HOROSCOP CASSANDRA: Astrele anunţă distracţie pe banii altora la sfârşitul săptămânii

In aceste zile beneficiati de banii si bogatia altora si este momentul perfect pentru a va decide cum impartiti bunurile personale.
Alina Costache
21 aug. 2018, 16:23
HOROSCOP CASSANDRA: Astrele anunţă distracţie pe banii altora la sfârşitul săptămânii

BERBEC 21.03-20.04: Continuati sa va concentrati pe casa si familie iar interactiunea cu unul dintre parinti poate fi semnificativa. Din fericire, colegii sunt sustinatorii dumneavoastra, ceea ce este intotdeauna un lucru binevenit. Provocarea este sa aveti destula rabdare cu toti din jur.

TAUR 21.04-21.05: Nu puteti ignora faptul ca parcurgeti o saptamâna ocupata, care decurge rapid. Trebuie sa tineti pasul si sa continuati sa zâmbiti. Va stapâneste ambitia, motiv pentru care deveniti nelinistiti pâna va indepliniti obiectivele. Si veti reusi!

GEMENI 22.05-21.06: Accentul il puneti pe bani, câstiguri si negocieri financiare. Sunt posibile chiar niste negocieri imobiliare foarte profitabile. In weekend, va bucurati de o petrecere data acasa, care poate fi insa foarte costisitoare. Fiti prevazatori!

RAC 22.06-21.07: Este un moment puternic pentru dumnevoastra, deoarece Soarele va da un impuls de energie si va atrage situatii favorabile asupra dumneavoastra. Socializati intens cu rudele, fratii sau vecinii. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, reveniti la locatiile unde ati aplicat anterior.

LEU 22.07-22.08: In aceste zile ar trebui sa fiti mai rabdatori cu prietenii si partenerii apropiati. Planetele parca va incetinesc ritmul si au loc tot felul de intârzieri. Nu va faceti griji, situatia nu este decât trecatoare. Aveti o sansa de a va mari veniturile si nu ar trebui sa o ratati. Succes!

FECIOARA 23.08-22.09: Dispuneti de multa energie pentru a lucra din greu si va veti concentra pentru a obtine ceva, fie la locul de munca, fie pentru orice alta sarcina pe care vreti sa o realizati pentru dumneavoastra. Aceasta este o saptamâna prielnica si pentru achizitii personale.

BALANTA 23.09-22.10: Gânditi-va bine ce doriti, pentru ca s-ar putea sa primiti! Soarele actioneaza ca un reflector asupra dumneavoastra si va pune intr-o lumina magulitoare. Puteti profita de aceasta sansa pentru propriul avantaj, mai ales daca va folositi si de talentul creativ. Fiti deschisi la schimbari!

SCORPION 23.10-21.11: Apreciati orice sansa de a invata ceva nou, dar acest lucru ar putea provoca o tendinta de evadare. Multi dintre dumneavoastra se pot confrunta in scurt timp cu o problema serioasa a vietii. Niste contacte vechi se pot dovedi extrem de utile.

SAGETATOR 22.11-21.12: Unii dintre dumneavoastra se vor axa pe mosteniri, taxe, impozite, proprietati comune, datorii si aspecte legate de asigurari. Toata aceasta energie se va transforma si intr-o pofta nebuna de viata. Veti avea suficienta indrazneala pentru a merge acolo unde va puteti realiza. Succes!

CAPRICORN 22.12-19.01: Relatiile apropiate sunt extrem de importante pentru dumneavoastra in aceste zile. Lucrati din greu pentru a câstiga bani, dar ii si cheltuiti. Veti face multe lucruri in viteza si, din graba, este posibil sa uitati de aniversarea cuiva important. Ar fi bine sa va notati pe ceva vizibil…

VARSATOR 20.01-18.02: In aceste zile beneficiati de banii si bogatia altora si este momentul perfect pentru a va decide cum impartiti bunurile personale. Pentru unii dintre dumneavoastra inseamna sa renuntati la anumite lucruri de care nu mai aveti nevoie, iar pentru altii sa faca achizitii importante.

PESTI 19.02-20.03: Din meniul saptamânii, pentru dumneavoastra nu va lipsi distractia. Veti promova si intari toate relatiile iar calendarul social arata promitator. Singurul dezavantaj este ca veti experimenta erori si frustrari la locul de munca. Nu va alarmati, totul e trecator.

Spynews
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Orașul din Europa unde e bine să te muți după ce ieși la pensie. Vârstnicii se bucură de numeroase activități aici, dar și de prețuri mici
Capital.ro
Ucraina a blocat complet România. Decizia venită direct de peste graniță
Playtech.ro
Mihaela Cambei, încă o româncă între agonie și extaz! Ce medalie se aștepta să ia la Olimpiada de la Paris
DailyBusiness
Alertă la Casa Națională de Pensii. Daniel Baciu anunță cine sunt vârstnicii ar putea ajunge în instanță
Adevarul
Cele cinci cetăți dacice din România de neuitat. Cum ajungem în cele mai misterioase locuri din Munții Carpați VIDEO
Spynews
Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună
Spynews
Fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, obișnuit de mic cu localurile exclusiviste. Micuțul Aris, prima ieșire la restaurant cu părinții și bunicii din partea tatălui / PAPARAZZI
Evz.ro
Culiță Sterp, lăsat liber. Cum justifică judecătorii decizia
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
„Viața cu persoane, un coșmar” Mesajul apărut pe contul Oanei Ciocan, după despărțirea de Jador
Cancan.ro
Un român a comandat „meniul zilei” la „împinge tava” din Eforie Nord, pentru 25 de lei. Ce a primit să mănânce, de fapt
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Alexandra Rafila și șefa Colegiului Medicilor, noi declarații după anchetele privind decesele în lanț de la Spitalul Pantelimon: „Sunt acuzații extrem de grave, iar dacă se confirmă..””
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Îți anulează garantat permisul auto. Românii fac iar școala de șoferi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Scandal URIAȘ la înmormântarea lui Nicu Covaci! Porțile cimitirului au fost ÎNCUIATE
substantial.ro
Studiu: Pisicile pot suferi după moartea altor animale de companie
MediaFlux
PENSII: Cum se acordă MAJORĂRILE în funcție de perioada muncită
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!