O nouă despărţire în showbiz. Ştefan Stan, din nou singur: „Da, e adevărat…”

Ștefan Stan trece prin momente dureroase. Celebrul cântăreț și logodnica sa și-au spus adio. Apropiații cuplului spun că artistul este cel care a hotărât să rupă relația din cauza diferențelor de gândire dintre ei.
Alina Costache
07 sept. 2018, 14:44
O nouă despărţire în showbiz. Ştefan Stan, din nou singur:

„I-am zis că o iau de nevastă, ea a acceptat!” Erau vorbele lui Ștefan Stan, în urmă cu doar patru luni. Doar că situația s-a sucit cu 180 de grade!  Artistul s-a despărțit de Bianca, tânăra care devenise, la scurt timp după ce s-au plăcut, „aleasa”. Se pare că Ștefan Stan și puștoaica lui de doar 18 ani nu mai sunt împreună de mai bine de o lună.

Ștefan Stan, primul câștigător al concursului „Vocea României”, și-a clădit, începând cu acea frumoasă zi din viața lui, o carieră muzicală. Și a ajuns acum un celebru cântăreț foarte solicitat, atât pentru concerte, cât și pentru diferite evenimente, nunți, botezuri, onomastici. Cunoscut drept un mare crai din showbiz-ul autohton, Ștefan Stan și-a spus, la un moment dat, „STOP”. A făcut-o atunci când privirea lui și a Biancăi s-au intersectat, la o „adunare generală” cu prietenii comuni.

Nedezlipiți au fost de atunci, mai mult, ea s-a mutat la artist după câteva luni de la începutul relației. „E prima oară când văd altfel o relație! Și e și cea mai lungă, are un an și ceva”, mărturisea, entuziasmat, Ștefan Stan. Doar că totul pare a se fi destrămat. Ștefan e acum singur, potrivit cancan.ro. Celebrul cântăreț și Bianca și-au luat o pauză în urmă cu mai bine de o lună. De atunci nu s-au mai văzut, nu s-au mai auzit nici măcar la telefon. Aceleași surse spun că relația ar fi distrusă iremediabil. Se pare că diferența de gândire foarte mare dintre ei ar fi fost prinicipala cauză a despărțirii.

Iar Ștefan ar fi fost cel care a decis separarea. „Da, e adevărat, s-au despărțit. Sunt puține șanse ca ei să devină din nou un cuplu. Este o separare, de probă, cum ar veni, dar nu-i mai văd împreună. El a fost cel care a vrut asta, și-a asumat-o”, a dezvăluit un apropiat al vedetei.

Ștefan Stan decisese, în urmă cu aproape doi ani, să se așeze la casa lui. Nu a mai vrut hoinăreală, „am 40 de ani, trebuie să fac și eu ceva în viață”, spunea el atunci. Și parcă Cel de Sus l-a auzit și i-a scos-o în cale pe Bianca. Artistul povestea cum a decurs întâlnirea și ce planuri își făcea. „E o fată frumoasă, am cunoscut-o la o cafea… Mi-a atras atenția. Eram cu niște prieteni, ea a venit a doua oară… Prima dată când ne-am vazut, doar ne-am uitat, așa… Nu era nimic… Am stat la aceeași masă, aveam prieteni comuni. Am glumit, am râs în acea seară, parcă de final de vară. Stăteam până la 4-5 dimineața de vorbă, la, la, la…

A doua oară ne-am întâlnit tot acolo, la cafea, și am început să-mi activez farmecul. M-am oferit s-o duc acasă, a zis nu! Aveam faimă de cuceritor… A vorbit cu mine, a glumit, a zâmbit, dar atât! Am aflat numărul ei… M-a plimbat vreo săptămână și ceva. Apoi am început să ieșim. Ne-am plimbat vreo trei-patru luni. Doar ne-am plimbat, terase… „, rememora Ștefan. 

„Mi-a plăcut foarte tare de ea. E foarte inocentă. E foarte respectuoasă. Are o educație ieșită din comun, pe care azi nu o mai găsești. Mi-a plăcut fizicul ei, nu știu, tinerețea ei… Este o păpușă! Ne-am mutat împreună din prima zi în care ne-am combinat! După alea trei-patru luni în care doar ne-am plimbat. Am o relație foarte bună și cu părinții ei”, au fost cuvintele artistului, care la acea vreme numai pe Bianca o vedea în fața ochilor.

Mai mult, a cerut-o de soție, iar tânăra a acceptat. „Căsătorie? Vrem s-o facem. I-am zis că o iau de nevastă! Ea a acceptat, nu avea cum să zică nu! Vreau să mă căsătoresc! Am 40 de ani, vreau să fac și eu lucruri, nu vreau să stau așa…” Sunt vorbele pline de optimism ale cântărețului, în urmă cu câteva luni.

Sursa: cancan.ro

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Castelul din România care a ajuns o ruină. A apărut într-un film celebru, a fost cumpărat de un lanț hotelier și de ani de zile așteaptă să fie renovat
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Harvey Weinstein a fost mutat într-un spital penitenciar din New York, suferind de COVID-19 și dublă pneumonie
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!