Horoscop: Cum îţi sabotezi dieta, în funcţie de zodia ta

Să ţii o dietă nu e un lucru deloc uşor. Ea presupune multă răbdare şi nu toată lumea reuşeşte să o ducă la bun sfârşit!
Alina Costache
21 aug. 2018, 13:15
Horoscop: Cum îţi sabotezi dieta, în funcţie de zodia ta

BERBEC

Tu eşti prea impulsivă pentru disciplină. S-ar putea să îţi fi anunţat deja prietenii şi familia că ţii dietă, dar azi mănânci o gogoaşă plină de ciocolată. Incapacitatea ta de a spune nu unei ispite este extrem de serioasă. Dacă nu ai avea tentaţii în jur, chiar ai putea să urmezi un regim alimentar. Dar, din păcate pentru tine, ispita este peste tot. Dacă cineva te întreabă dacă vrei să mergi şi tu la fast-food, nu stai pe gânduri înainte de a accepta. Nu ştii ce e aceea disciplină, deoarece comportamentul tău impulsiv îţi conduce aproape toate acţiunile. 

TAUR

Tu ai putea să urmezi o dietă, dar preferi să comanzi o pizza delicioasă în schimb. Ai prefera chiar să îţi fie livrată la pat, astfel încât nici măcar să nu mai fie nevoie să te ridici. Dieta nu este pentru tine, pentru că eşti prea leneşă pentru a depune vreun efort. Ştii că dieta presupune gătit, autocontrol şi convingerea că nu trebuie să chelui bani pe fast-food pentru că ai mâncare acasă. Da, poţi să ştii toate aceste lucruri, dar când vei ajunge acasă realizezi că nu ai energie pentru prepararea mâncării şi vei fi tentată, cel mai probabil, să comanzi ceva nesănătos. 

GEMENI

Ai putea fi tentată să crezi că dieta ta funcţionează surprinzător de bine, dar nu e deloc aşa. Motivul pentru care se întâmplă acest lucru este pentru că întotdeauna ai tendiţa de a exagera. Dacă mănânci o salată la prânz, atunci iei o cină nesănătoasă. Dacă mănânci corect întreaga săptămână, în weekend recuperezi tot. Compromisul nu este niciodată un lucru bun atunci când vine vorba de o cură. Tot ce trebuie să faci este să îţi conştientizezi obiceiurile proaste. Deşi s-ar putea să te lauzi prietenilor că poţi mânca tot ce vrei fără să te îngraşi, doar te minţi singură. 

RAC

Atunci când ţii dietă, plângi după toate alimentele pe care nu le mai poţi consuma. La revedere, burgeri! Îţi este destul de greu să te desparţi de aceste mâncăruri pe care le adorai. Dacă dieta ta dă greş este pentru că ai un punct sensibil pentru mâncarea rapidă şi nesănătoasă. Chiar dacă te simţi destul de inconfortabil după ce o consumi, adori satisfacţia pe care o simţi în momentul în care mănânci. 

LEU

Orice e prea mult poate fi un lucru rău. Ştii că shoppingul ar putea să te facă să te simţi bine pe moment, dar ştii cât de supărată vei fi când vei vedea cât ai cheltuit. Acelaşi lucru este valabil şi pentru dietă. Prea multe alimente nesănătoase te pot îmbolnăvi şi te pot face să te simţi umflată. Chiar şi alimentele sănătoase consumate în exces îţi vor face rău. Doar pentru că este weekend nu înseamnă că trebuie să bei mai mult alcool decât de obicei sau să faci maraton la fast-food-uri. Moderaţia este cheia aici, dar când îţi place ceva foarte mult, vrei totul imediat. 

Citeşte mai multe pe eva.ro

Spynews
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Orașul din Europa unde e bine să te muți după ce ieși la pensie. Vârstnicii se bucură de numeroase activități aici, dar și de prețuri mici
Capital.ro
Ucraina a blocat complet România. Decizia venită direct de peste graniță
Playtech.ro
Mihaela Cambei, încă o româncă între agonie și extaz! Ce medalie se aștepta să ia la Olimpiada de la Paris
DailyBusiness
Alertă la Casa Națională de Pensii. Daniel Baciu anunță cine sunt vârstnicii ar putea ajunge în instanță
Adevarul
Cele cinci cetăți dacice din România de neuitat. Cum ajungem în cele mai misterioase locuri din Munții Carpați VIDEO
Spynews
Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună
Spynews
Fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, obișnuit de mic cu localurile exclusiviste. Micuțul Aris, prima ieșire la restaurant cu părinții și bunicii din partea tatălui / PAPARAZZI
Evz.ro
Culiță Sterp, lăsat liber. Cum justifică judecătorii decizia
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
„Viața cu persoane, un coșmar” Mesajul apărut pe contul Oanei Ciocan, după despărțirea de Jador
Cancan.ro
Un român a comandat „meniul zilei” la „împinge tava” din Eforie Nord, pentru 25 de lei. Ce a primit să mănânce, de fapt
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Alexandra Rafila și șefa Colegiului Medicilor, noi declarații după anchetele privind decesele în lanț de la Spitalul Pantelimon: „Sunt acuzații extrem de grave, iar dacă se confirmă..””
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Îți anulează garantat permisul auto. Românii fac iar școala de șoferi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Scandal URIAȘ la înmormântarea lui Nicu Covaci! Porțile cimitirului au fost ÎNCUIATE
substantial.ro
Joe Biden exprimă îngrijorări privind transferul pașnic al puterii în cazul unei înfrângeri a lui Donald Trump
MediaFlux
PENSII: Cum se acordă MAJORĂRILE în funcție de perioada muncită
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!