundului atunci când kilogramele în plus încep să se vadă, însă nu este un lucru rău. Dacă și tu faci parte din această categorie, nu este rău pentru că îți va fi mai ușor să-ți lucrezi fesele.

4. Îmbracă-te în conformitate cu forma corpului tău.

Dacă ai o talie subțire, ar trebui să optează pentru pantaloni mulați, care îți pot accentua talia, ca niște blugi subțiri. Dacă ai o talie mai accentuată optează pentru pantaloni cu talie înaltă. În plus, optează pentru buzunarele cu dimensiuni mai mici și plasate mai sus, deoarece te vor face să arăți mai bine.

Cum să ai un fund bombat și ferm, în doar 5 minute pe zi

Cine nu își dorește să aibă un corp de model? Bineînțeles că aceasta este o întrebare retorică pentru multe femei. Ei bine, este posibil și ai nevoie de doar 5 minute în fiecare zi. O tânără a realizat un set de exerciții simple care lucrează foarte bine mușchii fesieri. Ea făcut un tutorial pe care l-a postat pe Youtube, care a făcut senzație și a adunat peste 24,5 miloane de vizualizări. Acesta este un bun semn că exercițiile ei chiar funcționează. Nu ai nevoie de echipament suplimentar, te vei ajuta doar de propriul tău corp. Astfel, în scurt timp vei avea un fund mai bombat, mai ferm și care va arăta mai bine în blugii tăi preferați.

 

Urmărește materialul video de mai jos și convinge-te singură! Fă aceste exerciții în fiecare zi, iar în maxim o lună vei observa rezultate senzaționale.

 

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Vacanță de coșmar pentru mai mulți turiști români care au mers în Grecia. Se întâmplă din ce în ce mai des: “Poliția nu a luat nicio măsură”
Capital.ro
Decizie pentru cei cu mașini pe motorină. Vor fi taxați mai puțin. Se aplică din 31 iulie
Playtech.ro
Iubita lui David Popovici, apariție de SENZAȚIE! I-a lăsat pe toți cu gura căscată, ipostaze îndrăznețe
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Un august fierbinte. Abia acum vine marea caniculă. Avem cifrele
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Patricia a comandat o ciorbă de văcuță și o saramură de crap, într-un restaurant din Mamaia. Cum a reacționat când a văzut nota de plată
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
Primele declarații ale lui David Popovici după calificarea în finala de 100 metri liber. Cum se simte înotătorul înainte de ultima lui cursă de la JO 2024: „Nu voi putea să intru fără trac”
Capital.ro
Decizie ISTORICĂ luată de Mircea LUCESCU. Vestea pe care toată România o aștepta
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Avertizare cod galben de caniculă pentru joi: temperaturi de până la 36 de grade în Bucureşti şi jumătate din ţară
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?