HOROSCOP URANIA săptămâna 8 – 14 septembrie. Venus intră în zodia Scorpionului. O săptămână cu surprize mari

Previziuni Urania pentru perioada 8 – 14 septembrie 2018. Venus va intra în zodia Scorpionului. Luna Nouă în Fecioară. Marte va intra în zodia Vărsătorului.
Alina Costache
07 sept. 2018, 15:29
HOROSCOP URANIA săptămâna 8 - 14 septembrie. Venus intră în zodia Scorpionului. O săptămână cu surprize mari

HOROSCOP Berbec

În prima parte a zilei de 8 septembrie, cu ultimele lor resurse de timp liber sau de disponibilitate interioară, Berbecii se vor îndrepta relaxare, distracție sau spre acele activități obișnuite care fac plăcere (hobby, preocupări legate de modă, sport). Între 8 septembrie, după ora 17:29, și după-amiaza zilei de 10 septembrie, dialoguri pe teme de muncă, chestiuni administrative sau organizatorice, aplicarea unor acte normative de dată recentă. Perioadă bună pentru cure, diete menite să detoxifice organismul, restricție auto-impusă la hrană sau doar la anumite alimente, intenție care merită să fie pusă în aplicare pe fondul Lunii Noi în Fecioară care se va produce în ziua de 9 septembrie și care va spori efectul acestor proceduri.

Pe 9 septembrie, Venus va intra în zodia Scorpionului, respectiv în casa a IX-a a bunurilor și a premizelor materiale avantajoase, și-i va determina pe unii nativi să recurgă la strategii și tertipuri pentru a le obține sau pentru a le grăbi concretizarea. Între 10 septembrie, după ora 18:20, și seara zilei de 12 septembrie, sectorul relațiilor parteneriale va intra într-o fază „blajină’, ceea ce poate părea bizar pentru năvalnicii Berbeci, totuși, tendința generală va fi de temperare a contrariilor și de evitare a conflictelor din varii motive: au alte preocupări, nu doresc să-și strice, în acest moment, cheful de viață, nu au energia interioară pentru abordarea frontală a disputelor, nu sunt pregătiți sufletește sau așteaptă documente și informații suplimentare. Pe 11 septembrie, Marte va intra în zodia Vărsătorului și va imprima o dinamică greu de controlat a relațiilor cu unii prieteni, cu care se pot certa sau de care se pot despărți pe fondul unor nemulțumiri mai vechi care acum se acutizează făcând imposibilă continuarea relației. Între 12 septembrie, după ora 21:15, și 14 septembrie, strategii și replieri provocate de miza unui câștig.

HOROSCOP Taur

În prima parte a zilei de 8 septembrie, intervenții autoritare în treburile de familie. Între 8 septembrie, după ora 17:29, și după-amiaza zilei de 10 septembrie, nevoia de a purta discuții calme, metodice, constructive cu scopul de a pune ordine în viața copiilor și a instaura niște principii de viață și activitate. Atitudine la fel de obiectivă și temperată în viața sentimentală. Unele persoane vor dori să facă o analiză clară, fără vertijuri afective, relațiilor sentimentale pentru a vedea unde se situează ei în acest tip de relații fără a cădea în aventurism gratuit. Spirit practic și autocontrol al emoțiilor.

Perioadă bună pentru cei care desfășoară activități de creație sau interpretare unde va fi nevoie de finisare, verificare, atenție la detalii, „tușă finală’ în orice fel de demers artistic. Moment special pe 9 septembrie, când se va produce faza de Lună Nouă în Fecioară: discuție lămuritoare, moment de luciditate, capacitate de a se distanța de implicarea sufletească care le-a produs tulburări și le-a insuflat o nesiguranță pe care, acum, vor avea posibilitatea, să o alunge. Între 10 septembrie, după ora 18:20, și seara zilei de 12 septembrie, efort de a menține echilibrul între muncă și restul obiectivelor de viață curentă. Dorința de a calma o tulburare organică de natură renală sau cerebrală. Pe 11 septembrie, Marte va intra în zodia Vărsătorului și le va influența, pentru niște săptămâni, de acum încolo, viața socială, activitatea profesională, imaginea publică, punându-i, deseori, în dificultate; factorii de stres nu vor întârzia să se arate, Marte făcând aspecte stresante chiar din acest moment. Între 12 septembrie, după ora 21:15, și 14 septembrie, relații dificile, marcate de invidie, dorință de revanșă a unor parteneri ostili care vor avea de partea lor, din 9 septembrie, planeta Venus în tranzit prin Scorpion.

HOROSCOP Gemeni

În prima parte a zilei de 8 septembrie, Gemenii vor fi puși în situația de a face față unor provocări de tip școlar/pedagogic sau în care componenta învățare/susținere a unor examene îi va aduce în fața unei comisii (juriu, comitet de vizionare, de selecție, etc.). Între 8 septembrie, după ora 17:29, și după-amiaza zilei de 10 septembrie, probleme casnice, chestiuni de familie care trebuie discutate neapărat pe fondul unor presiuni sau al unor stări de spirit create de încărcătura astrală a Lunii Noi în Fecioară (casa a IV-a a cerului de naștere al acestor nativi) din 9 septembrie. O altă semnificație, ce poate fi introdusă în ecuație de acest context, ar putea privi imaginea pe care și-au făcut-o despre carieră și ascensiune socială și care, constată ei acum, le impune niște sacrificii, oportunitate să mediteze cu responsabilitate și luciditate.

Între 10 septembrie, după ora 18:20, și seara zilei de 12 septembrie, discrete oscilații afective sau nevoia de a se menține la marginea situațiilor prea complicate care le-ar putea tulbura modul de viață. Înclinație pentru plăcerile intelectuale, artistice sau către activitățile relaxante care nu îi obligă să facă efort fizic. Pe 11 septembrie, Marte va intra în zodia Vărsătorului și va introduce, chiar din primele zile, tulburări ale conștiinței de sine. Cel puțin un eveniment le va pune, drastic, între paranteze, scara de valori pe care și-au construit drumul în viață. Între 12 septembrie, după ora 21:15, și 14 septembrie, destule motive de nemulțumire sau de revoltă înăbușită cu privire la măsurile care se iau în ultima vreme la locul lor de muncă. Întrată, în acest sector, pe 9 septembrie, Venus va atrage acuzații exagerate sau nefondate la adresa lor ori situații încurcate, născute din șicanele și subminarea autorității lor ticluite de către colegi ostili.

Citeşte mai mult pe libertatea.ro

Spynews
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Produsul adorat de milioane de români pe care îl vinde o femeie întoarsă din Austria. Afacerea ei este unică în țară
Capital.ro
Intră banii direct în conturile românilor. Se plătesc 880 lei de la stat în fiecare lună
Playtech.ro
Primul răspuns de la TAS în cazul Sabrinei Voinea. I s-a comunicat totul prin e-mail!
DailyBusiness
ATENȚIE LA CE MÂNCAȚI! Aceste alimente cresc riscul de demență
Adevarul
Boala gravă ce poate fi contactată de la o doză de bere sau suc. Avertismentul unui medic: „Orice doză poate fi letală”
Spynews
Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună
Spynews
Fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, obișnuit de mic cu localurile exclusiviste. Micuțul Aris, prima ieșire la restaurant cu părinții și bunicii din partea tatălui / PAPARAZZI
Evz.ro
Capcanele riovinietei. Informațiile pe care trebuie să le știți
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
„Viața cu persoane, un coșmar” Mesajul apărut pe contul Oanei Ciocan, după despărțirea de Jador
Cancan.ro
Noua iubită a lui Michele Morrone e româncă şi a lucrat pentru frații Tate! Cum arată Bianca
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Primele imagini cu mormântul lui Nicu Covaci. Funeraliile au avut loc cu porțile închise
Capital.ro
Românii trebuie să facă din nou ITP-ul. Se suspendă automat. Legea îi obligă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
VIDEO "Avea 20 de lovituri de cuțit pe corp. Două victime erau în saci". Detalii șocante din tripla crimă care a îngrozit Capitala
substantial.ro
Kamala Harris conduce cu 3 puncte procentuale în fața lui Donald Trump într-o confruntare directă
MediaFlux
PENSII: Cum se acordă MAJORĂRILE în funcție de perioada muncită
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!