MANTRA ZODIEI TALE pentru săptămâna 27 august-2 septembrie 2018. Mantra ta pentru FERICIRE

Mantra săptămânii. Iată mantra săptămânii 27 august – 2 septembrie 2018 pentru fiecare zodie, mantra care este menită a-ţi da fericire sau a te apropia de această stare căutată de toată lumea.
Romania TV
27 aug. 2018, 20:08
MANTRA ZODIEI TALE pentru săptămâna 27 august-2 septembrie 2018. Mantra ta pentru FERICIRE

Strategia dinauntru in exterior pentru a atinge starea de bine esteCopacul propriei tale fericiri creste in interiorul tau. Radacinile sale se afla in principiile pe care le ai pentru propria ta stare de bine. Daca spatiul tau interior este la pace, asta se va reflecta in relatiile tale, in viata ta si in toata lumea ta exterioara. Fericirea este o calatorie personala a fiecaruia care evolueaza si se intareste de-a lungul timpului daca o hranesti.

Ai grija de copacul tau!

Mantrele destinate starii de fericire trebuie practicate zi de zi, chiar ani de zile si poate nu realizezi din prima ce putere uriasa au, dar au.

O mantra este o afirmatie vindecatoare, de energie inalta ce iti da putere, prin repetitia si credinta in ea. O mantra iti creaza o vibratie interna ridicata ce iti sterge vibratia gandurilor negative de furie, frica, neincredere, indoiala.

Toata lumea are in interiorul mintii propriile mantre bune sau mai putin bune. Le gandim si spunem inconstient. De fapt, in zilele noastre, mantrele nu sunt grupuri de sunete misterioase spuse de calugari in varful muntilor tibetani.

Ele sunt gandurile pe care le tinem in minte in fiecare zi, sunt cuvintele pe care le rostim din nou si din nou, despre noi si despre lume.

Gandurile au putere si au energie. Prin repetitie in minte sau cu voce tare, ele devin mantre si duc la manifestarea lor in viata reala. Multe ganduri negative repetitive sunt pe pilot automat, preluate de noi din familiile in care ne-am format sau din mediul in care traim.

Universul nu face decat sa ne asculte si sa ne spuna : Dorinta ta este lege pentru mine.

Cand te surprinzi gandind sau rostind ceva negativ, inlocuieste-l cu mantra saptamanii. Fa asta oricat de des este nevoie. Apoi observa cum ti se modifica viata. 

In fiecare marti gasesti pe Sfatulparintilor.ro Mantra zodiei tale! Te asteptam si saptamana viitoare! 

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Mantra saptamanii este: Eu gandesc si simt pozitivul

Oricat de mult insistam pe acest aspect, tot nu este suficient, atat este de important. Negativitatea este ca un abis. Cu cat este mai intunecat spatiul in care te afli, cu atat mai repede trebuie sa te scoti de acolo. Mintea este asa de puternica incat daca este canalizata spre ganduri negative, este uluitor si infricosator cum poate functiona numai pe toxicitate. Insa aceeasi minte, daca este antrenata sa gandeasca pozitiv, iti poate deveni cel mai bun prieten. Unii sunt inclinati sa gandeasca negativ, dar asta este semn doar ca trebuie sa munceasca cu mai mare atentie la ce le rumega zilnic mintea. 

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Mantra saptamanii este: Eu imi mentin credinta

Acesta este de departe unul din cele mai eficiente instrumente. In perioade grele, de deznadejde, doliu, neclaritate, nu am putea sa ne recuperam daca nu ne-am mentine credinta. Lucrurile se intampla in Univers pentru un anumit motiv. Chiar avem puterea sa ne remodelam gandurile si vietile daca avem credinta ca suntem sustinuti si iubiti de Univers si ca vremuri bune apar in mod inevitabil. Exista mult mai mult bine decat rau in Univers. Credinta este cordonul ombilical care ne leaga de mantrele noastre si ne hranesc starea de bine. 

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Mantra saptamanii este: Eu imi stapanesc mintea

Studiile arata ca mintea omului poate consuma intre 60.000 si 80.000 ganduri pe zi. Daca iti analizezi gandurile, vezi ca sunt pline fie de multa negativitate fie de multa inutilitate care nu iti adauga nimic valoros vietii. Radacinile acestora stau in trecut sau in fricile despre viitor. Cand iti identifici ganduri toxice si inutile, renunta sa le mai urmaresti si trateaza-le ca pe un nor de pe cer care trece fara ca tu sa te tii dupa el. La nevoie, adreseaza-te mintii tale, nu o incuraja si inlocuieste gandul negativ sau inutil cu altul nou, bun care te imputerniceste. Incet incet, mintea invata acest procedeu si te asculta. Ea doar vrea sa te mentina in siguranta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Produsul adorat de milioane de români pe care îl vinde o femeie întoarsă din Austria. Afacerea ei este unică în țară
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Îți anulează garantat permisul auto. Românii fac iar școala de șoferi
Playtech.ro
Primul răspuns de la TAS în cazul Sabrinei Voinea. I s-a comunicat totul prin e-mail!
DailyBusiness
ATENȚIE LA CE MÂNCAȚI! Aceste alimente cresc riscul de demență
Adevarul
Boala gravă ce poate fi contactată de la o doză de bere sau suc. Avertismentul unui medic: „Orice doză poate fi letală”
Spynews
Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună
Spynews
Fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, obișnuit de mic cu localurile exclusiviste. Micuțul Aris, prima ieșire la restaurant cu părinții și bunicii din partea tatălui / PAPARAZZI
Evz.ro
Kate Middelton și-a schimbat prioritățile. Cancerul i-a dat viața peste cap
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
„Viața cu persoane, un coșmar” Mesajul apărut pe contul Oanei Ciocan, după despărțirea de Jador
Cancan.ro
Noua iubită a lui Michele Morrone e româncă şi a lucrat pentru frații Tate! Cum arată Bianca
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Primele imagini cu mormântul lui Nicu Covaci. Funeraliile au avut loc cu porțile închise
Capital.ro
Proprietarii de terenuri nu plătesc absolut nimic. Se eliberează gratuit. Statul acoperă toți banii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Vecinii au auzit țipetele morții, dar nu au sunat la 112: 'Se certau până târziu' - Detalii șocante despre tripla crimă din București
substantial.ro
România: Angajații vor avea 17 zile libere legale în 2024
MediaFlux
CUM SE FURĂ la factură. Oamenii trebuie să primească BANII ÎNAPOI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!